- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip4 - tavalyi göncben flexelsz?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sonique
őstag
válasz zorromoto #6762 üzenetére
na egyébként csak kivancsiságbol meg mert éjszakáztam
és nem votl melo kiprobaltam pár kernelt és tesztet /AnTuTu/ is nyomtam rá mert valami viszonyitas kellett
mindenhol probaltam ugyan azt a beallitast hasznalnileggyorsabb kernel a matrix volt a maga 21135 eredménnyel
masodik a Trinity 20498
harmadik franco 18113
és amit idáig is hasznaltam a leglassabb a faux 17ezer valamennyi nem csinaltam screenshot ot
de itt elég durva difit tudtam csinalni 12-17ezerig
a többi az stabilan hozta az eredényeket
minden esetben a hömérséklete a telefonnak cirka azonos volta matrix egyébként sztem érzésre is gyorsabb
viszont a faux iszonyat takarékos
a matrix és Trinity kernelek egész szép szinekkel töltödtek be
franco val nem tudok megbékélni még mindig és rendesen beallitani semnem volt semmilyen tuning sem gpu nem cpu
cpu ondemand
gpu szintén
I/o row vagy foips ahol amelyik elérhetö volt 2048 értékkelezek utan is maradok a faux kernelnél mert érzésre hasznalatra nem lassabb viszont nem eszi meg az akkumat
yahh ami majdnem lemaradt ROM: Unofficial AOKP Builds [PUB] krait optimizationshuh sorry kicsit hosszu lett
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest