- WayteQ blog: Megérkezett az x995 androidos GPS
- One mobilszolgáltatások
- MIUI / HyperOS topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Jó számokkal készül a Samsung generációváltásra
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sztojcsi
tag
válasz Damage401 #37550 üzenetére
Nem azért mondom, meg nem rajtatok akarom számon kérni csak csodálkozom. Tudok erről az 1000vs1024-es dologról, vinyóknál is az van, de pl ott is van egy régi 160gb-os vinyóm amin 149giga hely van, a 16 gigás ipod touchon is 14,6. Szóval ha ilyesmi érték lett volna nem is csodálkozom, de azért az a maradék 2gb (14.9-12.9) hova lett? Ennyi helyet nem foglal az android nem? Illetve ezt a Total space-re írja, tehát utána ott még részletezi, hogy pl még ebből jönnek le az appok meg egyebek, úgyhogy az sem lehet hogy azokra megy el.
-
w333
félisten
válasz Damage401 #35289 üzenetére
Hát nem tudom a szépség az szubjektív ... ez egy fehér színű volt és a pihe könnyű súlya miatt nekem kicsit gagyinak tűnt az egész, sebességben összehasonlíthatatlan a Nexus 4 -el, ez nagyon akadt és laggolt mindenhol még a menüben is ... volt S3 LTE telefonom és még az is gyorsabb volt
(#35293) ShadowX
Ez nem egy P6 -t fórum szerintem ne OFFoljunk tovább mert semmi értelme, én leírtam a véleményemet és pont (összehasonlítottam a 2 telefont és nagyon nem egy kategória, és az akkuja egyenesen gyalázatos) Peace !
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
volvoguy
addikt
válasz Damage401 #35072 üzenetére
Ilyen ertekeket a stock 4.3 is tud... Amugy a HTC One X-hez kepest azt gondoltam h alig nagyobb az akksi (1800 vs. 2100mAh) de nalam sosem birt ki a HTC 2 napot, ez vigan elvan nyomkodassal, sporolva 3 napig is birja.
Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
-
mtcob
senior tag
válasz Damage401 #32055 üzenetére
Eddig a komolyabbak közül ezekkel játszottam rajta: ShadowGun, ShadowGun DeadZone, NFS Most Wanted, Asphalt 8 Airbone, Dead Space
Minegyik max grafikán is hibátlanul futott ,szintén stock 4.3 alatt
Esetleg amit megnézhetsz hogy a Fejlesztői opcióknál a '4X MSAA kényszerítése' be van-e kapcsolva...ha be van,szedd ki a pipát
Vagy talán ha lejjebb veszed a grafikát pl a GTA-ban akkor javul a helyzet, ugyanis az egy elég hardverigényes játék (legalábbis a Vice City biztosan)....
N.O.V.A 3 nak mennie kéne jól, még 4X HD-n is jól futott nekem ... mondjuk nem egy túl új játék, vélhetőleg nincs rendesen optimalizálva 4.3-ra
Dead Arrive 2-t nem ismerem[ Szerkesztve ]
-
mtcob
senior tag
válasz Damage401 #31761 üzenetére
Szerk: hangerő LE +bekapcs gomb hosszan nyomvatartása
Hát mindenelőtt ehhez BL-t kell nyitni valamelyik toolkittel majd pl ROM managerrel lehet feltelepíteni a CWM-et....utána lehet kernelt és/vagy új ROM ot flashelni
Fastboot majd a toolkit-hez kell, ugyanis csak fastboot módba kell rakni majd BL nyitáshoz
De majd a szakik konkrétabban leírják a lényeget és a telepítést, n4-en én is most tervezem nyitni a BL-t[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Mint az új! Apple Iphone 13 Pro Max 128GB Gold!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Asus rog phone 6d Batman editoon
- Szép független Apple iPhone 13 Pro 128GB Graphite ! 1 Hó Jótállás
- Xiaomi 13 8/256GB Flora Green (csere is)
- Motorola Moto G60 128GB 6GB RAM kártyafüggetlen + dual sim okos készülék!
- Realme 9i 64GB 7GB RAM kártyafüggetlen + dual sim okos készülék, jó állapotban, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest