-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Worlon83
aktív tag
válasz galaxy07 #21096 üzenetére
Magyar leírásról nem tudok, de nem is kell hozzá, meglehetősen egyszerű és egyértelmű, csak gombokat kell nyomogatnod, közben meg várj türelemmel.
2. kérdésedre konkrét választ nem tudok, de azt hiszem 2 magnak mindig mennie kell, ill. az biztos, hogy kernelt akkor is cserélned kell. -
aTom_DJ
tag
Mitől lehet az, hogy felraktam a v20-as faux kernelt egy stock 4.3 deodexed romra + a faux sound app-ot a storeból, adtam neki su jogokat természetesen, de hiába húzom fel/le a fejhallgató hangerőt semmi nem változik? CM-ot nem szeretnék felrakni csak a hangerő miatt thx
[ Szerkesztve ]
-
galaxy07
tag
válasz Worlon83 #21095 üzenetére
szia! köszönöm a segítséget. Az n-cry-hoz van elérhető magyar leírás? Én nm az órajelet szeretném hanem egy intelligens szabályozást, mondjuk ha sms-t irok akkor csak egy mag menjen de ha tolom az asphalt 7-et akkor pöröghet mind a 4 mag. Optimus G-ben ez volt az eco-mod, nagyon jó és akkukímélő is.
Playen találtam egy progit de az csak lg 4x-el kompatibilis....
-
bodoraudio
aktív tag
Az új carbon rom igen ajánlott.
-
galaxy07
tag
Sziasztok! Tegnap megváltam szeretett Optimus G-től és váltottam Nexus 4-re Nem szeretem a korlátozottságot
Lenne pár kérdésem.
Rootolni ez alapján tudom a telot? 4.3 van rajta gépemen pedig win8 64bitet használok.Ha kinyitom a bootloadert és rootolom későbbiekben van lehetőség a visszazárásra? Erre van valami leírás?
Van e olyan program amivel a cpu lehet szabályozni, olyasmire gondolok mint a Optimus G-ben volt. ECO - mód ha jól emlékszem ez volt a neve.
Volt még egy olyan lehetőség az Optimus G-ben ha felmelegedett akkor folyamatosan visszább vette a fényerőt.Köszi
...
-
z123456789
addikt
válasz próbakocka #21086 üzenetére
Hát az hogy nincs a webshopon az nem jelenti hogy a boltban nincs.
Pl. iPhone is van a telenornál, csak nem szeretik egymást, ezért nem reklámozzák.
A djuice-t is megjátszhaotd, ha valaki fiatalabb nevére veszed meg (barátnő üzeni)
Akkor szerintem így lesz.Köszönöm a gyors segítséget!
-
próbakocka
senior tag
válasz z123456789 #21085 üzenetére
nos, én már nem vagyok 27 ... így ez engem nem érint. de ha ennyiért meg tudod venni a Telenortól (és neked nem gond ez a +2év bármire is), akkor onnan venném (habár a djuice oldalán N4-et nem látok ...);
mert 2 év rendes magyarországi LG garanciát adnak, rendes magyar tartozékokkal, stb .../// DS918plus + Chromecast 1/2/Ultra
-
z123456789
addikt
válasz próbakocka #21084 üzenetére
djuice-os vagyok, az tarifahűség nélküli.Szóval nekem csak telenorra kell 2 évet.Bárki aki 26 év alatti az lehet djuice-os.Én 27 vagyok régóta.
Ha nem váltok djuice-ról akkor maradok is abban 26 felett is.
Egyébként létezik az a megoldás is hogy 2 év telenor hűség tarifahűség nélkül (ekkor váltogathatsz bármikor a tarifák közt szabadon) csak akkor 110 körül vana telefeon. -
próbakocka
senior tag
válasz z123456789 #21083 üzenetére
ööö, ok hogy nincsen tarifára 2éves hűségszerződés, de valamilyen előfizetésre akkor is kell aláírni szerződést, nem? azt meg valakinek fizetnie kell ... vagy csak én nem figyeltem?
/// DS918plus + Chromecast 1/2/Ultra
-
z123456789
addikt
válasz próbakocka #21077 üzenetére
Barátnőm telenornál dolgozik (nem, sajnos nem tud mutyizni ) és most mondja hogy 105 000 lenne ha 2 év hűséget aláírnék náluk (semmi tarifahűség, csak telenorhűség).
Úgy érzem akkor ez a legbiztonságosabb, és legjobb megoldás nem? -
petipetya
nagyúr
Igen ez az. Közben a maradék egy lockscreen oldalt is töröltem, amin a digitális óra widget volt. Ezután lezártam a képernyőt és benyomtam a power gombot - láss csodát, ekkor ott figyelt megint a digitális óra widgetes lockscreen oldal, és most már megint működik a feloldás úgy hogy az óra jöjjön be.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
gery2123
őstag
-
petipetya
nagyúr
Ezen a lockscreen régebben meg tudtam nyitni az órát így, hogy először ráböktem egyszer az órára, majd feloldottam a képernyőt.
Azóta próbálgattam pár lockscreen widgetet (pl. Dashclock), plusz törölgettem és újra kiteszem pár lockscreen oldalt. Azóta nem tudom a fenti módon megnyitni az órát a lezárt képernyőről.
Restart volt. Találkozott már valaki ilyennel?
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
próbakocka
senior tag
válasz z123456789 #21074 üzenetére
van most is 16 gb-os fehér nexus 4 az expansys-nél ... 110k-ért ... hm?
ok nem fekete, de a fehéret utólag szerintem majd sokkal könnyebb eladni, mert marha kevés van belőle ... (úgyis bumperbe teszed, mert idegesíteni fog hogy üvegből van ...)
ez talán 1 év garis, mert EU forgalmazású? (+ egyebek)fekete 16gb-os 2 év garival majdnem bármelyik telenor üzletben webshoppon át rendelve ... (praktikum csomaggal) 123k (mindegyik független)
fekete 16gb-os 1 év garival speedshopnál 120k ... ezek után nem gondolkodnék azon, hogy veszek e ott telefont (+3k-ért +1 év garancia telenornál)
fekete 16gb-os 1 év garival (ami bolti és nem lg) - partnerogsm (csak mert itt sokan szeretik, de én nem mernék onnan venni semmit) 87x1.27 = 110k
[ Szerkesztve ]
/// DS918plus + Chromecast 1/2/Ultra
-
-
törölt tag
válasz #59070464 #21068 üzenetére
Igen, én is úgy vettem észre, hogy 384 körül már jó, de esetleg lehet egy kicsivel feljebb venni, ondjuk 500 köré. Amikor nincs rájuk szükség, akkor elvileg úgyis deep sleep-be teszi a magokat a rendszer, ezt lehet látni a Trickster MOD információs felületén.
batai15: Szerintem igen. Én 384-en használom, így teljesen jónak tűnik, de lehet vele kísérletezni, ha van kedved.
-
batai15
félisten
válasz z123456789 #21070 üzenetére
A nagyobb gsm boltok,vagy edigital. Mondjuk ott vagy 130 az ára.
-
z123456789
addikt
Jó reggelt!
Sajnos expansyson már nem nincs Nexus 4.Pont mire rászántam magam és meglett a pénz.
Jövő hét pénteken megyek nyaralni, és addigra szerettem volna kézben tartani.Tudnátok nekem más boltot ajánlani? (Tudom valaki itt azt írta hogy árgépbe be, aztán ahol a legolcsóbb, de mivel az előző okostelómmal pont bebuktam, ezért szükségem lenne a tanácsra.)Előre is köszönöm!
-
törölt tag
válasz temes69 #21062 üzenetére
AT&T és T-mobile hálózaton megy, Verizon és Sprint-en nem.
batai15: Nem normális szerintem. Nekem az a gyanúm, hogy ha nagyon leveszi a kernel a minimális órajelet, akkor teker így a rendszer, mert a sima háttérfolyamatokhoz is folyton emelgetnie kell a CPU órjelét. De lehet, hogy ez hülyeség, minden esetre nekem úgy tűnik, hogy amíg olyan kernelt használtam, ami leviszi 192MHz-re az órajelet, addig állt fenn ez a helyzet.
-
ficere
aktív tag
Sziasztok.Olyan problémám van,hogy egyszerüen eltünt a kamera ikon a nexusról.Találkozott már valaki ilyennel?
Machete nem ír sms-t
-
batai15
félisten
Ez a google szolgáltatások mitől ugrik az akku statban az első helyre? Látszólag nem megy többet ébren sem procit,de nő a %. És hogy lehetne megoldani hogy nyugiba legyen ?eddig minden telón 1-2hét után kezdte csinálni.
Cpu teljes4mp ,ébren meg 1p45mp .
De mégis akku statban ez van :,kijelző 39%(1.2ora)
Google szolg. 35% nem sok ez ?[ Szerkesztve ]
-
temes69
aktív tag
sziasztok!
az eu-ban vásárolt nexus4-ek működnek az USA-ban, ottani szolgáltató kártyájával?
-
pcnet
addikt
Szerintetek mi történhetett éjszaka 1:30 körül? A sztori annyi, hogy Nexus 4 vásárlásakor váltottam Vodafoneról T-mobilra és este gondoltam berakom Vodás SIMet, hátha még valaki azon keresett. Töltőre dugtam a telefont és gondoltam már nem húzom le és cserélek SIMet, éjszaka úgysem keres senki, majd reggel vissza teszem T-s SIMet. A telefon egész éjjel töltőn volt. Mitől merülhetett hajnali 4ig? Majd újra tölteni kezdett. Van egy pár perces filmszakadás is.
Mod: Akkuhasználat szerint futott Ingress és bekapcsolva volt kijelző is. Éjszakára mindig kilövök minden feleslegesen futó programot. Ingressre nyomva most indult az app, nem futott a háttérben. Pumukli nyomott éjszaka egy Ingress patit titokban, vagy mi a szösz?
“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo
-
petipetya
nagyúr
-
MartOOn
addikt
válasz C.Brigante #21007 üzenetére
Ne faradj, vhogy majd csak megoldom... mar a nyelvet. Sajna 4.3-al nem muxik. Legalabbis nekem #7-es hibaval feladja a kuzdelmet... De lehet en ertelmeztem vmit rosszul...
csak laptopot kellene mar cserelnem...HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
AsusBoy
senior tag
Megvan köszi!
A windowslive os email címem hogyan hangoljam össze az email programmal?Pop3,imap,exchange egyik se jo :/ -
Axe Miskolc
tag
Na megérkezett!
Problémáim eddig:
-a fotók minősége nem nyugtat meg.Tól szemcsések,talán erre szokták mondani,hogy zajosak.
-a bluetooth Jabra Drive kihangosítón recseg a hang,több emberrel is kipróbáltam,a Hox-al előtte nem volt gond.
-14%-nál vakuval világítottam és újraindult a gép.
Ismerős problémák?Megoldási javaslat(ok)? -
AsusBoy
senior tag
Sziasztok megvettem a kicsikét nagyon tetszik .
Arra még nem jöttem rá hogy hol lehet azt bekapcsolni hogy másoknak kijelezze a számomat amikor hívom őket .Másik az az hogy amikor megérintem a kijelzőt akkor rezeg és ezt kiszeretném kapcsolni de nem találom hogy hol :/.Töltőt amit kaptam hozzá amikor bedugom a konnektorba akkor kb fél percig ilyen kis recsegő hangot ad ki magából illetve amikor kihúzom az áramból akkor is ugyan azt a hangot lehet hallani kb fél percig.utánna elhallgat
Mondták boltba (telenor)hogy 3 napig vissza lehet vinni a telefont ha vmilyen baja van. Ez szerinted hibának számít?
Felfrissítettem 4.3 ra és utána rendszert vissza állítottam.
Milyen teendőm van még egy új nexussal?
Mire figyeljek oda?
Illetve van egy windowslive os email címem amit a gyárilag beépített email alkalmazásba szeretnék beletenni de sehogy sem engedi. próbáltam pop3 meg nemtudom miket még de egyik sem jo;(
Köszi[ Szerkesztve ]
-
zsoltiz
aktív tag
válasz Worlon83 #21011 üzenetére
"Nem én találtam ki Franco írta, és neki kissé jobban elhiszem mint neked, bocs, de ez van."
Annak hiszel akinek akarsz, de azért kíváncsi lennék Franco hol írt oylat, hogy _kétszer_ kell wipeolni a dalvik cache-t. Ha nekem nem hiszel, akkor gondolkozz, ha már informatika téren fikázol. Kétszer formázol egy partíciót úgy, hogy közben semmi nem változik rajta. Mi értelme van?
"Akár informatikus vagy, akár nem, azért tőled meg csak azt láttuk, hogy az Android így nem jó meg úgy nem jó, a user meg maga a megtestesült tökély."
Tőlem ilyet nem hallottál ,hogy az android így meg úgy nem jó. Kiforgatod a szavaimat. Konkrétan a CM10.2-ről volt szó, és azt írtam, hogy tartalmathat hibákat, amikbe bárki belefuthat.
"Ennek ellenére érdekes mégis erre fejlesztesz, már ha igaz."
Igaz. Megintcsak szíved joga nm elhinni. Bár nem látom mi ellentmondás lenen abban ,hogy nem vagyok vak és belefutottam pár hibába, meg aközött, hogy fejlesztek rá.
"Részemről befejeztem a veled való vitát, majd ha konstruktívan is képes leszel megnyilvánulni, és segítesz is a fórumtársaknak, akkor újra tárgyalhatunk."
A te hozzászólásaid mennyire voltak konstruktívak ebben a témában? Semennyire.
Onnan indult az egész, hogy le mertem írni, hogy én belefutottam pár hibába a CM10.2-ben. Aztán jött a támadás ,hogy dehát az stabil meg hibátlan, biztos én vagyok a hülye. Aztán jöttél te a komoly szakmai érveiddel és minősítgetéseddel. Duplaformat, ja.
-
törölt tag
válasz Worlon83 #21043 üzenetére
Már félve írom meg, nekem ez is tökéletesen települt (Gmail app szállt el mindössze, azt újra kellett telepíteni Play-ből). Viszont az Interface / Buttons and layout: egy Menu button nem működik. Csak, hogy ne tűnjön nálam minden tökéletesnek, jelentek én is egy bug-t. Jelentéktelen, majd javítják. Stock ROM-ba sincs.
-
jaszy76
aktív tag
Szerk: tárgytalan
[ Szerkesztve ]
-
pcnet
addikt
-
zorromoto
senior tag
Nekem nem frissíti le a cyandelta a rendszert. Atugrik recoverybe de Nem frissül
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Újra van lehetőség Ringke Fusion vételére. Sokan jelentkeztek, akik között akadt olyan is, aki nem tud vásárolni eBay-en. Szóval az egyik kedves fórumtársnak felajánlottam a segítségem, számomra pedig mindegy hányat rendelek, hányat viszek a postára. Mivel közeleg a négyes ünnep, így jelentkezni jövőhét keddig lehet. Értelemszerűen előre kell utalni. Az utalásnak pedig szerdai napig meg kell érkeznie. Nem akarom feltartani a rendelését annak a fórumosnak, akinek rendelek, mindenkinek van öt napja kitalálni. A tok 4100 Ft-ba kerül, amire rájön a magyar posta ára. Buborékos ajánlott levélben küldöm, LNK matricával (=nem dobhatják levelesládába, ha a címzett nem tartózkodik otthon, ergo nem lophatják ki abból). Ennek pontos árát holnap fogom megtudni, amikor feladtam az itt lévő tokom a leggyorsabb jelentkezőnek. Az érdeklődőknek majd privátban írom.
-
törölt tag
válasz Amarton #21036 üzenetére
CM 10.2-es (20130813) Gapps-t felraktad? Google Search bar-t nem használom, azt nem tudom. Illetve a középső gombot nyomva tartva használom a Google Serach-t (kártyák nélkül). Javaslom a CyanDelta-t update-re, mert csak a változott kódot tölti le (nem a 150-200 MB-os zip-t), ami csak pár MB-t. Már másnak is bevált a gyári updaterrel szemben.
-
Amarton
tag
-
stargazer
senior tag
válasz zezoka #20859 üzenetére
heló,
megjött, minden stimmelt amiket írtál:
"gyári fólia persze legyen rajta. Elöl +/- és power gomb rászitázva a fóliára... hátul meg az IMEI szám van a matricán rajta a fólián... telefon beállító varázslóval induljon (nyelv kérése az első)"végül nem gyári garanciás lett, mert az első bolt akiket kerestem, azt mondta nem lehet pillanatnyilag 16gb-os gyári garanciásat szerezni, több nagykernél sem.
kiderült hogy gyári garancia amúgy is max. 1 év lehet.
így hát bevállaltam egy nem gyári garanciásat, mert bízok benne hogy 1 éven belül nem romlik el.
egyelőre sima szilikon tokot kértem és fóliát nem mert nem volt nekik matt.kapásból frissítette magát 4.3-ra ezt már szeretem. amúgy iszonyat jó, gyors, szép nagy a kijelző, eddig csak pozitív első benyomások vannak.
Fegyverben réved fönn a téli ég, kemény a menny és vándor a vidék, halkul a hó, megáll az elmenő, lehellete a lobbant keszkenő...
-
törölt tag
Srácok! A Ringke Fusion tok miatt már ne írjatok, mert megtelik a postaládám. Érkezési sorrendben szolgáltam ki, mindenkinek vissza fogok írni. Köszönöm a figyelmet.
-
LeadZeppelin
tag
Olvastam,hogy vannak akiknek rosszalkodik a bekapcsoló gomb.Egy nagyon kényelmes megoldás egy Sweep2Wake és Sweep2Sleep funkcióval ellátott kernel.Én is ilyet használok és nagyon kényelmes megoldás. Ilyen pl a Bricked kernel ami 4.3 JSS romokkal talál. Nekem 3.95ös PA alatt van és nagyon pozitívak a tapasztalataim. Sebesség és üzemidő is javult egy hanygyányit.
-
pcnet
addikt
válasz sompetike #21029 üzenetére
ROOTal sem megy, sőt még ha system/app mappába másolod akkor sem. Elixir widgettel és Notification toggleel sem megy. Csak műholdakat kapcsolgatja be/ki, a wifi alapú meghatározás bekapcsolva marad. Ezzel szívtam én is, de feladtam.
A régi Nexus 4 fikázós témához: nekem tölt autós töltővel.
[ Szerkesztve ]
“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo
-
C.Brigante
veterán
válasz dombila #21028 üzenetére
Nekem dettó ue. a sztorim! Mikor megjött (Szintén Texas-ból, mert tudtommal csak onnan lehet leggyorsabban beszerezni) nem hazudok, mindösszesen 3 percig volt rajta a posta elött, aztán jött a vélemény, takarodj róla!
(#21029) sompetike: Ezt hol olvastad?
[ Szerkesztve ]
uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ /
-
sompetike
aktív tag
válasz zezoka #21003 üzenetére
azért mert a gps-hez root kell,ha külsö prg.val akarod kapcsolgatni...
n450-n1610i-e318-e628-e688-n3210-e10-e20-e28-er310-et65-sm35-sme45-n3650-n6220-mv360-n6230-n6230i-mitacmio a701-n5630xm-n8-NEXUS 4-mate7-Honor 7 Samsung Note7-S7edge-Huawei MATE 10 PRO-Samsung Note10–Iphone 13PM
-
dombila
senior tag
válasz #59070464 #21027 üzenetére
A Ringke Fusion valóban elég minőségi tok, egy ideig nekem is volt rajta, aztán egyszer levettem, és rájöttem hogy ezzel a tokkal pont a telefon szépsége veszik el. Nem tettem többé vissza, inkább jobban vigyázok rá.
A gombok benyomódását kicsit manipulálja a tok, ahogy ez már korábban is volt itt téma (hsz18925, hsz18929, kicsit "előfeszítettek". Így tokkal nyomva rövidebb úton járnak. Ez van akinek tetszik, de van akinek nem jön be...
-
törölt tag
Végre megérkezett a várva várt Rearth csomagom az USA-ból. Mivel két Nexus volt a háznál, de az egyiket már eladtam, így szívesen felajánlom az egyiket eBay áron annak, aki nem akar 2-3 hetet várni. A szállítási költségét magamra vállalom, ez legyen az én veszteségem.
Az autós tartó valami veszett stabil és nagyon minőségi. Drága volt (közel 5 ezer Ft), de azt mondom megérte. A tok pedig valami fenomenális! Szerintem alázza a Nillkin-t és hozza a Case Mate színvonalát olcsóbban (4 ezer Ft). Fogása valami kegyetlen jó. Már nem akar kicsúszni a kézből és már az erkélyre is kimerek állni vele. Fogása nagyon magabiztos lett. A kamerát már van, ami védje és kijelzővel lefelé is lemerem fordítani az asztalra. A gombok nyomása esküszöm jobb, mint tok nélkül. Félelmetes! Na de elég ebből, beszéljenek helyettem a képek.
[ Szerkesztve ]
-
C.Brigante
veterán
végre sikerült megoldanom ezt a qrva 4.3-as battery drain-t. isten lássa lelkem csak és kizárólag 5.0-ra update-elek márcsak! 4.3.1 sem érdekel ha lesz esetleg!
uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ /
-
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz #59070464 #21018 üzenetére
Neked jobb. És?! Nem körülötted forog a világ, sem ez a topik. Ezt hiába magyarázgatod körbe körbe, akkor sem ez volt a kérdés. Adott volt egy kérdés, hogy mi lehet a gond egy adott programmal. Erre te ellentmondást nem tűrően közölted, hogy használjon másik programot. Ez a megoldás. Akkor inkább ne írj semmit, nem kell neked megoldanod minden itt felmerülő problémát, főleg nem így. Nyugodtan szedd össze a gondolataidat, foglald regény formátumba vagy amit akarsz, engem különösebben nem foglalkoztat, de muszáj volt már megjegyeznem - ha már úgy is felmerült itt ma - hogy nem feltétlenül oké sokszor a stílusod amivel itt oktatsz. Köszi.
[ Szerkesztve ]
Feel Good Inc.
-
sacro
tag
Ha átállítom MTP módba akkor nem is látja a gép
A. -
beast27
senior tag
-
Worlon83
aktív tag
Eszközkezelőben megtalálod a telefonodat, mint Nexus4?
Van mellette sárga felkiáltó jel v. sincs?Win7 alatt fel kell ismerje magától, és drivert is telepít hozzá.
Ha mégse menne érdemes ADB drivert feltenni.Figyelj rá, hogy nem mint háttértár fogod látni, hanem mint media eszköz. Intézőben nézd meg, ott látod-e.
[ Szerkesztve ]
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz #59070464 #21010 üzenetére
Jobb?! Kinek mi a jobb?! Egy értelmes érvet nem mondtál. Csak jött az "okoskodás", hogy használj ezt + azt. Fel sem merül benned, hogy okai vannak, hogy valaki adott programot használ.
Amióta csatlakoztál a topikhoz te lettél itt a nagy megmondóember. Ami alapvetően nem lenne baj, biztos sokaknak segítesz a szakértelmeddel (mondjuk emelett fura, hogy egy common USB-s töltő milyenségén azért tudsz hosszasan pörögni), de néha szerintem sok, főleg a stílus.
Amiért én Endomondot használok. Mindent tud kerékpározáshoz amit kell. Kezel pedál fordulat számlálót, szívritmus mérőt, mutat mindent amire nekem szükségem van. Nem tudok olyat elképzelni amit pluszban tudhat a Strava és nekem szükségem van rá.
Emelett az ismerettségi köröm mind ezt használja, tehát elég nagy a szociális kötődés, beleértve a challengeket, peptalkokat, hogy kvázi realtime látom a másikat adott esetben. És pont ezért nem jó nekem az importálós megoldás azon kívül mobilról elég körülményes is.
És mindamellett nincs semmi baj az Endomondoval, napi szinten használom.[ Szerkesztve ]
Feel Good Inc.
-
sacro
tag
Üdv mindenkinek ! Eddig csendesen a háttérben olvasgatva próbáltam felkészülni minden jóra ha majd egyszer meg lesz a telefon ne legyen vele gondon. A teló meg van, de a gond is.
Gyári 4.3-nál miért nem enged másolni a telóra, eddig már eljutottam, hogy kameraként csatlakoztatva de nem enged másolni pc-ről.
(ezek szerint mégsem készültem fel eléggé )
Segítsetek ! -
Worlon83
aktív tag
válasz zsoltiz #21006 üzenetére
Nem én találtam ki Franco írta, és neki kissé jobban elhiszem mint neked, bocs, de ez van.
Akkor szerinted a FR meg wipe cache/data-t csak viccből kell csinálni ROM váltás előtt??
Amint meg írtam, ha mindenkinél ugyan az nem jó ugyan azon a ROM-n, akkor az ROM hiba, de ha 100-ból egy embernél nem megy, aki maga is bevallja, hogy semmit sem ért hozzá, akkor az jó eséllyel user error, amit nem azzal kell elintézni, hogy CM10.2 még kezdeti.
Akár informatikus vagy, akár nem, azért tőled meg csak azt láttuk, hogy az Android így nem jó meg úgy nem jó, a user meg maga a megtestesült tökély.
Ennek ellenére érdekes mégis erre fejlesztesz, már ha igaz.Igen, egy format nem format
Mi melóhelyen 7x formázunk, mielőtt egy mehet ki a gyárból a winyó c. SSDRészemről befejeztem a veled való vitát, majd ha konstruktívan is képes leszel megnyilvánulni, és segítesz is a fórumtársaknak, akkor újra tárgyalhatunk.
-
törölt tag
Osszeeskuves-elmelet. A megoldast nem tudtam, javasoltam neki egy jobb applikaciot. Lehet ket het mulva megkoszoni, hogy milyen jo (en is Endomondo-val keztem).
Nem mondtam, hogy a jovoben in- es exportalgasson. Csak ha atterne es szeretne az eddigi utait.
[ Szerkesztve ]
-
GeneraL_XTX
veterán
Jólvan sikerült kicsinálnom a telóm, CM 10.2 után vissza akartam tenni a 10.1.2-őt mert elkövettem azt az amatőr hibát hogy nem csináltam backup-ot....na most így minenképp kell csinálnom egy full wipe-ot
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz #59070464 #21001 üzenetére
Ez aztán a megoldás... meg csak semmi szerintem vagy javaslat, hanem egyszerű parancsszerű kijelentés.
No offense, de valóban elég bicskanyitogatóak sokszor a megnyilvánulásaid.Magam részéről jópár okot tudnék mondani, hogy miért Endomondo (és miért nem Endomondo exportálgatva/importálgatva), de most nem ez volt a kérdés.
@zezoka 21003: 4.3 óta nálam sem megy a GPS kapcsolgatás - stock rom + power toggles, csak a beállításokba visz.
[ Szerkesztve ]
Feel Good Inc.
-
zsoltiz
aktív tag
válasz Worlon83 #20991 üzenetére
"Látszik, hogy életedben nem programoztál, és informatikához se konyítasz, max. mezei szinten"
Informatikus vagyok, programozok is, konkrétan androidra is, igaz utóbbit csak "hobbi" szinten, de valószínűleg ez is túlmutat az itt jelenlévők 90%-ának romcsereberélős tudásán. Eléggé képben vagyok, hogy mi hogy működik az androidban. (persze nyilván van aki még jobban otthon van benne, nem magamat fényezem, csak ténymegállapítás, ha már a ténymegállapításoknál tartunk). Szóval eléggé mellé lőttél.
"Elképzelhető, hogy a múltban nem csinált Wipe-t, "
Hogy te mit képzelsz el, az egy dolog. Maradjunk annyiban, hogy gőzöd sincs, hogy én mit tudok, meg mit nem, meg mi és hogy csinálok vagy nem csinálok. Az elképzelésed alapján meg ne ítélj.
Az, hogy a dolgok összeakadnak, az tipikusan a windózos vérpistikék szava járása, akik pontosan sosem tudják mi a baj, csak hogy valami nem megy. Aztán a megoldás általában a "reinstall megoldja". Androidon meg ennek a megfelelője az "egy factory reset megoldja" vagy a "dupla-wipe", mint ultimate solution.
"Vagy a cache-be legenerál valamit, amit a következő verzió már másként kezel, vagy épp olvasni se tudja."
Elárulok egy titkot. Amikor a CM-et frissíted, akkor az installer script wipe-olja (magyarul leformázza) a /system partíciót. A dalvik cache pedig automatikusan újra generálódik első indításkor, ez az, amikor kiírja, hogy "android is upgrading apps 150/xx" és számolja, hogy hol tart. Tehát külön dalvik cache-t wipeolni -nehogy "összeakadjon" valami- zéró értelme van.
"Kernel telepítés előtt és után is kötelező a Dalvich cache törlés."
LOL. Na erről beszéltem. A dupla wipe tudod mit jelent? Dupla formázást. Ugyan mi a frászért kéne a dalvik cache-t -ami egy külön partíció- KÉTSZER leformázni? Mi értelme van? Egyszer nem elég? Egy format nem format? A kernel nem oda kerül (hanem a /boot partícióra).
-
MartOOn
addikt
válasz C.Brigante #21000 üzenetére
Meloban vagyok igy meg nem klikkeltem... De köszmáhe az instrukciókat. Majd a sohanemvegetero muszakom utan ralesek. Meg elokaparok vmi szotarfelet is... Bar gondolom a Te segitsegedre bizton szamithatok akar hajnalban is... Ugyis itt logsz...
Ez akkor is muxik ha utalom a gyuruk urat?
[ Szerkesztve ]
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
zezoka
őstag
válasz Tibi09 #20998 üzenetére
Nekem is 49%ot jelzett az aksiból, pedig csak 1 órát ment kb, utánna kiléptem, gpst kikapcsoltam. Működése alatt pedig pár %ot esett csak az aksi. Battery statban meg 49%ot mutatott. Én elintéztem annyival, hogy nem volt az 49%, azt kész!
Nem a wlant jelzi folyton bekapcsoltnak? (kikapcsolt wlan is be van kapcsolva a helymeghatározás végett)
Amúgy az én gps kapcsolóm (Playből letöltött widget) nem kapcsolja a gpst, csak látszólag. beállításokba helymeghatározásba belépve nincs változás, hiába kapcsolom be- vagy ki a widgeten. A többi ugyanazon gyártó widgetje (wlan, blue, profil) jól műxik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest