- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Magisk
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip4 - tavalyi göncben flexelsz?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoltiz
aktív tag
válasz Worlon83 #21011 üzenetére
"Nem én találtam ki Franco írta, és neki kissé jobban elhiszem mint neked, bocs, de ez van."
Annak hiszel akinek akarsz, de azért kíváncsi lennék Franco hol írt oylat, hogy _kétszer_ kell wipeolni a dalvik cache-t. Ha nekem nem hiszel, akkor gondolkozz, ha már informatika téren fikázol. Kétszer formázol egy partíciót úgy, hogy közben semmi nem változik rajta. Mi értelme van?
"Akár informatikus vagy, akár nem, azért tőled meg csak azt láttuk, hogy az Android így nem jó meg úgy nem jó, a user meg maga a megtestesült tökély."
Tőlem ilyet nem hallottál ,hogy az android így meg úgy nem jó. Kiforgatod a szavaimat. Konkrétan a CM10.2-ről volt szó, és azt írtam, hogy tartalmathat hibákat, amikbe bárki belefuthat.
"Ennek ellenére érdekes mégis erre fejlesztesz, már ha igaz."
Igaz. Megintcsak szíved joga nm elhinni. Bár nem látom mi ellentmondás lenen abban ,hogy nem vagyok vak és belefutottam pár hibába, meg aközött, hogy fejlesztek rá.
"Részemről befejeztem a veled való vitát, majd ha konstruktívan is képes leszel megnyilvánulni, és segítesz is a fórumtársaknak, akkor újra tárgyalhatunk."
A te hozzászólásaid mennyire voltak konstruktívak ebben a témában? Semennyire.
Onnan indult az egész, hogy le mertem írni, hogy én belefutottam pár hibába a CM10.2-ben. Aztán jött a támadás ,hogy dehát az stabil meg hibátlan, biztos én vagyok a hülye. Aztán jöttél te a komoly szakmai érveiddel és minősítgetéseddel. Duplaformat, ja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ukrajnai háború
- OTP Bank topic
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BMW topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CNC topik
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- Anime filmek és sorozatok
- Digitális Állampolgárság Program
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest