-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
aTom_DJ
tag
Ma visszacsináltam gyárira a telefont toolkittel és jdq39-et rakott fel. Ugye ez nem a legfrissebb, de nem talál frissítést. Ez normális, vagy majd később kapcsol csak, hogy van frissítés?
-
aTom_DJ
tag
Mitől lehet az, hogy felraktam a v20-as faux kernelt egy stock 4.3 deodexed romra + a faux sound app-ot a storeból, adtam neki su jogokat természetesen, de hiába húzom fel/le a fejhallgató hangerőt semmi nem változik? CM-ot nem szeretnék felrakni csak a hangerő miatt thx
-
aTom_DJ
tag
Mitől lehet az, hogy felraktam a v20-as faux kernelt egy stock 4.3 deodexed romra + a faux sound app-ot a storeból, adtam neki su jogokat természetesen, de hiába húzom fel/le a fejhallgató hangerőt semmi nem változik? CM-ot nem szeretnék felrakni csak a hangerő miatt thx
[ Szerkesztve ]
-
aTom_DJ
tag
4.3 CM
Valaki próbálta már a 4.3-as CM-ot?[ Szerkesztve ]
-
aTom_DJ
tag
Angliában vett valaki innen ilyen telefont? Látom, hogy Ł279, de erre még rászámolnak valamit, vagy ennyiért meg is kapom? Thx
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android szakmai topik
- Óra topik
- Bestbuy játékok
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- iPhone-t használók OFF topikja
- Mindent a StreamSharkról!
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest