Új hozzászólás Aktív témák
-
ArthurShelby
addikt
válasz
Mr Chapel #7502 üzenetére
Van egy sport bt fülhallgatóm, amivel futni szoktam, az ha telefonnal használom akkor csak egy hangerő szabályzó van: mindegy, hogy a telefonon, vagy a bt fülesen hangosítok, ugyanazt a hangerő csúszkát állítgatom. Viszont az órával használva már 2 külön hangerőszabályzó van. Valószínű ez tizen sajátosság, szerintem ilyen baki már nincs a wear os-es óráknál.
-
válasz
Mr Chapel #7491 üzenetére
Pont leírtam abban a hsz-ben, amire válaszoltál, hogy mi a hátránya, ha nem magyar régiós.
Az órán a beállítások, about watch menüpontban nézd meg a pontos modellszámot (pl SM-R820), és ott lejjebb a szoftver verziót, ami SM-mel kezdődik, és 3 betűvel végződik. A 3 betű a régiókód, a magyar pl a XEH.
Egyébként a 44mm már igen csak férfi óra méret, szóval gyanús, ha kicsi. Az is lehet, hogy kibontották a dobozt, és kicserélte valaki a kisebb, egyben olcsóbbra.
Egyébként a modell kódok:
SM-R820 (44mm)
SM-R825 (44mm/Cellular)
SM-R830 (40mm)
SM-R835 (40mm/Cellular) -
válasz
Mr Chapel #7488 üzenetére
Cirill nyelvvel kezdett? Honnan rendelted? Ez valószínűleg nem magyar régiós, így ha EU-s csak 1 év garanciád lesz a Samsungnál (a többi boltos), ha meg nem is EU-s (pl ukrán), akkor csak bolti garanciád lesz.
Amúgy az óra átmérője a 44mm. Az egyáltalán nem kis méret. Mérd le, majd kiderül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple watch Series 7 41mm Stainless steel gyönyörű
- HUAWEI WATCH GT5 46 mm Active, két hetes készülék, kb 23 hó garancia, ÜZLETBŐL
- Apple watch Ultra 2 black edt 2027.11.07 Apple jótállás+ Apple Care +
- Apple Watch SE 2022 GPS 44mm
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest