Hirdetés
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- MIUI / HyperOS topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- 6 milliméter alá lő az Infinix is
- Az Android 16 már nem jön a Nothing Phone (1)-re
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbendre
őstag
-
Yogibear974
senior tag
Sajna beázik vagy be fog, ez szamszung betegség (is). Egyszerűen nem tud vízálló órát gyártani, hiába az IP68. Bizonyos idő után elengedi a ragasztott üveg az óra váztól. Nekem 3 év után tavaly nyáron ázott be a Balatonban. Akkor javítása 82e HUF lett volna.Korrózió, főpanel, kijelző, ECG szenzor, akku, hátlap. Szerencsére sikerült kiszárítanom (rízs módszer). A barométer szenzoromnak valóban annyi lett. Nics magasságom. Lépcsőzés, túrázásnál, futás, bringa,stb. Evva, megvagyok nélküle, szerencsére működik, de vízbe már nem viszem. Érdekes pl. a garmin tud vízálló órát gyártani, és nem ázik be. Kíváncsi vagyok, hogy a Watch 6 mire lesz majd képes e téren. Gyanítom jobb, ha vesz az ember hozzá full kiegészítő biztosítást, így a szervíz nem dünnyöghet ha beázik, és nem kell mindenféle védelem rá. De ez vicc. Gyanítom, hogy lesz bőven negyed milla így is. Biztosan túl lesz árazva. Félreértés ne essék. Imádom az Active 2 nem volt olcsó anno, használom ameddig meg nem makkan. Az akku is jól bírja még így 4 évre. Van Seiko Chronom, de ritkán használom, annyira hozzászoktam az utóbbi években az okosórához.
-
adamklark
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 9 10 S8 S9 S10 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple.
- Apple Watch 9 45mm Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4263
- Apple Watch Series 10 46MM 2025.05.08-ig iStyle Garancia Makulátlan Karcmentes Állapotban
- Apple Watch 9 45mm Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4263
- A Surface Go Type Cover 100% magyar
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest