Hirdetés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Lefagyhat a Galaxy A56, így lehet feléleszteni
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbendre
őstag
-
Yogibear974
senior tag
Sajna beázik vagy be fog, ez szamszung betegség (is). Egyszerűen nem tud vízálló órát gyártani, hiába az IP68. Bizonyos idő után elengedi a ragasztott üveg az óra váztól. Nekem 3 év után tavaly nyáron ázott be a Balatonban. Akkor javítása 82e HUF lett volna.Korrózió, főpanel, kijelző, ECG szenzor, akku, hátlap. Szerencsére sikerült kiszárítanom (rízs módszer). A barométer szenzoromnak valóban annyi lett. Nics magasságom. Lépcsőzés, túrázásnál, futás, bringa,stb. Evva, megvagyok nélküle, szerencsére működik, de vízbe már nem viszem. Érdekes pl. a garmin tud vízálló órát gyártani, és nem ázik be. Kíváncsi vagyok, hogy a Watch 6 mire lesz majd képes e téren. Gyanítom jobb, ha vesz az ember hozzá full kiegészítő biztosítást, így a szervíz nem dünnyöghet ha beázik, és nem kell mindenféle védelem rá. De ez vicc. Gyanítom, hogy lesz bőven negyed milla így is. Biztosan túl lesz árazva. Félreértés ne essék. Imádom az Active 2 nem volt olcsó anno, használom ameddig meg nem makkan. Az akku is jól bírja még így 4 évre. Van Seiko Chronom, de ritkán használom, annyira hozzászoktam az utóbbi években az okosórához.
-
adamklark
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch SE 2022 44mm 2Gen./Karcmentes/2026.04.21.Apple Gar./Akku 100%/p4267
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro LTE 45mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- Apple Watch Series 9 (41mm) GPS MR8T3QC/A - Starlight - 90% akkumulátor - két ajándék szíjjal.
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Ne hagyd ki ezt a lehetőséget: Vadiúj Ryzen 7 5800X! Kamatmentes rèszletre is!!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, karcmentes, 100% akku
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest