Hirdetés
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
HMárió
junior tag
Nahát, hogy a kereső mikre nem képes
KösziSzerintem normális, hiszen a honlapjukon 1 napot igérnek. Amit nem is értek, hiszen a Gear S3 nálam több mint 2 éves akkuval vidáman hozza a három hapot.
De nem akarok fellengzősnek tűnni, biztosan nem olyan intenzíven használom, mint más:
- Aod off
- Auto pulzus off
- Hang off
- Gps On
- Wifi auto
- Auto edzés on
- Időjárás 1 órás frissítés
- Éjszaka repülő mód, mozi mód (vagy kikapcs)Használat:
- Napi 2x 30 perc séta
- Zenevezérlés
- Egyéb kisebb edzések
- Zene vezérlés
- Social média üzenetek megválaszolása 5-10 db /nap
- Info szerzés (időjárás, ki hív,)
- Számológép napi 2 alkalom
- Visszaszámlálás tea vagy más főzésnél hapi 1-2 alkalom -
Soockit
aktív tag
Az normális, hogy feltöltöm az órát este, utána nyomkodtam egy picit mondjuk 10 percet, ezután bekapcsoltam a jó éjszakát üzemmódot, reggel olyan 8 körül kapcsoltam vissza. 1 órát ment a stopper, beszéltem az órán keresztül egy 8 percet és 11:30-kor figyelmeztet, hogy 15%-on van!
-
HMárió
junior tag
Sajnos nem ilyen egyszerű a dolog. Ugyanis a Samsung Pay jelenleg a mi régiónkban nem érthető el. Tehát módosítani kell a régiót ahhoz, hogy egyáltalán az áruház feldobja neked a Samsung Pay letöltési lehetőséget. Ehhez bővebb útmutatót tálalsz a Gear S3 topikban. Viszont a Curve kártya már nem működik. Letiltották.
Már nézem is, köszönöm
-
-
róland
veterán
Hmm..., mit találtam Samsung Pay témában: [link] ! (Szóval a VISA a partnerük.
Akkor talán érdekelt lesz minél több országban bevezettetni.)
-
zezoka
őstag
Tekinthető a Watch Active 2 a Galaxy Gear S4 utódjának, vagy inkább mellette van?
Szóval az S4 "elavultabb" nem?Habár férfiasabb (és sokkal inkább tűnik órának, mint ruha kiegészítőnek) az S4, és nekem annyira nem fontos a fitness tracking, inkább csak az okosóra része, de akkor is inkább a GWA2, igaz, mert újabb/jobb? Egyébként nagyon tetszik ez is, sőt, ennek fényében az S4 már nem is annyira.
-
zezoka
őstag
Még nincs ilyen órám, de ha a témaindító tesztet elolvasod, akkor abban a cikkíró 3db párosított órát használt egyszerre vele (Active, Active2 40mm, Active2 44mm), és még ki is tért rá mint pozitívum, hogy automatikusan ahhoz csatlakozott a szoftver, amelyiket elkezdte viselni.
-
Soockit
aktív tag
Ez hogyan működik? Ha a telefonba berakok egy angol kártyát akkor feltudom rakni a Samsung Pass-t és be is tudom állítani a Curve-t mondjuk és akkor bármilyen kártyát be tudok húzni. A Curve azt írja, hogy csak az angol ügyfeleknek biztosítja ezt a lehetőséget. Akkor angol címet kell beállítani hozzá és angol telefonszámot?
-
kiciMcHUN
csendes tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy esetleg tudtok olyan alkalmazást aminek segítségével tudok az órával fizetni? Az tudom, hogy a Samsung Pay még nem működik itthon, esetleg valaki tudja, hogy mikor lesz elérhető nálunk is?
Köszönöm a segítséget!
-
rikymeister
lelkes újonc
Nos, úgy van ahogy gondoltam. A health alkalmazás alatti súlyzógépes edzés semmit nem ér. Időre megy. Kipróbáltam úgy, hogy csak elindítottam, edzés nélkül. 75-90 közötti pulzussal ugyanazt hozta, 47 perc alatt 500 kalória. Viszont ugyanazt a súlyzós edzést elvégeztem az ellipszistréner funkcióval, 1 óra alatt egyszer 426, majd 466 kalóriát mutatott. Nem tudom mennyire pontos, de itt legalább valóban a mérés alapján dobja a kalóriát, nem időre. Érdekes módon, a pulzusértékek is jóval alacsonyabbak voltak ellipszis funkció alatt.
(remélem érthető volt)
-
hatD
tag
Érdeklődnék, hogy valaki használja-e ezt az "Alti barometer" appot az órán, illetve,hogy mi a véleménye róla.
[link]
Köszönöm -
HMárió
junior tag
Üdv, Skacok!
Szerintetek működik a Wearable alkalmazás 2 órával? Használja így valaki?
Megmondom mire gondolok. Van egy telefon, azon a Wearable. Ha dzsiájdzsózni akarok, tehát terep cuccban vagyok akkor Frontiert viselnék, ha meg zakósmajom vagyok, akkor az elegánsabb Active 2-t.
Szerintetek működik a dolog, vagy minden egyes óraváltásnál újra kell konfigurálni az órákat, mintha újat adnék hozza? -
trance89
őstag
Gondoltam megosztom, Matveyan féle watchface kuponok: https://www.reddit.com/user/matveyan
-
kukacfej
tag
Frissitened kell , letölti a magyart és már csapthatod is. De amugy írja is az üzenetben
Van ötlete valakinek miért nem megy a Store???
Csak hiba üzenetet ír ki.
Köszönöm -
bigdigit
addikt
Mi ez a kézírás funkció? Mindig feldobja én meg véletlen mindig törlöm az üzenetet. Egyébként meg nem tálalom sehol.
-
HMárió
junior tag
válasz
Intel q8200 #966 üzenetére
Üdv!
A fun az viccest jelent. Amire te gondolsz, az a fan, mint fanatikus.
Viszont az üzenetek képi megjelenítése az nem az órától függ. Nekem már több mint egy éve megjelenítette az óra a Viberben küldött képeket, pedig nem ilyen órám van, hanem S3. Utána jött egy frissítés, illetve több is és azóta nem jeleníti meg. Viszont az emailben vagy üzenetben és más alkalmazásokban kapott képek megjelennek. Szóval a Facebook-nál kell kopogtatni, nem a Samsungnál.
Az alázatról meg annyit, hogy hiába tud többet az iPhone órája, ha ronda mint a bűn.
Az esés érzékelést meg gondolom napi szinten 3 alkalommal használod, ezért tartod fontosnak. EKG-t is biztosan azért kell naponta 3 alkalommal mérni, mert előírta az orvos.
Még ha a mobil fizetést hoztad volna példának, akkor azt mondom, hogy na jó, azt használja az ember tényleg többször egy nap. De ha már hűségkártyát használsz, akkor az is felesleges, hiszen azért úgyis elő kell venni a telefont.
Szerintem felesleges ilyen Samsung vs. iPhone versenyt csinálni, mert egyikben ez a jobb, másikban meg az. Szerintem simán tudnál venni magadnak egy iWatchot ha annyira szeretnéd. -
worxland
addikt
-
.. én elengedtem ezt a samsung féle aktivitásmérő óra dolgot és végül vettem egy Withings Move ECG-t. Ez nem okosóra csak fitness adatokat kezel és kell hozzá a mobil is (a méréshez nem, csak a visszanézéshez) mert analóg a megjelenése. Viszont amit az aktivitás követése ígér illetve amit az ECG-jéből tapasztaltam az nagyon tetszik. Ez azoknak lehet jó akiknek nem kell az okos funkció (vagy megoldják máshogy, pl a másik csuklómon marad egy MiBand4
(A Withings árban meg a negyede egy samsung watchnak) -
Intel q8200
senior tag
Sziasztok!
Most nagyon csalodott lettem. Mindig Samsung fun voltam. Most is S10-em van watch active 2-val. Jott az uj frissites es dicsekszem, hogy lehet kepek uzeneteket nezni mar whatsapp-ban oran. Erre felesegem szol, hogy igen? Az en iwatchomon facebook kepuzenetet is lehet latni. Igazabol whatsappot nem hasznalok nagyon. Inkabb Facebook messenger, ugyhogy ez az opcio haszontalan. Jah es neki iwatch ECG es fall detection is van... Lealazza a Samsung oram... -
róland
veterán
válasz
rikymeister #964 üzenetére
Próbáld többször a Polar-al összehasonlítva mérni, akkor pontosabb információt kapsz. 1-2 kalória eltérés bőven hibahatáron belüli. (Egyik se orvos-diagnosztikai eszköz.)
-
Sziasztok,
Csatlakozom a klubhoz (alu 44mm)
Két kérdésem lenne:
- Szeretnék még egy vezeték nélküli töltőt hozzá. Milyen típust vegyek illetve honnan érdemes rendelni jó áron?
- Bőr szíjat hol lehet hozzá venni? (Akár eredetit, akár más gyártótól)
-
kukacfej
tag
Nekem sem megy a Store. Folyamatosan azt írja ki hogy hiba és próbáljam újra.
-
Gerzsi
tag
0ról mennyi idő alatt tölt fel?
-
Darth11
aktív tag
Frissítés után elérhető lett magyarul a rajzolós szövegbevitel
Tök jól működik
-
kissady
tag
válasz
HoldfenyLuna #950 üzenetére
Samsungom van, korábban szólt a frissítés miatt de valamiért mégsem akarta a frissíteni. Ma feldobta az órára a frissítést viszont a bixby kiírta hogy nem engedélyezett a régióban. Aztán most hirtelen mégis engedte frissíteni és most tökéletesen működik. Logikátlan
-
válasz
HoldfenyLuna #950 üzenetére
Nagyon is számít, nekem Honor telefonom van és a store csak Samsung telefonnal párosítva indult el az órán. Egyébként tök lényegtelen mert appból elérek mindent de mégis érdekes felfedezés volt.
-
kissady
tag
Viszont a Bixby sajnos eltűnt, legalábbis azt írja, hogy nem engedélyezett az országomban, vagy az órámon.
kár érte
-
róland
veterán
válasz
rikymeister #944 üzenetére
Képlet alapján számol kalóriát. Az átlaghoz képest annyival pontosabban, hogy edzés közben folyamatos pulzusméréssel jobban követi a fizikai állapotodat.
Amúgy simán elképzelhető, hogy az edzéseid intenzitása úgy jött ki, hogy épp akkor ugyanannyi kalóriánál tartottál. (Egyszerű véletlen.) -
Zsötie
tag
válasz
rikymeister #944 üzenetére
Otthon ülök a kanapén. 5200 lépést mutat az óra. Majd egyszer csak jön egy értesítés, hogy megvan a napi cél és máris 6400 lépést mutat. Ezek után kérdezem, szerinted?
-
rikymeister
lelkes újonc
válasz
Fradipuma #937 üzenetére
Mate 20-szal használom én is, feljebb ugyanezt a hibát jeleztem és ugyanezt tettem amit te, kézire állítottam. Ennek ellenére ledobálja, de lényegesen kevesebbszer és automatikusan vissza is csatlakozik. Említette itt valaki, hogy az Android 10-ben van valami bug, ami ezt okozza.
Nekem is lenne kérdésem. Edzés közben az óra a valós kalóriát mutatja, vagy az eltelt időből egy sablont dob? Most 2x egymás után súlyzós edzést végeztem, 47 percnél mindkétszer 500 kalóriát mutatott. Ez fura... Ha nem a valósat mutatja, akkor nem sok értelme van...
-
Nem megy sehol, es a hivatalos samsung oldalakrol is eltunt ez a funkcio pedig eskudni mernek h lattam amikor beruhaztam ra.
-
sehol (más országban) nem megy mashol ez az ekg funkcio?
Eskü ratenném azt a ROM-ot.. -
TGa
tag
válasz
Fradipuma #937 üzenetére
Mi is hasonló problémával küzdünk, dobálja a kapcsolatot és nem is kapcsolódik vissza... Mate 20, android 10, Emui 10. Az összes samsung és kiegészítő watch alkalmazást kivettem az automatikus kezelésből az aksiból és kézire állítani. Azóta, egy napja jól működik, csak a távolság miatt szakadt meg. Remélem ez így is marad... Köszi a segítséget.
-
Fradipuma
tag
Aki hasonló problémával küzdene mint én,hogy folyton ledobálja a teló az órát, és nem samsung telefonnal használja, az állítsa át a 2 kiegészítő appba az alkalmazás indítást autómatikusról kézire. Nekem azóta egyszer sem csatlakoztatta le a készülékem az órát!
-
Topi70
tag
Sziasztok! Azt, hogy melyik app fogyaszthat többet a kelleténél mivel tudom csekkolni?
-
válasz
Fradipuma #930 üzenetére
Honor View20-al ugyan ezt a tüntet tapasztalom a legutolsó frissítés óta, előtte nem volt gond. Teljesen random időközönként dobja el a kapcsolatot.
Titeket nem idegesít egyébként, hogy NULLA infó van az EKG-ról és az elesés figyelésről?
Én az EKG miatt (IS) vettem ezt az órát és se híre se hanva ennek, a samsung kb. nullát kommunikáról az óráról.
Az is felmerült már benne, hogy eladom, ez az okosóráskodás nem az én világom. -
Fradipuma
tag
Huawei mate 20 pro-val használnám az órát, de random időközönként eldobálja a bluetooth, és nem is csatlakozik vissza az óra csak ha kézzel kiválasztom. Mindent letöltöttem amit ajánlott telepítéskor. Ötletek esetleg?
-
Topi70
tag
válasz
HoldfenyLuna #926 üzenetére
Szia! Azóta úgy néz ki megoldódott a probléma. Újra kellett indítani. 20%-ot merült 1 nap. Valószínű valamelyik program beakadt😃. LTE mert szolgáltatós. Nem rossz az. Magentás vagyok ingyen járt hozzá a két másik sim. Így öszesen 3 van. Egyiket átraktam e simre.
-
pleslie82
tag
-
HoldfenyLuna
aktív tag
válasz
Fradipuma #921 üzenetére
Én Aliról rendeltem hozzá "tokot" Itt láthatod, milyen az órán: [link]
Topi70: az LTE mindig gyorsabban merül, én ezért sem vettem. De a 60% merülés akkor is sok. Lehet buta kérdés, de eSim nélkül nem ment LTE ugye? Csak mert, ha hálózatot keres, hiába... Illetve ebbe nem számít bele a nyomkodas, meg a mindig van óra?
-
Gerzsi
tag
Az acél kivitel miben jobb? kb 30E árkülönbség
-
Kasya
nagyúr
RSS-re mit javasolnatok? Pl. Ph hireket hogy lehetne olvasni rajta?
Illetve milyen fenykepezo "taviranyito" appot hasznaltok? Amit latok, mind fizetos. A Galaxy apps pedig nem terit vissza, ha jol tudom.
-
Fradipuma
tag
Nekem még egy olyan kérdésem lenne, hogy eddigi tapasztalatok alapján mennyire karcolódik a kijelző, ha az ember minden nap hordja az órát? (Még éjjel is) Munkám során elég sokat kell pakolni, sajnos a huawei watch gt-m eléggé karcos lett egy év alatt. Illetve ha ajánlatok,milyen fóliát érdemes rá tenni? Ki kilyen ajánl? (44mm. Ss ezüst)
-
Topi70
tag
Bocsi 40%-ra!!!
-
Topi70
tag
Sziasztok! Páromnak rendeltem egy 40mm LTE verziót. 100%-ról 60% egy éjszaka alatt. Első feltöltés után. Vissza vivős?
-
HSanyi
tag
Megvettem az órát és ámulok a beállítások sokaságán, DE:
A medencében úszásnál a medence hosszt hol lehet beállítani? (25m, 33m, 50m)
Sem az órán, sem az alkalmazásban nem tudtam beállítani.
-
bg612
tag
Ilyet látott már valaki sima szilikon szíjtól?
Nem is a Csatja. Nem a fém rész. Nem is értem -
Fradipuma
tag
Valakinek van esetleg valami tippje, honnan érdemes most megvenni 2 év gyári garival? 44mm acél ezüstre gondoltam. Bestmarkton most 121ezer, ennél kedvezőbbet nem nagyon találtam.
-
dobolson
senior tag
Sziasztok! Az miért lehet, h hívásnál nem tudok beszélni az órával? A hívást az órán veszem fel, de nem lesz kihangosítva így sem, és ha beszélek bele, nem hallanak. Mikor megvettem az első nap még működött, de mostanában nem. A használathoz szükséges appok kézi kezelésen vannak. És egyébként az összes értesítés megjön az órára, csak a hívást nem tudom ott lebonyolítani.
-
francia63
csendes tag
Sziasztok!Egy Samsung Galaxy Watch Active2-t szeretnék biztonságos eszközként hozzáadni egy Xiaomi 9t Pro-hoz.Ezt egy Xiaomi Amazfit Pace órával meg tudtam tenni,ezzel miért nem?
-
Twism
csendes tag
válasz
andras0x0x0 #516 üzenetére
Szia!
Nekem is ez a problémám most. Megoldódott valahogy?
Köszi -
Twism
csendes tag
Hello! Segítsetek légy szíves! Futás után az óra mutatja a térképet is, hogy hol jártam, de az utcákat NEM, csak a 2 pont közti vonalat. Mi lehet az oka? kell valami app még hozzá? Köszi a segítséget
-
Skynet258
veterán
válasz
mastadoc1 #903 üzenetére
Ez volt a termék, van 7 színben.
-
rikymeister
lelkes újonc
válasz
HoldfenyLuna #902 üzenetére
Fényerő 3-as, és nem élő a háttér. Tegnap este 9 körül vettem le a töltőről, most 59%-on áll.
-
HoldfenyLuna
aktív tag
válasz
rikymeister #901 üzenetére
Nem tudom. Talán a legkisebb fényerő használata dob rajta. A háttérkép sem élő.
-
rikymeister
lelkes újonc
válasz
HoldfenyLuna #890 üzenetére
Ezt hogy csinálod? Nekem a nagyobb van, de 2 napnál tovább nem bírja. 10 perces mérésre van állítva nekem is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ránézésre nem sok minden történt a Watch Active szériával, de több, eddig hiányzó technológiát integráltak a jól bevált formaterv meghagyása mellett, többek között ismét van tekerőgyűrű. Csak nem látszik.
- Amazfit GTS 2 // Számla + Garancia //
- Apple Watch Ultra 2, 2+ év gari, AppleCare+, számla, plusz szíjak
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest