Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanyika987
aktív tag
válasz
HoldfenyLuna #799 üzenetére
király vagy köszönöm
52000 megér most?
vagy galaxy watch 32.000
ez lesz az első okos órám de nem akarok befürdeni vele -
HoldfenyLuna
aktív tag
válasz
sanyika987 #798 üzenetére
LTE (acél változatban kapható csak), amúgy eSim-nek írják ők, merthogy fizikai SIM nem megy bele, csak eSiM.
-
sanyika987
aktív tag
üdv
csak egy kérdésem lenne
a T-mobilnál melyik tipus vásárolható meg mert semmi adatot nem találtam róla -
nbwpv9
csendes tag
Nem tudom Ti hogy vagytok vele, nekem már pont kezdett elmúlni az "új kütyü" varázsa az órának és mindig is hiányoltam a magyar diktálást. Így most újra van újdonság varázsa és nekem nagyon jól is jön ez a funkció.
Elmondhatjuk, hogy az Apple watch után csak a Samsung órákon létezik ez a funkciót magyarul?
Mert akkor pláne nem bántam meg hogy nem Fossil Gen 5 lett -
nbwpv9
csendes tag
Kedves Samsung óra tulajok!!
Lehet, hogy megvillant a fény az alagút végén és végre lehet magyarul diktálni a választ az üzenetekre az órán
Most találtam egy fizetős app-ot "G-keyboard Pro" néven a Mobilteka-tól. Lényegében a google text to speech motorja fut a billentyűzeten, aminek van magyar nyelv supportja és elsőre MŰKÖDIK nekem. 1000 Ft a program de szerintem simán éri.
Hosszabban még nem teszteltem csak gondoltam megosztom veletek ezt a lehetőséget, teszteljük többen! -
francia63
csendes tag
válasz
HoldfenyLuna #790 üzenetére
Igen,ez lett a megoldás.Plugin,Wear újrarakása, újra párosítás és voila, működik.Köszönöm!
-
HoldfenyLuna
aktív tag
válasz
francia63 #789 üzenetére
Hát márpedig a leírásod alapján, ha ennyi minden nem megy, akkor szerintem nincs megadva minden engedély. Én előtte egy Meizu 15-tel használtam és minden működött. A plugint is letöltötted az elején? Esetleg probáld meg megnézni ezeket az alkalmazásokat a mobilon és minden engedélyt megadni, vagy próbáld letörölni a Samu papokat, visszaállítani az órát és újra kezdeni az egészet, hátha valami felett elsiklottál.
Nekem is sima BT-s van egyébként.
-
francia63
csendes tag
Sziasztok!3 napja vagyok tulaja egy Active 2-nek,nem az LTE-s verzionakA leírás alapján tudnom kellene hívást indítani,fogadni, zenét hallgatni,etc.De mégsem megy.A telefon,amivel párosítva van,egy Xiaomi 9T Pro.A készüléken minden engedély megadva,az órán hangszóró bekapcsolva.Wear letöltve,itt is minden bekapcsolva,ami szerintem kellhet.Mit csinálok rosszul?
-
róland
veterán
S eSIM-mel együtt vetted?
-
HoldfenyLuna
aktív tag
Van ötletetek? Van egy Listonic nevű bevásárló appom a mobilomon, amin már 10-es Droid van. Letöltöttem az órára is az appot, de ha rá megyek, akkor utána rögtön bezár. Ez egy kiegészítő app, ami csak akkor működik, ha a telefonon is rajta van az app. Ha letörlöm a mobilról az appot, akkor egyből irjaz, hogy telepítsem a telefonra, fel is dobja Galaxy store-t, aztán működik. De este Kikapcsoltam az órát, most megint nem működik... Mi a fene lehet ez?
-
Darth11
aktív tag
Sziasztok,
Van egy ilyen vezeték nélküli samsung töltőm, de az Istenért sem tudom tölteni vele az órát, de a leírás alapján lehetne. A kérdés, hogy valakinek sikerült már így töltenie? -
rene0619
aktív tag
Az LTE verziónál gondolom lehet "sima" módban használni, ha nincs esim társítva vagy ki lehet kapcsolni az LTE funkcióját menüből?
-
Devan
csendes újonc
Üdv, tegnap este elaludtam kb este 6 kor és 23:50 kor felébredtem, 1 órakor vissza aludtam reggel 5 ig. Az este 6 tól 23: 50 nem számolta aZ alvási időt, miért lehet ez? Ha már kiadok 80 ezer ft ot egy órára akkor az érjen is valamit, a xiaomi mi ban 4 em rendesen tudta mérni az alvást, pedig az kb 9000 ft volt.
-
HoldfenyLuna
aktív tag
Ja, hogy itt, köszönöm. :) Én Samsung oldalára gondoltam, de legyen így, én csak örülni fogok, én is a leendő EKG miatt vettem ezt a sima Watch helyett.
Itt is kérdeznék, hátha... Az S10 topikjában már kérdeztem, de hátha itt lelek választ, szóval Mi a fenét rontok el? Frissítettem 10-re az S10-emet, azóta a Galaxy Watch Active 2 órám nem jelez, ha szól a telefon ébresztője. Eddig mindig tudtam vezérelni a csuklóról és ez nagyon hiányzik. Töröltem a bt kapcsolatot, visszaállítottam az órát is. Valami engedélyt nem adtam volna meg valahol?
-
mrThomi
addikt
válasz
HoldfenyLuna #773 üzenetére
[link] 3:50 - 4:00 között
Pedig vérnyomást mondott, hacsak nem a pulzussal tévesztette össze, vagy véroxigént akart -
mrThomi
addikt
Sziasztok.
Érdeklődnék hogy a vérnyomás és az EKG funkciók megérkeztek e már az órára ? Ha nem lehet erről már tudni valamit ?
-
Devan
csendes újonc
Üdv, csak megvettem én is az órát, eddig szép meg jó, egy olyan kérdésem lenne hogy, a fentről lehúzos gyors beálitások ikonjai közé miért nem lehet berakni a sima Bluetooth ki be kapcsoló ikont? Vagy ha lehet akkor nekem miért nem ajánlja fel? 🙁
-
Land
veterán
Honnan ajánlott megvenni az órát? (alu, fekete, 44 mm)
-
HoldfenyLuna
aktív tag
Én először egy Meizu 15-tel használtam és minden értesítést megkaptam (Viber, wire messenger, fb messenger, Gmail, egyéb alkalmazások értesítései), minden funkció ment. Ami app nem volt az órán az a kamera app, meg az üzenetek,mert az a gyári Samsung üzenet (sms) kezelője, de attól még, ha sms-t írtak,azt megkaptam. Mindenre ugyanúgy tudtam válaszolni,ment a hívás is.
-
noxon
őstag
Sziasztok, huawei telefonnal is párosítható? Persze akkor a telefonra nem lehet appot rakni, de magát a telefont felismeri? És, ha igen akkor magában az órában megmaradnak a funkciók? Pl az óra jelzi a telefon értesítéseit?
-
snecizero
senior tag
Az új watcg gt 2 topic. [link]
-
Zsolt_16
tag
Van lehetőség érintéses fizetésre használni az órát? (huawei készülékkel)
-
HoldfenyLuna
aktív tag
Ma nekem is jelzett reggel az óra, hogy frissítés érhető el.
-
mastadoc1
tag
válasz
gyuri2008 #756 üzenetére
Lehet hogy nyáron jobban maszatolódik. Most ugye nem pólóban mászkál az ember, hanem hosszú ujjú pólót, inget hordok, így az "letörli" az esetleges ujjlenyomatot. Nem is reklámozni akarom, mert semmi hasznom belőle, pusztán "sorstársaimnak" ajánlok egy nagyon jó fóliát.
-
|AP|
veterán
kinézetre nálam ez a két okosóra jön be a legjobban jelenleg:
Fossil Gen 5
és
Skagen Falster 2Utóbbi kezd már kicsit elavult lenni, meg nem is egy üzemidőbajnok, cserébe már elég olcsón hozzá lehet jutni. Az enyém ma érkezik.
És itt fel is tennék egy kérdést, ami már nem annyira OFF itt:
Az Active 2-re készült fóliák teljesen sík felületűek? Úgy értem nem hajlik rá körben a kijelzőre, hanem egy 40 vagy 44mm átmérőjű teljesen lapos fólia? Ha igen, akkor nagy valószínűséggel használható a 40mm-es Skagenen is. -
BossBoss
őstag
Azt be lehet valahogy állítani, hogy ha az óra kapcsolódva van a telefonhoz és ha jön értestés akkor csak az óra jelezzen? T@k@m tele, hogy pl vezetek és ha valaki folyamat írkál akkor egyszerre rezeg a zsebembe a teló és az óra is kezemen. CSak akkor csipogjon rezegjen a teló, ha leveszem az órát! Köszönöm!
-
jacis
nagyúr
válasz
snecizero #757 üzenetére
Én pár éve már várok valami olyan okosórára ami szép és tényleg óra formája van. A Watch Active-ot azért nem vettem meg mert szerintem kicsi fizikailag viszont ahhoz képest a káva körbe olyan vastag, hogy ezáltal egy nagyon gagyi hatást kelt az egész. Az Watch Active 2 ebben tudott javulni és most jutott el oda ahol már vállalható formáról beszélhetünk. Bocs hogy nem pontosan arra válaszoltam amit kérdeztél de én ezt így látom.
-
snecizero
senior tag
Van itt olyan ember aki a samsung galaxy watch óráját cserélte le az active 2 re ?
Ha igen akkor pro és kontrákra lennék kíváncsi. Megéri cserélni vagy nem ? -
gyuri2008
veterán
-
mastadoc1
tag
válasz
gyuri2008 #753 üzenetére
Ha így is van, nekem nem tűnik fel. Nagyon jó minőségű fólia. Durván 500 forintra jön ki darabja, szóval igazán baráti az ára is. Természetesen nem kötelező megvenni.
Azért itt egy videó, hogyan kell felrakni.Bár a kis körmű hölgy bátran spricceli az anyagot, így aligha lesz elég a 6 fóliára.
https://www.youtube.com/watch?v=kurTqeZuEsk
-
mastadoc1
tag
Sziasztok! Aki védeni szeretné a kijelzőjét, annak én is csak ajánlani tudom thomeee91 által linkelt fóliát. Lassan 3 hete használom, és bitang jó. Észrevehetetlen, csak a lünettánál érződik kicsit a pereme, ami vezeti az ujjad, ergo még hasznos is.
Felrakni is nagyon egyszerű volt. Egy barátommal közösen vettük, mivel 6 db van a csomagban, feleztünk. Mindketten meg vagyunk vele nagyon elégedve. Vegyétek bátran, ajánlott vétel.
Link: https://www.amazon.com/gp/product/B07VSJ8B4Z/ref=ppx_od_dt_b_asin_title_s00?ie=UTF8&psc=1
-
Land
veterán
Üdv! Ebből a nagyobb milyen lehet egy 46os Galaxy watchhoz képest? Vagy érdemes várni bármelyik új órára?
-
róland
veterán
Endomondo (Runtastic esetleg Strava) telepíthető rá?
Telekomnál eSIM-es változat mikortól kapható?
-
bigdigit
addikt
Mióta felment az új szoftver naponta többször eldobja a BT kapcsolatot pár másodpercre. .....eddig ilyen nem volt.
-
gyuri2008
veterán
válasz
HoldfenyLuna #741 üzenetére
De nincs köztük a Viber.
Az üzenet átjön de a hívás csak később amikor már leteszi a hívó. -
gyuri2008
veterán
Hol lehet beállítani, hogy a viber hívást jelezze az óra A70 telefon.
-
|AP|
veterán
Itt még olcsóbb.
(2 év hivatalos Ssmsung garral)
Én egy időre halasztom a vásárlást, tegnap belefutottam egy akcióba és 179EUR-ért gyorsan berendeltem egy Skagen Falster 2-t. Tudom, ósdi SOC, meg gyenge üzemidő, de beleszerettem a design-ba, és ennyiért nagyon jó áron volt. Majd veszek active 2-t ha kifutó lesz :)
-
|AP|
veterán
addig-addig vacilláltam, hogy 40 vagy 44mm, illetve alu vagy acél legyen, hogy végül csak arra jutottam, hogy a lehető legdrágább modell lesz a nekem való
(acél, 44mm)
Férfi létemre kislány csuklóval bírok (a csuklócsontom felett 16cm a kerület), de még így is valahogy a 40mm olyan furcsán kicsinek hatott. A 44mm még nem lóg le a csuklómról és összességében sokkal komolyabb hatása van (pláne acél kivitelben).
Szóval az eredeti kb. 80k-s tervem most 135-nél jár...
Viszont ha már 44mm, akkor képbe került a Fossil gen5, csak hogy még bonyolultabb legyen a választás -
HoldfenyLuna
aktív tag
A fizetős app a mobiltelefonokra szánt appokra vonatkozik, de ami órára megy (watch specific) és fizetős, az letölthető, hiszen az nem telefon függő.
Gyakorlatilag minden, ami a telefonod iranyítását tenné lehetővé funkció, az felejtős, tehát a kamerával csinálok egy fotót a ruháról, hogy olyan színű óralapom legyen, vagy irányítom a telefon kameráját az óráról.Illetve valahol olvastam, hogy mivel az "óra nem tudja írányítani a telefonod", így nem lehet pl kapott üzenetekre válaszolni sem, max 3rd party appok, mint Viber, Messenger. Tehát nem szifon saját appok.
-
|AP|
veterán
válasz
HoldfenyLuna #733 üzenetére
Köszi!
Nem jó, de nem is tragikus. Ezekkel talán együtt lehet élni.
Ami nem tiszta még az az, hogy akkor ezek szerint az ingyenesen letölthető appok azok működnek minden további nélkül, viszont ami fizetést igényelne a Galaxy Store-ból (pl. számlapok, ilyesmi) az már nem? -
HoldfenyLuna
aktív tag
Remélem nem baj, hogy angol, de
"What are those limitations when using Galaxy Watch with iPhone?The limitations when using a Galaxy Watch with an iPhone are as follows (taken directly from Samsung's site:
Reply function unavailable (replying and message syncing for features such as text messaging, messenger app, emails).S Health features unavailable (viewing map, workout of the day recommendations, etc.).Samsung device-only features unavailable (Samsung Pay, T-money, Nike Running, SOS functions, etc.).Music Manager (PC web version) must be used to send music files to the Watch for playback on the Music Player.Only free apps and Watch-specific apps can be downloaded from the Samsung Galaxy Apps.Availability of app download may also vary by app developer, OS, software version and service region"
-
|AP|
veterán
válasz
gyuri2008 #731 üzenetére
ugyan nekem nincs, én még vacillálok a 40 vs 44mm, illetve az alumínium vs acél kérdésen, de annyi biztos, hogy az alu matt, az acél fényes. És egyik sem teljesen fekete, van bennük egy árnyalatnyi kékes beütés.
Más kérdés: iphonnal használja valaki az óráját? Egyelőre még droidos vagyok, de benne van a pakliban egy későbbi váltás. Milyen funkciókat vesztek el, ha iphone-nal használom? Amit eddig találtam az annyi, hogy nem lehet közvetlenül óráról válaszolni üzenetekre. Van más is?
-
gyuri2008
veterán
A 44mm es alu fekete active 2 fényes vagy matt fekete az óra?
-
Devan
csendes újonc
Okés köszönöm.
-
HoldfenyLuna
aktív tag
Nekem nincs bajom vele, mióta húztam egyet a pánton, azóta nem maradt ki az alvás mérés sem. Ráadásul szoktam néha tesztelni, hogy mennyit mér az S10-esem meg a watch és hellyel közel azonosak. Pontos orvosi mérőműszerem nincs, sztetoszkóp van itthon, de azzal meg még nem mértem pulzust
A lépést - szerintem - több minden alapján méri, pl GPS. Még az óra előtt használtam a korábbi telefonomon csak a Health appot önmagában, ami a telefon GPS-e alapján mért, és most ugyanazt az útvonalat teszem meg, és kB stimmelnek az adatok. Nem számolgatom menet közben a lépéseimet, így számszerűsíteni nem tudom, mi a diffi. Nekem 10 perc után indul az auto felismerés, ugye a kézikönyvben is az van, hogy annyi idő után indul.
BTW, online rendelsz és 14 napon belül elállsz. Ha nem orvostechnikai eszközt keresel, hanem egy kütyüt, ami mellé motivál az egészségmegőrzésben, akkor ez egy jó eszköz. Nekem alu van, sem a vásárlást, sem azt nem bántam meg, hogy nem SS lett. Minden be van kapcsolva, folyamatos BT a telefonnal, naponta egyszer töltöm, míg fürdetem a kisfiam, meg én fürdök, így 24-ből több, mint 20 órát van rajtam. Tegnap 9 körül vettem fel, ma este még 57%-on van és ez a kisebb, tehát az akksija is. Edzés jelenleg csak a gyaloglások, 10 percenként pulzus, fényerő automatán. Ertesítések bekapcsolva, Bixby off. Újravenném :)
-
hadogabi1
senior tag
Én amúgy is különösen szerencsés vagyok ilyenekben
S7 Edge telefonom 4 x volt törve 2 év alatt. Majd megjött az S9 + 2! azaz kettő naposan kettétört kijelző egy kavicsra esettLekopogom most lesz 2 éves a készülék márciusba azóta 1 hete tört el válogatott meccsen
Így most van még csak javíttatva másodjára. Remélem az órával nem fogok így járni mivel itt biztosításom sincs rá
Gondolom olcsó a kijelző csere ha lehet egyáltalán.
-
Yogibear974
senior tag
válasz
hadogabi1 #716 üzenetére
Mivel edzett üveg, szerintem a felületi edzésből pattant le egy picit. Mindenesetre 'mázlid' volt, hogy nem kiálló kavicsra/betonra esett.
Ott a pontszerü felületi feszültségnél be is robbanhatott volna
Tiszta ideg vagyok én is, hogy le ne zúzzam, nekicsapjam valaminek.
A Gear Fit-em is kapott az évek alatt, de szerencsére megúszta a nagyobb 'baleseteket' Sőt volt egy Seiko chronograph-om az is szép patináns lett több, mint 20 év viselés alat. Volt ám az üveglapon karc, horzsolás(Azután jött az okosóra időszakom)
Jelenleg így néz ki a mostani óra lassan 2 hónap után. Persze a makro felvétel igen csak felnagyítja a karcokat. Igazából nem adja vissza és csak egy látszik, ha nagyon forgatom a fény felé. Persze ne is várjuk, hiszen használjuk az órát. Remélem nagyobbak nem lesznek az évek alatt. (Hacsak nem lesz perecelés pl. bringázás közben) -
guifater
tag
Hali!
Mi van a R825F (LTE) verziósokkal?Ezekre nincs frissítés???
-
Devan
csendes újonc
Sziasztok. Észrevettem hogy sokan írják ide fórumra, hogy hol a pulzust nem méri, vagy nem jól, akadozva, összevissza méri, hol a lépés számot összevissza, akadozva, méri, hol jól működik az akkumlátor, hol egy este alatt lemerül sok % -ot, hol ez a baja hol az. Ezek azert vannak mert gagyi anyagokat használtak az órába, vagy a szoftver hol jó, hol nem? Lassan itt a Black friday és ezért kérdezem ezt így mert tetszik és most akartam megvenni pénteken, de egyre több ilyen kommentet látok amibe rosszakat írnak. Szerintetek? Akinek van azt nem zavarják ezek a dolgok, vagy meritek ajánlani?
Köszi. -
hadogabi1
senior tag
-
hadogabi1
senior tag
Folia nekem sincs rajta de elgondolkoztam rajta a reggeli utan. Nektek pontosan meri a lepesszamot? Nehezen hiszem el hogy ennyit gyalogolok napkozben. Oran a hely van bekapcsolva es annyi. Vagy ez ennyi es en gondolom kevesnek? 6-7 ezer lazan megvan du 2-3 ra.
-
Reggie0
félisten
válasz
hadogabi1 #716 üzenetére
Az a durva, hogy ennel 100x meredekebb sztoriakt csinaltam meg a galaxy s2-vel es kb semmi nyoma, csak a lunettan van par hajszalkarc, amit azert olcsobb is cserelni. Meg foliam sincs rajta, de a kijelzo erintetlen. Ami lunettan van azt is kilogo csavarszarral okoztam(nem figyeltem csavarozas kozben).
-
hadogabi1
senior tag
-
guifater
tag
Hali!
Mi van a R825F (LTE) verziosokkal? -
mSchumi87
senior tag
válasz
HoldfenyLuna #710 üzenetére
Igen
-
Reggie0
félisten
válasz
HoldfenyLuna #710 üzenetére
Ahh az szivas, mert a nem rozsaszint csak az LTE/acelhazas verzioban van, az meg extra 25k nagyjabol.
-
Argenon
csendes tag
Nektek megy a telefonálás IOS alatt?
A jelenség a következő: Az óra csatlakoztatva egy Iphone Xs-hez (az értesítések működnek, tudok programokat telepíteni). Ám amikor hívni szeretnék valakit kiírja az óra, hogy csatlakoztassam a telefonhoz. Az itt leírtakat megcsináltam (a telepítéskor is kiírta a program, hogy 2x kell csatlakozni az órához). Egyszer hajlandó is csatlakozni "mindkét" órához a telefon és működik is minden, de kb. fél perc múlva már csak ahhoz az "órához" csatlakozik, amin keresztül nem megy a hívás. Utána csak Factory Reset után tudom használni. SES-ben az IOS 13-ra fogták.
-
mSchumi87
senior tag
Elvileg van uj frissités de en még nem kaptam meg
-
Reggie0
félisten
Az alu vazas rose/pink gold es az acel vazas gold kozott mekkora az arnyalat elterese? Esetleg valaki latta egymas mellett a kettot vagy esetleg pink gold oraja van, le tudna fotozni, hogy mondjuk egy arany gyuruhoz kepest mennyire ter el?
-
thomeee91
csendes tag
válasz
HoldfenyLuna #706 üzenetére
A Wifi a Bluetooth sokszorosát eszi. Viszont rossz térerővel az LTE még a Wifi-nél is többet zabál.
-
HoldfenyLuna
aktív tag
válasz
Yogibear974 #704 üzenetére
Nekem kezdettől fogva jó, csak az az egy alkalom volt eddig, mikor este nem mért, de mióta szűkebbre vettem minden tökéletes. Bár tervezem, hogy estére veszek egy Fit bandet, úgy félek, hogy falnak csapom, vagy a szekrény sarkának :)
Egyébként mi eszik többet, ha Bluetoothon csatlakozik a telefonhoz(S10) vagy ha Wifin?
-
Yogibear974
senior tag
válasz
pleslie82 #700 üzenetére
Az szép!
Gondolom most joggal vagy ideg.(volt itt topiklakó, aki 2 órára rá csapta oda a medence falának)Azért az edzett üvegnek többet kéne bírnia! Nekem mikrokarc található az ezüst óraházon .Nyomásérzékelő környékén.(Most lesz 2. hónapos) Pedig vigyáztam rá! Lehet törölgetés közben. Kicsit attól tartok, hogy a fém óraszíj csatja alulról 'karistolni' fogja majd idővel a házat. Óvatosan félig állítva/hajtva van a szíj az egyik fülhöz. Eddig még rendben!
-
Yogibear974
senior tag
válasz
HoldfenyLuna #701 üzenetére
A szilikon valamelyest nyúlhat, sőt idő után az aktuális lyuk is tönkre fog menni. Úgy majd maradnak a szomszédosak. Legalább is a Gear Fit-en ez volt a szitu. Ezen most ugy. fém szíj van (gyári bőr), így állandó a szorossága.
Pulzust is rögzítette?! Nekem valamiért nem, kb 2 hete hibákat jelez. -
wwhy
veterán
Az LTE-s változatok hálózatfüggőek
-
HoldfenyLuna
aktív tag
válasz
Yogibear974 #698 üzenetére
Én tegnap egy lyukkal szűjebbre vettem, így este mért és a délutáni szundimat is rögzítette. Valamennyire tuti nyúlik a pánt, mert most az utolsó előtti lukon van a pöcök és eddig eggyel előtte hordtam, mert az utolsó előtti már szoros volt, a másik meg úgy elment, most viszont az utolsó előtti pont jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ránézésre nem sok minden történt a Watch Active szériával, de több, eddig hiányzó technológiát integráltak a jól bevált formaterv meghagyása mellett, többek között ismét van tekerőgyűrű. Csak nem látszik.
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- SörcsaPH!
- Proxmox VE
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- iPhone topik
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay
- Politika
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 dokkoló (5TW13AA) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B760M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H510 WHITE BeQuiet! 650W
- Apple TV eladó
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Lemezes Playstation 5 Slim , Ajándék letőlthető játékkal!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest