- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- MIUI / HyperOS topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atka66
újonc
Pontosan mi kellene Neked? Maga a fizikai gomb vagy a belső elektronika? A belső cucc nekem van. Újat vettem egy lengyel oldalról, de feleslegesen, mert nem azt kellet volna cserélnem a WA 2 Lte EKG funkció életrekeltéséhez.
Az EKG kezdettől fogva rossz volt. A gari idő alatt nem cseréltettem ki, mert nem akartam óra nélkül lenni. Most vettem egy Watch 4 Classic Lte órát, így hozzáfogtam a műtéthez. Az EKG-hoz HR sensort kellett cserélnem a hátlapon... Most már szuper!
-
Nunder
őstag
Update:
Bonyolódik a történet, úgy voltam vele, hogy mint a régi szép időkben, egy hajszárítózást csak megejtek még mielőtt beviszem, úgyse nagyon van veszteni valóm.És láss csudát, 4 perc szárítást követően BEKAPCSOLT!!4
Minden tökéletesen működik rajta, egyetlen dolog nem megy, az pedig a töltés. Mindegy hogy és mire rakom, nem vesz fel áramot. Most, hogy esetleg még egy szárítást követően orvosolni lehetne esetleg ezt is azt nem tudom, de úgy vagyok vele, hogy amíg megy lehet addig viszem be a szervizbe.
SES van a közelünkben, oda megérné bevinni?
-
-
bbendre
őstag
Van benne úszás es nyilt vizi úszás, de forró fürdő, jakuzzi mode nincs ha jól tudom. A meleg víz vagy a sós viz nagyon gyorsan kivégzik a készülékeket.
Az eszköz vízálló, de nincs garancia beázásra. (Szerintem pont a jakuzzi, szauna es társai miatt) de ezt én sem értem mert van akinek kézmosás utan beazott es megtagadták a garit.
Nagy a lehetoseg a beázásra sajnos. Le kellene adnod valamelyik Samsung szervizben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3105
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- Lenovo ThinkPad P1 G7
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest