Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Remus389
veterán
nem egeszen mert legtobben elofizetessel veszik es nem fuggetlenul
pl.: amikor a telenornal 25000-ert volt galaxy s 5200ft-os elofizu melle, akkor az iphone4 a tcomnal ugyancsak 5000ft-os elofizu melle 117000 ft volt
jo igaz akkor az iphone nagyon hajpolt volt, es a samsung piacot akart, de akkoris
az is igaz 180 percet kaptam 0 mb nettel(ezt kikerultem mondjuk), mig tcom 200perc melle adott 1 giga netet ez is igaz
lenyeg hiaba a fuggetlen ar, iphone eseten vastagon fog a ceruza az elofizeteses konstrukcioknal, androidos cuccoknal pedig gyakran van jo akcio(vagy gondoljunk a nexus s-ek raktarsopresere)
lefogadom bejon az sgs3 az sgs2-t ilyen olyan akcioban olcson megkapod
igazabol lehet naiv vagyok, de tenyleg azt varom hogy olyan lesz az sgs3 amibe keptelenseg lesz belekotni a mereten kivul(egyeseknek ugyis nagy lesz)
a kijelzo es processor elvonalbeli lesz, valoszinu a dizajn is szep lesz
ahol elbukhat hogy megint full muanyag lesz(egy kis fem nem artana, mondjuk a keret legalabb)
a masik pedig az audio chip, ujabban divat ezen sporolni, ha nem lesz legalabb olyan brutalisan szep hangja, mint az sgs1emnek akkor nalam ejtve, sokat mp3-azok, imadom
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest