Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pete55555
addikt
válasz
DeathAdder #242 üzenetére
Megfelelő kernel kell hozzá, gyárival nem fog menni.
Szerk: Most nézem leírásban tényleg nincs benne -
Chosen
addikt
válasz
DeathAdder #232 üzenetére
Mivel kalibrálható egyébként? Sokszor hallom ezt, de még egy RGB állításra alkalmas appot sem találtam, nem, hogy teljes kalobráció.
-
Danny750
őstag
válasz
DeathAdder #232 üzenetére
Szerintem meg van ellenfelük a HTC és a SE!!!
Nekem is volt vagy 150készülékem és a családban is megfordult már pár db........
Jók a Samu-k is bár nekem személy szerint nem tetszenek külsőleg+ezek a parasztvakítások sem jönnek be.......(a Badá-s Samuk persze nagyon szépek és minőségiek ezt nem is értem miért........?)
Minek ide 4mag, ha még a 2ő sincs kihasználva? Minek ide 12mpx ha a 8mpx is siralmas képeket csinál?(inkább lenne egy használható 5mpx-es ,hisz senki sem tapétát akar a fotóiből?)
Sztem sokkal jobban fogyna egy egyedi külsejű minőségibb anyagokből összerakott SGS" hardverű új készülék ,mint így......... -
Danny750
őstag
válasz
DeathAdder #227 üzenetére
ennyi erővel azután a kijelző után a való élet is kifakúlt nem??? ( a se pont azon dolgozik ,hogy valóságos színei legyenek a kijelzőnek)
Láttál te samoled plus-on normális szürkét, esetleg fehéret??(nagyon sok színt nemtud megjeleníteni helyesen és engem ez zavar.......)
Timescape: lehet azért mert folyamatos frissítésen volt? Neten is akad az oldal ameddig nemtölt be teljesen...........Nálam xperia mini-n sem laggol a timescape! -
B1T3
addikt
válasz
DeathAdder #209 üzenetére
Én azt nem értem, miért kellene karcsúnak lennie egy telefonnak. Bár ez is szubjektív vélemény, de én nem akarok minden áron 1 cm-től vékonyabb telefont, ha cserébe az üzemidő meghosszabbítható. Az sem érdekel, ha picit nehezebb lesz mindettől. Ügyes tervezéssel egy (relatíve) vastagabb telefon is lehet szép.
-
keIdor
titán
válasz
DeathAdder #209 üzenetére
Biztos lehetsz benne, hogy lesz az SGS3 hardverével egy Note utód is. Már amennyiben a piackutatás azt mutatja ki, hogy van rá igény és nem bukott meg ez az új kategória a tabletek és telefonok közt.
Max később jön, mondjuk ősz...
Új hozzászólás Aktív témák
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest