Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cybertrone
veterán
Nekem 4S van, de annyira nem csinál jó képeket hogy hasra essek tőle... Ugyan úgy lemerül az is nap végére
Mellesleg kicsit nagyobb kijelző elfért volna almáéknál... 3.5 col akármilyen felbontáson is lassan kicsi kezd lenni
Van hba amúgy almáéknál iy úgy hogy probáljunk pártatlanul, szemellenző nélkül fórumozni ha lehet!SzlobiG:
Nyugi nincs gond!Kicsit elragadtatta magát a fiú... Éngem meg elkapott a teló buzizhatnék, ne hogy legyen még a héten egy droidom
-
Cybertrone
veterán
válasz
Something_ #66 üzenetére
Végre egy hasonló ember mint én
-
Cybertrone
veterán
Ezért nem is optimalizállják a droidot, mert akkor nem kéne rohamosan fejleszteni a HW-t
Pedig milyen fasza is lenne IOS könnyedséggel!De ez egyenlőre álom... Igen a szecsó sem lesz ilyen, rá teszem a karom!
Nem jobb az üveg sem, de legalább kapsz mellé egy feelinget...
Sok embernek köztük nekem is ez is fontos...
-
Cybertrone
veterán
Amit leírtál kb mind fake...
A droid az etalon, aki ezt ott hagyja az arra a sorsa jut mint a Nokia... megy a süllyesztőbe... egyedül az IOS van még meg mellette, meg a WP7... de inkább az IOS ha már választani kell a 2 közül... Azt az Apple tartja formában, ami azért nem egy Samu!Keldor papa:
Akkor ez a galaxy sem lesz meg nekem...HTC, és Alma után én nem fogdosom megint a műanyagot!
-
Cybertrone
veterán
válasz
FragMaster #40 üzenetére
Attól még műanyag... és én nem tudnám veszteni azt az érzést hogy egy plasztikot fogdosok nap mint nap... Igen is legyen benne fém
Természetesen elismerem a telefon erényeit, itt most elsősorban a nyomorult dizájnőrökhoz szólnék
-
Cybertrone
veterán
válasz
callmeakos #31 üzenetére
Remélhetőleg... láttam róla videót, és üresen szüzen valóban jó volt, frankón ment, következő képen tele cuccal, már annyira nem!
Bár az teszt verzió volt!
-
Cybertrone
veterán
Rohamosan fejlődik a HW, de a SW fele annyira sem!
Csak kicsit kéne optimalizállni a droidot, és akkor nem kéne 2-4 mag hozzá, sőt még 2gb ram sem... kész vicc! Nagyon jól hangzik papíron a cucc, csak kb fél nap és lemerül Az akksik fejlődése is megállt, egyre nehezebben szolgálják ki a mostani telókat, biztos fasza lesz ebben is a 2000-res akksi, csak semeddig nem fogja bírni, nagyobbat meg nem hiszem hogy tesznek bele, mert akkor oda a forma
-
Cybertrone
veterán
válasz
#19617792 #19 üzenetére
Azt én is várom mikor a palsztikot végre lecseréli nívósabb anyagokra... Ott van a Motorola... vehetnének róla példát... Nem azt kérjük szerintem hogy titánból legyen, hanem egy minőségi acél ilyen árkategóriában igazán belefér!
Persze nehezebb is lesz, de ad egy fajta érzetet, ami most hiányzik
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest