Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
válasz
Cybertrone #169 üzenetére
Csereld el Laraval.
-
Cathulhu
addikt
válasz
Cybertrone #141 üzenetére
Ezt nem vitainditonak szantam, csak nem kell leirni rogton az egesz droidot optimalizalatlansag miatt, vannak olyan reszei amik tisztessegesen meg vannak csinalva, meg sajnos olyanok is amik nem. Igy jar, aki java alapon gondolkodik...
-
válasz
Cybertrone #145 üzenetére
Wp7-et is lehet, de most out of box gondoltam. Meg android ezekkel együtt is bőven listavezető modding terén. Már a gyártók is eleve belenyúlnak.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Cybertrone #139 üzenetére
De attól még komoly a cucc.
-
Xaels
félisten
válasz
Cybertrone #105 üzenetére
Nekem hiányzik és az igazság az, hogy a kijelző nagy része így felszabadul olyan dolgoknál ahol a virtuális elfoglalná a helyet. Nekem az X1 óta hiányérzetem van ilyen téren.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Cybertrone #101 üzenetére
Hát azért ne legyen annyira ócska. Magas bitrátát azért kérünk.
-
törölt tag
válasz
Cybertrone #72 üzenetére
igazad van,de szerintem biztos fognak fejleszteni rá játékot,de majd meglátjuk.A grafikus gyorsitó meg biztos nem egy gagyi lessz,erre odafigyelnek a samsungnál az biztos.
-
Something_
őstag
válasz
Cybertrone #67 üzenetére
Már holnap vennék egy S2-t, hogyha nem csak egy erős gép lenne, hanem lenne benne egy kis ízlés is. De így marad a Sensation
-
törölt tag
válasz
Cybertrone #67 üzenetére
én is imádom (illetve imádnám) a fémet, a Blademen ugyan nincs, de tavaly 20k volt előfizuban, ennyiért messzemenően jó, még műanyagja is.
kövi telónak én is valami bádogosat vennék szívesen.
-
keIdor
titán
válasz
Cybertrone #60 üzenetére
Nekem az üvegből csak az maradt meg, hogy nyáron mikor izzad a kezed jobban csúszik, mint a fém. Nekem nem jött be. De amint kapott hátlapot megszűnt a probléma.
-
vulnrea
aktív tag
válasz
Cybertrone #58 üzenetére
Ezért mondom, hogy inkább megvárom mi lesz Februárban...
-
keIdor
titán
válasz
Cybertrone #58 üzenetére
Szerintem a WP7 nem konkurenciája. Nincs meg az a tartalom, ami az Androidnál vagy iOS-nél. Meg hardvereket is a droid miatt lehet eladni.
Szerkesztésedre: Amúgy szerintem az üveg sem jobb, nagyon kényes. Én ezért vettem annak idején fém hátlapot az i4-re. Meg van minőségi műanyag is, pl. ami a HTC Incredible S-en van. Ilyen puha, gumi féle.
-
keIdor
titán
válasz
Cybertrone #54 üzenetére
Szerintük fontosabb a vékonyság és a súly, mint a fém. Úgyse tesznek bele fémet, mert leszarják és a piac is. Nem véletlen dönt rekord eladásokat ez. Nem olyan fontos az sajnos, mint mi szeretnénk.
-
jacis
nagyúr
válasz
Cybertrone #43 üzenetére
Szerintem nagyon sokszor nem rajtuk múlik.
-
FragMaster
addikt
válasz
Cybertrone #22 üzenetére
Francnak se kell a fém, nem attól lesz minőségi a telefon. Az S2 is fogásra határozott előrelépés volt az S1 lakkozott bilihátlapjához képest. Műanyag és műanyag között is tud lenni hatalmas különbség. Ha jól össze van rakva, nem recseg és nyikog akkor már jó.
-
callmeakos
veterán
válasz
Cybertrone #29 üzenetére
Az ICS már remélhetőleg jól optimalizált lesz.
-
törölt tag
válasz
Cybertrone #22 üzenetére
házon belül ott az Omnia7 és a Wave3, kiváló fém burkolatok... lehetne használni
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- FRISSÍTETT ÁRLISTA - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest