- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tunyoka
csendes tag
Hi!
Kérdés ....most vettem meg az Assassin's creed 2 eredetiben de nem megy!!!! (Én barom )
Olvastam hogy a Razor feltörte , viszont az a gáz hogy nem találom csak a megfelelő crak-et ami jó volna hozzá!
És mellé hogy jó legyen nincs korlátlan netem, így a jó változatot, mmeg nem tudom letölteni!!!
Kérlek ha tudsz segíts, meg nekem csak a crak kéne, a többi megvan!!!
Válaszodat a radicstamas@freemail.hu e-mail címre váromKöszi Tunyoka
-
-
HaaS
addikt
válasz
FoxiestFox #558 üzenetére
Világbéke!
-
Még mindig megy az eksön?
Mit nem írtunk még le? -
Ifju
aktív tag
Érdekesség az nfo-ból (ha nem engedélyezett, kérlek moderáljatok)
Both of Skidr0w's releases show us they haven't had a look (probably
even didn't find) the actual protection code and everything hints on em
using parts of publicly collected 'challenge/response' pairs. Luckily
Assassin's Creed II is probably the only target ever where this approach
of 'emulating' the server by a static lookup will yield any measurable
success (due to a basic design flaw in an otherwise pretty neat
idea of software protection). In fact, we considered this approach as
generally too unreliable and 'unworthy' of a scene crack, so we didn't
care about doing it. Instead we opted for going for the arguably
most challenging implementation of Ubisoft's new DRM first
(emulating actual server-side game code). So here it is: The first
Ubisoft DRM crack!Dióhéjban: állításuk szerint ez az első valós DRM crack.
-
Ifju
aktív tag
A hírhez kapcsolódva: Settlers 7 is kikerült (egy másik "népszerű" csapattól)...
-
HaaS
addikt
-
HaaS
addikt
Now the people cry and the people moan
And they look for a dry place to call their home
And try to find some place to rest their bones
While the angels and the devils
Try to make their ownWhere do bad folks go when they die?
They don't go to heaven where the angels fly
They go down to the lake of fire and fry
Won't see them again till the fourth of July -
priti
addikt
Tényleg hagyjuk ollie, mert nincs értelme a semmivel dobálózni. Ez egy ilyen világ, ahol a lelkiismeretfurdalás nélküli kizsákmányolás megy. Ki lehet állni a warezolás ellen, mert tény, hogy az is jogokat sért, de ha már fel akar valaki csapni jogvédőnek akkor talán inkább kis hazánk háza táján kellene körülnézni, ahol az érdekképviselet nélküli szolgatartás megy és nem az egyébként dollármilliárdos tőke érdekeit képviselve kardoskodni azért, hogy ha valaki egy kis időt szeretne kikapcsolódni otthon a négy fal között, akkor az vegyen meg egy játékot tizenezerért, vagy ne játszon. Ez nekem nem szimpatikus. Ettől még nem haragszom senkire Isten látja lelkem, csak ebben én nem vagyok partner. Azért nem, mert nem értek egyet. Van nekem is számos eredeti szoftverem hozzáteszem, viszont mindenkinél lehet találni valamit ami nem teljesen jogtiszta. Valószínű, hogy nálam is. Nekem emiatt nincs lelkiismeretfurdalásom. Szerinted kellene, hogy legyen. Elfogadom, viszont nekem is lennének ötleteim, hogy kiknek lehetne még lelkiismeretfurdalása...
...maradjunk ennyiben, az előző hsz-ért meg bocs, inkább tomboljon a békesség, emiatt kár surlódni, úgysem tudunk változtatni a dolgon.
-
A kizsákmányolással kapcsolatban: egy kicsit felületesen olvastam át azt a részt a hsz-edből, megesik.
A hsz egyébként arról szólt (megpróbálom mégegyszer) hogy a warez és a ki nem fizetett túlóra között nincs különbség.
Azt közülünk senki sem állította, hogy a ki nem fizetett túlóra jó. Ez soha nem is volt kérdés, te hoztad fel az egészet. Viszont talán fel sem tűnt neked, hogy ezzel a mondatoddal saját magadat minősíted, méghozzá nem éppen pozitív kontextusban.
-
priti
addikt
válasz
TazLeacher #540 üzenetére
Ez már nem vita ami a tudás-, ez már vitatkozás, ami a tudatlanság cseréje, részemről befejeztem.
-
priti
addikt
Szövegértelmezési problémáid vannak. A warezre írtam, hogy kizsákmányolás. Nem lehetett könnyű így elvégezni az egyetemet, ha ez nem volt első olvasásra egyértelmű.
Leírtam, hogy mit jelent Marx szerint a kizsákmányolás. Én az időközben már megboldogult Dr. Zinhóber Ferenc könyvéből tanultam, de biztos ő tudta rosszul.
A hsz egyébként arról szólt (megpróbálom mégegyszer) hogy a warez és a ki nem fizetett túlóra között nincs különbség. Sorra lehetne perelni az összes létező munkáltatót a ki nem fizetett túlórák miatt pont úgy, ahogy a warezosokat is. -
TazLeacher
nagyúr
Nem akarok beszállni a vitába, mert nem vagyok normális és már rég elkapott volna az ideg, csak egy kis véleményt nyilvánítanék.
Szar lehet így leélni egy egész életed. Mármint ilyen megkeseredetted és ezzel a gondolkodásmóddal. Bizonyára "sok" örömöd lehet az életben...nem mondom hogy sajnállak, mert megérdemled, hogy így élsz, mindenesetre sajnálatra méltó vagy.
-
Rossz példát hoztál, a régi dízel autók kevésbé károsak az egészségre, mint a mai, nem kormozó dízelek.
Amúgy érdekes látni, hogy miket írsz, miután már kifogytál az érvekből.
És nézz már utána, hogy mit is jelent a kizsákmányolás, mert az nem az, hogy fizetned kell a szoftverért.
Annak meg már végképp semmi köze a témához, hogy kifizetik-e a túlóráidat, de a szoftverkiadónak van a legkevésbé.
-
priti
addikt
válasz
philoxenia #533 üzenetére
Igen ez a tipikus liberális rendszerértelmezés. Az államnak nincs szerepe, vagy ha van akkor az már rögtön cucclizmus, mert a kettő között nincs semmi. Tudod mi az amitől egy könnycseppet azért elmorzsolok néha? Az a marxi értelmezése a kizsákmányolásnak. Nem tudom emlékszel e, Marx ugye azt mondja, hogy a kizsákmányolás olyan termék elsajátítása, amit a kizsákmányoló ellenérték nélkül sajátít el attól a dolgozótól, aki azt megtermelte. Hát nem gyönyörű?
Kizsákmányolom!!! Őőőőrület !
Egyébként lehet ilyen messzemenő személyeskedésbe átcsapó takarodjak Koreába szintű vitát folytatni a warezről lelkiismereti alapon. Szerintem majd ha ki lesz fizetve minden ledolgozott túlórám, akkor visszatérhetünk a témára, persze gondolom az már rögtön nem kizsákmányolás, csak a warez az. Ugye? Ebben a rendszerben ugye ez nem is lehet kérdés, csak cucclizmusban.
Olyan ez tudod -ahogy így hallgatlak titeket- mint amikor valaki elkezdi nyomni nekem a süket dumát arról, hogy hogyan károsítja az egészségét a dohányfüst, aztán hazamegy, beül a százéves dízel sitthordójába, ami akkora adag kormot lő ki, amikor beindítja, hogy Hitler kibérelte volna tőle az egyik kamrához, de az nem számít. Az nem zavarja, mert azt ő csinálja. Na de a dohányos ember! ...Az borzasztóan zavarja. háááát így van ez.
Én a seggem a napba tartva csak annyit mondok "hahaha". -
GypsFulvus2
őstag
válasz
gubacsino #536 üzenetére
Aha, nyilván... Ez egy 2005-ös cikk. Tehát akkor a PC-s játékpiac ma már halott, nem is fejleszt senki új játékot, csak mi még nem tudunk róla...
"Miközben a videojáték-ipar rendkívül egészséges növekedésnek néz elébe az egyre fejlettebb eszközök révén"
Hát igen, mert az XBOX360 vagy a PS3 grafikai színvonala mint tudjuk jelenleg is fényévekkel a PC előtt jár..."2010-ben már 17,16 milliárd dollárt tesz majd ki a konzolos játékok értékesítéséből származó bevétel, míg a PC esetében 2,96 milliárd körül alakul."
Na ezt a közel 5 éves jóslatot nagyon érdekes lenne összevetni az aktuális adatokkal!Ez egy elég gyenge minőségű reklámcikk volt anno.
-
gubacsino
aktív tag
válasz
Wolverine #535 üzenetére
Lényegében igen....de lényegében mégsem....kis korrekció, info bővítés.
Mert igen, kompenzálnak a gyártók a játék árából, a kezdetben veszteséges hardware miatt. De nem kizárólag ezért magasabb egy konzolos játék ára. Itt is a kiadó perkál elsőnek. Ha úgy vesszük továbbhárított költség az is igaz. 5-15$/értékesített db a licencdíj. Hogy az adott konzolon megjelenjen egy cím.
Atya - gatya!!!! (lehet szorozgatniTalán már érthető hogy anno az M$ mért is szállt be a konzol üzletbe.
Bővebben:
PC-s játékok: game over
[link]Megjegyzés! a hír 2005 -ös, tehát minden PC-s gémer nyugodtan hátradőlhet. 5 éves haláltusa
némely konzol ennyit meg sem él.
-
Wolverine
félisten
Konzolra azért drágább egy játék, mert a megjelenésekor (és még sokáig) maga a hardver ráfizetéses; ezt a ráfizetést csökkenti a gyártó a játékok árában levő plusz díjjal
Nézz utána nyugodtan, a mostani generációból a PS3 talán éppen csak elkezdett nyereséges lenni, és a Wii volt az első, ami az lett.
Nem mellesleg a bevétel a kiadóé, aki ebből a nyereségből finanszírozza az újabb fejlesztéseket is. Azok egy része meg fog bukni és nem hoz majd hasznot, más részét elkaszálják a megjelenés előtt, és egy újabb része arra fog elmenni, hogy olyan terveket támogassanak, aminek nem volt előzménye, így bevétel sem lehetett belőle. Pl. a Blizzard a WoW nyereségéből finanszírozza a Starcraft 2-t, a Diablo 3-at, az újabb WoW-kiegészítőt, a nextgen MMO-jukat meg a névtelen 5. projektjüket is. Ezt is beleszámoltad a hagymázas rémálmaidba?
-
philoxenia
MODERÁTOR
Esetleg, ha kivándorolnál mondjuk Észak -Koreába? Ott nem szívnák a véred a tőkések, igaz nem is nagyon volna mit warezolni.....
Esetleg kenyeret....
Föl kellene már fogni, hogy a kapitalista rendszer így működik. Ha valaki olyan produkcióra képes, amiért sok ember hajlandó fizetni, az gazdag lesz, aki csak olyanra, amiért csak a munkáltató, az meg szegény... -
priti
addikt
válasz
Wolverine #529 üzenetére
Ami a jelenlegi árakat illeti már régen nem a megtérülésről beszélünk, hanem arról, hogy hány millió dollár legyen a tiszta haszon. Ugyan már, ez egy vicc, hogy megtérülés. Szól egy hír arról, hogy 310 millió dollár bevételt hozott az MW2 a megjelenés első napján és ez rekord és hüm-hüm, de arról nem szól, hogy utána még hány hónapig vezette az eladási listát. Irgalmatlan mennyiségű pénzek centralizálásáról beszélünk. Most komolyan reális akár egy pillanatig is, hogy egy játékszoftver hetek, hónapok alatt milliárd dolláros bevételt képezzen? Hát hol van ehhez képest a ráfordítás? Pénzbe kerülnek a marketing csatornák amiken keresztül eljut a termék a vásárlóhoz, de annyival vagyunk túl ezek költségén, hogy az valami hihetetlen irreális, de szó sincs arról, hogy akkor most harmadáron lesz az MW3, viszont aki warezol annak megcsípkedjük a tökét. Nem. Arról van szó, hogy megy a sírás hogy PC-n nem hozott olyan bődületes pénzeket, mint konzolon. Miért drágább konzolra egy játék? Azt hiszi szegény lelkiismeretes fórumtárs, hogy ha nem lehetne warezolni PC-n akkor olcsóbb lenne, mert ő miattam fizet. Közben meg egy frászt, drágább lenne pont úgy, ahogy most konzolra is drágább, mert rögtön kizsigerel a tőkés, ha teheti. A lelkiismeretnek ehhez köze sincs.
-
Engem elítélsz, mert lelkiismereti alapon nem fizetek neki, de őt nem ítéled el, amiért a bőven korrekt 10%-os haszonkulcs helyett 1200%-3000%-os haszonkulccsal akarja kisajátítani a piacot.
Ugye nem tévedek, ha azt állítom, hogy nincs gazdasági végzettséged?
Elég csak utánanézni, hogy mi pénzeket centralizálnak egy népszerűbb játék eladásával.
Ezek után feltételezem, hogy csak a COD MW2-höz hasonlóan sikeres játékokat warezolod, mert ha nem, azt hívják képmutatásnak.
-
Wolverine
félisten
Jelenleg egy új PC-s játék ára Magyarországon 7-10k, ami ennél drágább, az Collector's Edition.
Amúgy hogy szabnád meg a haszonkulcsot? Hány eladott példányra vetítve legyen meg az a 10%? Egyáltalán, biztos vagy abban, hogy olcsóbb árakkal megtérülhet a pármillió dolláros fejlesztési költség?
szerk: #528: akkor is voltak vásárlók, igaz nem errefelé; és akkor a fejlesztési költség is sokkal kisebb volt, 2-3 ember csinált egy játékot - ma meg egy 30 fős csapat már kicsinek számít. Megváltozott a dolog léptéke.
-
HaaS
addikt
Ti meg azt ne felejtsétek el, hogy 15-20 évvel ezelőtt úgy warezoltunk, mint a kisangyal. Eredeti játékot sem nagyon láttunk. Barbarian? Interkarate 2? Golden Axe, mi? Elite? Pool of Radiance és társai? EoB? Cserélgettünk, másoltunk, kölcsönadtunk... pfúj! És még élveztük is!
Ma meg megvesszük, mert megértettük, meg megtehetjük. Nem értem, miért gondoljátok, hogy ennek mindenki számára tökéletesen egyértelműnek kéne lennie... régen sem volt az. Azt hiszem a lényeg az, hogy minél több ember értse meg, hogy mit csinál, hogy minél többen fogják fel, hogy bizony azzal a játékkal éveket tökölt el jópár ember, mire olyan lett, amilyen... és ezért a munkáért pénz jár.
Reklám kell neki, elmondani az embereknek, hogy mi a helyzet... nem sz*patni őket, mert az visszájára sül el. Vagy kell egy kis "hájp".Két részre osztott képernyő:
Bal oldalon berohan a jóképű értelemarcú gyerek a szobába, széttépi az asztalán fekvő csomagolást, kettétöri a dobozt, kirántja belőle a dévédét, miközben a földre esik egy póló és egy poszter, bevágja a gépbe, apja és anyja mosolyognak a háttérben. Jön ki a kamera a házból, távolodik fölfelé, az iskolabusztól a sok gyerek mind rohan a gyönyörű, piros cserepes házfedelek felé...
Jobb oldalon fekete-fehérben ott ül a gép előtt görbehátú Steve Ware (vérpisti), zsíros a haja, pattanásaiból csorog a pempő. Kattintgat a torrentekre, és elmosolyodik, mikor végre elindul a letöltés... ami meg is szakad... kattintgat tovább, tovább...Éppen ezért jók ezek a fórumok, mert ha idetéved valaki, aki olvassa ezeket a hülyeségeket, akkor látja, hogy amit csinál, az nem normális.
Nem kiirtani kell az embereket, hanem felvilágosítani. Nem hibáztatni kell, hanem tájékoztatni.
-
priti
addikt
Ugyan, ha egy védelem nem hoz annyi bevételnövekedést, mint amennyibe kerül, akkor nem fognak bele invesztálni. Nem érdekük növelni a végfelhasználói árat, mert verseny van, így nem játszom a zsebedre. Az játszik a zsebedre aki a megvásárolt használati jogod időtartamát akarja lerövidíteni azáltal, hogy eléri, hogy csak addig tudj játszani egy megvásárolt játékkal, amíg ő ahhoz biztosítja a kiszolgáló oldalt és utána legyél kénytelen újat venni, azaz egyoldalúan és azonnali hatállyal értesítés nélkül visszavonhassa azt a jogot amiért fizettél.
Az a baj, hogy túl nagy a kapzsiság. Értem én, hogy miért kardoskodsz, csak a kettős mérce nem tetszik. Engem elítélsz, mert lelkiismereti alapon nem fizetek neki, de őt nem ítéled el, amiért a bőven korrekt 10%-os haszonkulcs helyett 1200%-3000%-os haszonkulccsal akarja kisajátítani a piacot. Tizenezer Ft egy játékért egyszerűen irreális és itt nem csak a magyar bérekről van szó, hanem a produktum értékéről. Elég csak utánanézni, hogy mi pénzeket centralizálnak egy népszerűbb játék eladásával. Egyszerűen nincs szó a szellemi munka, a készítők érdekeinek sérelméről, mert ők még csak százalékot sem kapnak túlnyomórészt, kapnak valami jónak nevezhető munkabért és azzal annyi. Itt egy már egyébként is kifejezetten gazdag tőkés tőkekihelyezésének a hozamáról van szó. Az meg bekaphatja, keres így is eleget, szerintem már most is sokkal többet, mint kéne. A jog meg nem az egyetlen társadalmi norma. A háború is törvényes, de attól még, hogy jogi kötelezettséged sorbanállni és megdögleni egy fostos puskával még nem tennéd meg, ha nem büntetnék halállal a dezertálást. Fel lehet akasztani az összes warezost, nem kétlem, hogy lenne aki támogatná az ötletet. -
BiP
nagyúr
válasz
Wolverine #525 üzenetére
Alapjában én is így vagyok vele, de ha pont a net dobja meg az összrezsit, és lehet belőle faragni, akkor miért ne. Mostani helyemen is konkrétan ez volt. Volt már bekötve t-home 10ezerért előző bérlő által, 2 hónap maradt a hűségből. Nekem az sok volt - szerencsére nagyon rugalmas volt a főbérlő, és nem fizettette - és inkább köttettem a nevembre 2mbites upc-t 2.500-ért. Nem mindegy.
-
Wolverine
félisten
Azt felejted el, hogy a fejlesztés pénzbe kerül; a terjesztés pénzbe kerül (még az elektronikus terjesztés is, bár az kevesebbe, mint a fizikai adattárolós módszer); és a marketing is pénzbe kerül. Ezeket a költségeket valakinek ki kell fizetnie, és ez a vevő dolga minden egyes terméknél, ami kapható, a krumplitól a könyveken át egészen a játékokig.
#514: a sebesség nem számít, nem csinálok olyasmit, ami igényelné a 2 MBitnél gyorsabb kapcsolatot; és a net ára önállóan megint nem lényeges, az összesített rezsi számít és az, hogy tetszik-e a hely
-
Nem, nem tudunk százezreket eljárás alá vonni, mert nincs rá pénz
Ezt mondjuk nem tudom honnan vetted, mert mindig a vesztes félnek kell kicsengetnie a perköltségeket.
Egyébként meg azért is elítélem a warezolókat, mert miattuk ki kell fizetnünk a DRM árát is, vagyis az én zsebemre is játszol.
-
BiP
nagyúr
"Akkor tessék becsukni a szemet és imádkozni, hogy sokan csengessenek lelkiismereti alapon, vagy tessék jobbat mondani."
Pont az utóbbival próbálkoznak DRM címén.
(amúgy azt egy még szarabb ötlet kapcsán írtam csak, nem azt mondtam, hogy az az üdözítő)"Nem, nem tudunk százezreket eljárás alá vonni, mert nincs rá pénz. "
Ezt nem is tagadta senki, szinte lehetetlen elkapni az egyéni warezolókat, akkora apparátust követelne, ezért próbálják csökkenteni a warezolás lehetőségét.
Most tényleg azt akarod mondani, hogy csak azért, mert nem tudnak elkapni, még lelkiismeretfurdalásod sincs vagy kicsit sem érzed, hogy nem helyes?A piac - nem piac részt már az előbb sem értettem.
szerk: "Egyébként meg azért is elítélem a warezolókat, mert miattuk ki kell fizetnünk a DRM árát is, vagyis az én zsebemre is játszol."
Igen, ugyanaz a szitu, mint a bkv-jegy esetében. A bliccelők miatti kiesést a jegyesek/bérletesek fizetik ki. Ergó nem a bkv-től lopnak, hanem az utastársaktól. -
priti
addikt
"Ennél még az is jobb megoldás, hogy szemet hunynak a warez felett"
Akkor meg minek ez a sírás? Akkor tessék becsukni a szemet és imádkozni, hogy sokan csengessenek lelkiismereti alapon, vagy tessék jobbat mondani. Nem, nem tudunk százezreket eljárás alá vonni, mert nincs rá pénz. Egyéb ötlet? A duma már uncsi, hallottuk százezerszer. Az a piac nem létezik, ez a piac létezik, ahol az offline mód ingyen elérhető, mert feltörik a védelmet.
-
priti
addikt
Szabad elhatározásomból kijövök egy termékkel egy létező piacra és utána úgy adom elő, mint ha probléma lenne a piaccal. Nincs vele semmi probléma. Azzal az elvi piaccal van probléma ami nem létezik, na de az akkor sem létezett, amikor a termékkel kijöttem. Hát ííígen, de létezhetne és ha létezne az nekem milyen jó lenne, mert akkor többet keresnék.
A kéz meg a bilibe lóg mi? Na gyerekeeeeeeek ! Hagyjuk már Ibolykát jó? Ez itt a biznisz, lehet menni filozófusnak is. -
BiP
nagyúr
Hát pedig az sem túl életképes, amit Te mondasz. Adjuk ingyen, mert úgyis ellopják - és ettől majd legális lesz (vicc). Ennél még az is jobb megoldás, hogy szemet hunynak a warez felett, de aki hajlandó betartani a törvényeket, abból meg mégiscsak jön valami pénz.
A reklámos megoldás meg azért nem jó, mert akkor meg majd jönnek azok a törések, hogy reklámot se kelljen nézni. (hiába van ingyen).
Addig, amíg nem találnak ki valami merőben új (és közben életképes) modellt, addig marad az újabb védelem->bevétel->feltörik huza-vona.Közben olvastam, hogy feltörték a Settlers7 drm-jét is, csak más módszerrel.
-
El vagy tévedve. Ha reklámokat kéne játék előtt-közben-után nézni, akkor más termékért kellene többet fizetned, így semmit sem nyernél vele.
Egyébként meg nagyon furcsa a hozzáállásod. Nem fizetsz érte, mert ingyen is megszerezheted (bár illegális), és arra hivatkozol, hogy nem akarsz mások zsebébe pénzt adni, holott ugyanezt teszed, amikor valami luxuscikket vásárolsz (cigi, alkohol, műszaki cikkek, stb. csak hogy a legkommerszebbeket említsem).
-
priti
addikt
Duma-duma-duma, nem ez a gyakorlat ollie. Nézz szembe a tényekkel. A PC játékok, mint szellemi termékek értékét nem az offline "modul" képezi a piacon, mert az a gyakorlatban ingyen elérhető. Így van? Így van. Most van így? Most van így. Lehet ezt nem tudomásul venni, csak nem vezet sehová. Lehet lelkiismereti alapon operálni, kvázi adományokból létezni, a felhasználók "támogatását" kérve ott van erre számos működő alapítvány példaként, csak hosszútávon ez nem alternatíva. Annak, hogy megoldást nem mondok, csak tépem a számat a kormányra, hogy védje a tulajdonom, hogy több bevételem legyen semmi értelme. Tenni kell érte. Én mondtam egy alternatívát, ami több bevételt jelentene és a jogállamiság keretei közé terelné a történetet. Ha a feltételezett reklámbevételeknél több profitot hoz egy, a horror drága, de pár napig védelmet nyújtó védelem elkészítése okán képezett extra profit, akkor ezt fogják tenni. Nekem spec tökmindegy, de akkor legyünk tisztában azzal a ténnyel, hogy ez egy profitorientált életben tartása a problémának és nem a megoldás keresése. Pontosan tudják, hogy a védelem nem a megoldást jelenti, csak képez x többletbevételt y ráfordítással. Tehát ha x-y= "z" extraprofit több, mint a feltételezett kizárólag offline verzió ingyenes letöltése előtt kötelezően emésztendő reklámokból származó bevétel akkor ezt fogják választani. Lehet, csak akkor meg nem kell a sírás. Adott egy piac, amire kijönnek egy termékkel, pontosan ismerik a piacot, ők sem most látnak életükben először torrentet, lehet írni csak multis játékot is. Nem sírni kell, hanem versenyképes terméket kell tudni piacra dobni és abból lesz bevétel itt is. Ez minden piacon így van.
40 millió dollárt szeretnének xy játékból 37,5 helyett? Én is. Megoldja helyettem bárki? -
BiP
nagyúr
Egy ideig volt hűség nélkül, most megint van.
Net elérhetőségére meg figyelembe kell venni a lehetőségeket/körülményeket és/vagy a főbérlővel való egyezkedés során meg dönteni. Mondjuk amelyik főbérlő ilyenben nem rugalmas, lehet, hogy másban sem, ajánlott kerülni.Wolverine: ez is egy módszer, csak kicsit megnehezíti az ideális hely megtalálását. Ugye nem biztos, hogy olyan csomag van ott, ami neked is pont jó árban/sebességben.
-
band1103
őstag
Én is sok albiban voltam már és arra szoktam rá hogy mivel úgy is névre szól és én kapom a számlát és a szolgáltató sem tudja hogy én vagyok-e a tulaja a háznak mert ezt nem tudja-akarja leellenőrizni vagy nem is tehetné meg. Ezért se a upc nem tudta soha hogy nem saját a lakás csak annyit hogy költözök se a tulaj nem tudta hogy van netem mert semmi olyannal nem találkozott ami arra utalt volna, a számlákat meg anyukám címére kértem, meg átutalással fizettem. Persze nem költöztem olyan helyre ahol nem volt upc.
-
HaaS
addikt
-
BiP
nagyúr
Elég szűklátókörű lehetett akkor a tulaj. (biztos amiatt félt, hogy ha lelépsz, neki kell fizetni. Ő sem tudta, hogy névre szól, nem lakásra. Ilyenkor fel kell világosítani, vagy bele kell írni a szerződésbe, hogy védve legyen és akkor no para.). Hagyta, hogy emiatt bukj 64rugót, elég köcsögség, már nem azért.
(könnyen ugrálok, nekem eddig szerencsém volt a főbérlőkkel) -
HaaS
addikt
válasz
TazLeacher #507 üzenetére
Én 64 rugót vesztettem így, nem volt upc, ahova költöztünk... a tulaj meg nemet mondott.
-
gubacsino
aktív tag
És konzolra mikor jelenik meg?
Imádom mikor a hozzáértő "PC" sek osszák egymásnak az észt a konzolos okosságokról
(csak megsúgom: habár korlátokkal, de már jó ideje, a LIVE-nak is van alternatívájaKérdés: Aki "letölti", az 100% biztos hogy meg is venné? Vagy letölti, szórakozik, és megveszi mert olyan előnyöket kap amit másképpen nem? (dedikált szerver, csít mentesség...min760kbps stb) És manapság így van ez?
[link]
Korbács és kenyér. Lehet választani ki mivel motiválja a szerencsétlen fogyasztót.Nem én állítom...
[link] -
TazLeacher
nagyúr
válasz
GypsFulvus2 #506 üzenetére
Mindegyik előfizeteés ilyen. (Ha minden jó megy költözés előtt állok.) Minden előfizetés névre szól. Ha elköltözöl, és ahova mész, ott van rá lehetőség (tehát van UPC), akkor viheted, ellenkező esetben, ha találsz valakit, aki átveszi, az is jó (pl. van még 4 hónapod és a szomszéd srác átveszi, akkor ő még 4 hónapot bevállal, aztán ennyi).
-
GypsFulvus2
őstag
Szia
Hát én sajnos már megjártam pár albérletet életemben. Nagyon elegem van már a költözésekből, de hitelt nem akarok felvenni. Még akkor sem vállaltam be, amikor jóval kedvezőbbek voltak a feltételek. Nem akarok adósrabszolgává válni egy életre, inkább kuporgatom a lóvét. Köszi az infót, utánanézek majd ennek a továbbvihető kábeles előfizetésnek. A mostani bérbeadóm normális figura, de annyi rossz tapasztalatom van már, hogy nem kockáztzatok. Szóval köszi a tippet, utánanézek az upc-nél, mert a mostani mobil tényleg kritikán aluli.
-
BiP
nagyúr
+ nemsokára jön a Natal és a Move, ezeket pedig ki akarják futtatni.
Biztos főznek már valamit a boszorkánykonyhában, de tippem szerint 2 éven belül nem nagyon lesz még a piacon újabb generációs konzol. (tehát a grafikai előnye még nagyobb lesz majd a pc-nek addigra, még mindig érdemes lesz a pc-re fejleszteni.) -
Vistaboy
veterán
Nem nagyon van időm játszani, így akkor sem vennék havi három játékot, ha lenne rá pénzem. Ellenben, ha egy akció vagy újságmelléklet során hozzá lehet jutni olcsón a régebbi jó játékokhoz, akkor nem habozok (Például a Mass Effect első részét, és a Legend előtti Tomb Raider-részeket is újsággal együtt vettem meg).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Gitáros topic
- Hegesztés topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ingatlanos topic!
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest