- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
BiP
nagyúr
Egy ideig volt hűség nélkül, most megint van.
Net elérhetőségére meg figyelembe kell venni a lehetőségeket/körülményeket és/vagy a főbérlővel való egyezkedés során meg dönteni. Mondjuk amelyik főbérlő ilyenben nem rugalmas, lehet, hogy másban sem, ajánlott kerülni.Wolverine: ez is egy módszer, csak kicsit megnehezíti az ideális hely megtalálását. Ugye nem biztos, hogy olyan csomag van ott, ami neked is pont jó árban/sebességben.
-
band1103
őstag
Én is sok albiban voltam már és arra szoktam rá hogy mivel úgy is névre szól és én kapom a számlát és a szolgáltató sem tudja hogy én vagyok-e a tulaja a háznak mert ezt nem tudja-akarja leellenőrizni vagy nem is tehetné meg. Ezért se a upc nem tudta soha hogy nem saját a lakás csak annyit hogy költözök se a tulaj nem tudta hogy van netem mert semmi olyannal nem találkozott ami arra utalt volna, a számlákat meg anyukám címére kértem, meg átutalással fizettem. Persze nem költöztem olyan helyre ahol nem volt upc.
-
BiP
nagyúr
Elég szűklátókörű lehetett akkor a tulaj. (biztos amiatt félt, hogy ha lelépsz, neki kell fizetni. Ő sem tudta, hogy névre szól, nem lakásra. Ilyenkor fel kell világosítani, vagy bele kell írni a szerződésbe, hogy védve legyen és akkor no para.). Hagyta, hogy emiatt bukj 64rugót, elég köcsögség, már nem azért.
(könnyen ugrálok, nekem eddig szerencsém volt a főbérlőkkel) -
Vistaboy
veterán
Nem nagyon van időm játszani, így akkor sem vennék havi három játékot, ha lenne rá pénzem. Ellenben, ha egy akció vagy újságmelléklet során hozzá lehet jutni olcsón a régebbi jó játékokhoz, akkor nem habozok (Például a Mass Effect első részét, és a Legend előtti Tomb Raider-részeket is újsággal együtt vettem meg).
-
dabadab
titán
"Csak reméltem, hogy ismét berakod..."
A TPB cikkre gondolsz?
Azert szeretem idezni, mert az egy dolog, hogy pl. RMS szerint a DRM az ordog talalmanya (amit persze eleg jol meg tud indokolni, de ez sokaknal lenyegtelen), viszont itt a szerzoi jogok hivatasos vedelmezoje gyepalja a DRM-et.
-
Morden24
nagyúr
Ezek a termékek is, mint minden könyv, zene, film, akármi, a kultúra része.
Attól, hogy valamit valaki a kultúra részének ítél, még nem lesz ellenérték megfizetése nélkül elérhető bárkinek.
Na most ha nem megy egy program, mert nincs egy szerver, mert nincs egy cég, akkor ez az _egész_ - úgy, ahogy van - egy hatalmas nagy nulla.
Na most tartok tőle, ha akarják, akkor kb. egy official no-cd patch-csel egyenrangú valamit kell kiadniuk ehhez, ez pedig csak a hajlandóságon múlik. Sok kiadó (Take2, THQ stb.) játszott már meg ilyesmit.
Gyakorlatilag nem engedik, hogy valaha - egyszer, akármikor - közös tulajdon lehessen amit csináltak.
Gyakorlatilag hadd keressenek már belőle pénzt akkor, amikor nem számít még közkincsnek
Tegyük már hozzá, hogy 1. egy még nem két hónapos szoftverről van szó, szóval nem azért törték fel, hogy el ne tűnjön a süllyesztőben, kivágva egy nagy szeletet a kultúrából2. kíváncsi vagyok, hogy mennyire érdekli a warezkultúra nagyobb részét, hogy teszem azt nem közkincs a Dune2. Pont tosznak rá. És kb. annyira része a kultúrának, mint egy öregedő laserdisc lejátszó.
Én sem a kiadó bevételei miatt aggódom. Ettől függetlenül többre tartom azokat az embereket, akik dolgoznak és ebből meg akarnak élni, mint azokat, akik másokat elméleti szinten dolgoztatnak ("mikor jön má' a PC-s verzió, mi a k_rvaanyjáért késnek már megint, miért nem kékebb a karakter szeme, miért ilyen magas a gépigény" stb.), aztán meg maguknak követelik ingyen és bérmentve, oszt' jónapot.
-
megint én
őstag
Nekem a legtöbbet játszott game az a Tiryan... Lehet, hogy sokaknak semmit sem mond ezért itt egy link a youtube-ról
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Windows 10
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPad topik
- További aktív témák...
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest