Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• GypsFulvus2

őstag

válasz gubacsino #536 üzenetére

Aha, nyilván... Ez egy 2005-ös cikk. Tehát akkor a PC-s játékpiac ma már halott, nem is fejleszt senki új játékot, csak mi még nem tudunk róla...

"Miközben a videojáték-ipar rendkívül egészséges növekedésnek néz elébe az egyre fejlettebb eszközök révén"
    Hát igen, mert az XBOX360 vagy a PS3 grafikai színvonala mint tudjuk jelenleg is fényévekkel a PC előtt jár... :)

"2010-ben már 17,16 milliárd dollárt tesz majd ki a konzolos játékok értékesítéséből származó bevétel, míg a PC esetében 2,96 milliárd körül alakul."
    Na ezt a közel 5 éves jóslatot nagyon érdekes lenne összevetni az aktuális adatokkal!

Ez egy elég gyenge minőségű reklámcikk volt anno.

• GypsFulvus2

őstag

válasz BiP #471 üzenetére

Szia

Hát én sajnos már megjártam pár albérletet életemben. Nagyon elegem van már a költözésekből, de hitelt nem akarok felvenni. Még akkor sem vállaltam be, amikor jóval kedvezőbbek voltak a feltételek. Nem akarok adósrabszolgává válni egy életre, inkább kuporgatom a lóvét. Köszi az infót, utánanézek majd ennek a továbbvihető kábeles előfizetésnek. A mostani bérbeadóm normális figura, de annyi rossz tapasztalatom van már, hogy nem kockáztzatok. Szóval köszi a tippet, utánanézek az upc-nél, mert a mostani mobil tényleg kritikán aluli.

• GypsFulvus2

őstag

válasz TazLeacher #462 üzenetére

Aha, az én döntésem, igen... Mivel az előző albérletemből, amit elvileg 2 évre beszéltünk meg a tulajjal, 4 hónap után kellett távoznom, a kaukciós idő lejárta után. Mivel pánikszerűen eladta az ingatlant. Ezek után te beköttetnéd a kábelt akárhová is költözöl 1-2 vagy 3 év hűségidővel?? Megbíznál bárkiben is? Bocs, de épelmém még őrzöm jelenleg... Elvileg van választási lehetőséged. Gyakorlatban nincs. Vagy megszívhatod. Nem kicsit, nagyon. Úgyhogy sorry, de ezek szerint én bizony beletartozom abba az 1%-ba, mivelhogy bizony gyakorlatban is érint a probléma.
    Úgy szar ahogy van, igen. Itt ahol lakom, választhatsz a Szar, a Mégszarabb és a Legszarabb szolgáltatás között. Demokráciában élünk...

Már hogy a fittyfenébe ne lenne árukapcsolás? Egy a játék használatához teljesen szükségtelen dolog meglétére, megvételére köteleznek. Amiért bizony fizetnem kell. Ha ez nem árukapcsolás, akkor mi az?? Úgyhogy vannak elvi kifogásaim is, igen. Ez a rendszer ugyanis eléggé aljas, bizony. Amire nem megfelelő indok, hogy a warezolás is az.

Mindenesetre nem próbállak meggyőzni téged én is az igazamról. (Főleg miután jópár embernek beletört a bicskája eme feladatba :) ) Ez az én véleményem, leírtam, így látom, ennyi. Cserébe kérlek te se próbálj győzködni engem. Te meg amúgy látod. A hozzászólás csak azért született, mert kérted, hogy jelentkezzen valaki, akit gyakorlatban is érint a probléma.

• GypsFulvus2

őstag

válasz TazLeacher #349 üzenetére

"Jelentkezzen legyen szíves az az ember, aki szívesen megvette volna a játékot, de azért nem vette, mert nincs nete, tehát neki problémát okoz a netkapcsolat."

Jelentkezem! Én megvettem volna, ha nem lenne ilyen DRM benne. Már megindokoltam máshol, hogy miért. Röviden: Gyakorlati ok: albérlet miatt csak mobilnetem van, amely ahol lakom tetűlassú, és 5-10 percenként megszakad. Elvi kifogás: Egy szükségtelen, sőt számomra kifejezetten hátrányos, felhasználást hátráltató rendszert kívánnak leerőltetni a torkomon.
    Azokat a cégeket, amelyek árukapcsolást hajtanak végre, mindörökre hanyagolom. Amíg az UBI ragaszkodik eme DRM-jéhez, tőlük szoftvert nem fogok vásárolni. Akkor sem ha netán egyszer a net problémáim megoldódnának.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés