- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
Nem nagyon van időm játszani, így akkor sem vennék havi három játékot, ha lenne rá pénzem. Ellenben, ha egy akció vagy újságmelléklet során hozzá lehet jutni olcsón a régebbi jó játékokhoz, akkor nem habozok (Például a Mass Effect első részét, és a Legend előtti Tomb Raider-részeket is újsággal együtt vettem meg).
-
Vistaboy
veterán
Én úgy vagyok vele, hogy évente 2-3 olyan játék van, amit megveszek, de azokra nem sajnálom a pénzt.
Például tavaly év végén Dragon Age Origins-t megvettem a megjelenéskor, ráadásul a CE változatot, amiért 13K-t fizettem, de a mai napig azt mondom, hogy megérte. A Mass Effect 2 szintén CE változatban van meg, azt 11K-ból megúsztam, így kérdés sem volt, hogy megérte.
Az Awakening kiegészítőért sem sajnáltam a 8K-t, de azért ott már picit túlzásnak tartottam az árát, bár, a mai 2-3K-s DLC-k világában, ha összehasonlítjuk őket a kiegészítővel, akkor az ár/érték aránya még mindig annak volt jobb.
Amire viszont nem adok pénzt, azok a DLC-k. De azokat nem is kötelező megvenni. Sajnálom, hogy nem próbálhatom ki pl. a Mass Effect 2-höz kijött Kasumi DLC-t, mert a karakter szimpatikusnak tűnik, de annyira nem hiányzik az az egy órás plusz küldetés, hogy pénzt is adjak érte. Zaeed ingyenes volt, de azon kívül, hogy egyszer végigvittem a küldijét, más haszna nem volt. De ajándék lónak nem nézem a fogát.
A Dragon Age-hez érte meg megvenni a Return to Ostagar DLC-t, mert azzal kaptam pár extra cuccot, amit a kiegészítőben is használhatok.
-
Vistaboy
veterán
Kijavítottam a címet, egyúttal szeretnék biztosítani mindenkit, hogy egyáltalán nem állt szándékomban sugalmazni semmilyen rosszat az eredeti változattal. Sajnos pont azelőtt kellett elmennem, mielőtt kiment a hír, így nem tudtam javítani az esetleges félreértéseket.
Akit bármilyen módon megbántottam a cikk tartalmával, attól elnézést kérek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Háztartási gépek
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Házimozi belépő szinten
- Synology NAS
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Contra: Operation Galuga teszt
- Cpu?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest