- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Google Pixel topik
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penge_4
veterán
"az ilyen reklám letiltásoknak szerintem lassú neteknél van értelme egyedül."
A dolog iróniája, hogy pont a gyors netnél van értelme. Mert ha a neted lassú (mondjuk egy jobb teljesítményű gép mellett, ahol a CPU nem téma), akkor az oldal is lassan töltődik be. Ha viszont az oldal gyors szerveren van, akkor nem szeretem, mikor bevillan az oldal az állapotsávban pedig ilyen gemius, meg adverticum, meg izémizé hülyeségek fogják a betöltődést.
Bluegene (#79): Azt nem tudom, de Operában 583 volt a rekordom. Megevett 1,2 giga ramot, de kibírta.
Ráadásul a testreszabható tabelrendezésnek és az ablakok panelnek köszönhetően még átláthatóbb is ennyi tab.
-
Speeedfire
félisten
nos, akkor mind a 2en úgy érezzük h jó felé halad és nagyon jó kis program lesz belőle idővel
Narxis: semmi nem utal hardver hibára, egyszerűen ennyi, nem bírja lekövetni az FF h mit csinálok, sokszor hiába nyomok rá h kilépés, majd rá 2-3 percre megint elindítóm és nem indul el mert még mindig fut
a feladatkezelőben nekem kell lelőni
Csakénvagyok: ezt te sem gondolod komolyan
semmi köze az OS-hez
mellesleg kipróbáltam a OS béta verziót
ugyanaz mint a sima Chrom, vicces
semmi rendes program, minden "program" a menüben egy web-es hivatkozás
olyan mintha az OS egy web 2.0 weboldal lenne
abban viszont lehet valami h ha a netbookokhoz járni fog akkor többen megismerik
Kopi31415: passz, nem azon van a hangsúly h mennyien használják az adott plugineket
hanem azon h használjákAhhoz az MS-nek csődbe kéne mennie.
érdekes az FF legyőztenagyon sok ember úgy van h nem igazán ért ezekhez a dolgokhoz és másoktól kér tanácsot
"te milyen programot használsz erre meg erre és miért azt"
sok ismerősöm is kérdezett már tőlem ilyeneket
én elmondom h ezt meg ezt ezért és ezért
nem mindig az azért használ valami vmit mert jó hanem azért mert mások azt ajánlják neki -
Speeedfire
félisten
pl az FF legnépszerűbb plugin-jét közel 800 ezren használják ami elég nagy szám
maga a Chrom meg biztonságos, gyors, kicsi a rendszerigénye
most h kijött linuxra is sokan átfognak pártolni rá, mivel a linuxos topicokban szidják az FF-t
a hatalmas "rendszerigénye" miatt
ezek fényében szerinted kizárt h a Chrom akár idővel piacvezető is lehet?
számomra az FF a legjobb eddig, viszont a sok fagyi miatt néha idegesítő egy kicsit
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Fűnyíró topik
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- DJI topic
- Tőzsde és gazdaság
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S3 DeepCool 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest