- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola G86 - majdnem Edge
- One mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
ntomka
nagyúr
válasz
julius666 #180 üzenetére
"Ez már inkább ízlés kérdése, de azt még mindig nem értem hogy a google miért fekete bárány, a MS meg miért fehér (ez moonmannak szólt)."
Azért kívül állóként Moonmant itt védeném! Ő valójában sosem a Google ellen kardoskodik, hanem az M$ mellett.
(#181) Angyalifény: Ez már tényleg ízlés kérdése.
-
ntomka
nagyúr
válasz
Angyalifény #175 üzenetére
Ennyire nem akartunk mi "hit téríteni", csupán azért szóltunk, hogy nyitott szemmel kell járni.
A keresős kérdésedre: ha már egy ilyen óriást, mint a Google, ilyenekkel vádolsz, akkor mi az alapod rá, hogy a többivel nem teszed ezt?
Válaszd ki, amelyik szimpatikus. A lényeg annyi, hogy válogasd meg, hogy milyen adatokat bízol rá ezekre a multikra...
-
ntomka
nagyúr
válasz
Angyalifény #167 üzenetére
De hülyeséget sem beszél...
-
ntomka
nagyúr
válasz
D4rkAv3ng3r #135 üzenetére
Nem lesz! Van!
-
ntomka
nagyúr
Értem én, és megértem. Tényleg szenvedés úgy optimalizálni egy oldalt, hogy minden böngészőn egyformán fusson, sok esetben IE-re valóban nem is lehet mindent megoldani (kardoskodhat mellette Moonman akármennyire, ez tény). Nemtom 8 esetében ez mennyit változott, de ahogy olvasgatok mindenfelé, nem túl biztató a helyzet...
A motorolára java alkalmazást is szenvedés fejleszteni. Szívtam vele anno, mert "egy-két" dolgot egyenesen direkt nem úgy kezel, ahogy az a sun féle midp ajánlásban van.
-
ntomka
nagyúr
válasz
Angyalifény #115 üzenetére
Úgy érted, hogy az ablakmérethez igazítja alapból, mint az FF? Nemtom, még nem kerestem...
-
ntomka
nagyúr
Ezt a keresgélős dolgot én sem értem. Ott vannak a tabok, mindig a végén van az új tab jel. Ránéz az ember a sorra, és rákattint, ha kell. Nemtom mit van ezen keresgetni. Egyszerűen arról van szó, hogy annyira hozzá szokott az operás megoldásához, hogy képtelen egy más elvű programot használni, mert azt is operás szemmel kezeli.
-
ntomka
nagyúr
válasz
Sweet Lou 6 #70 üzenetére
Akkor próbáld ki ezt. Telepíted, és elfelejted. Heurisztikus algoritmusokkal működik. Te netezel, ő meg blokkol.
Egyedül az iwiw-en vannak megjelenési problémák vele, de annyi baj legyen.
-
ntomka
nagyúr
válasz
Sweet Lou 6 #62 üzenetére
Ja, igen, de ez csak egy erre kitalált weboldal szolgáltatását használja ki, ami opera kivételével (erre ugye felesleges lenne) minden böngészőre létezik kiegészítő formájában: [link].
Szerk.: Végül is operára sem lenne hülyeség, mert ilyen szolgáltatásokkal meg lehet oldani a böngészők közötti könyvjelző szinkronizálást egyszerűen (és ezen van a hangsúly, mert ugye ha akarja az ember, megoldható máshogy is).
-
ntomka
nagyúr
válasz
Sweet Lou 6 #59 üzenetére
"a beta-szintű kiegészítők között is van olyan, ami az Opera Linket koppintja"
A könyvjelző szinkronizálásra gondolsz? Az fícsör a Chromeban is, nem kieg...
-
ntomka
nagyúr
válasz
Speeedfire #6 üzenetére
Pedig itt is cikkeztek róla: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- AliExpress tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Star Trek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mass Effect
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 06.05
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest