- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Angyalifény #188 üzenetére
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Angyalifény #193 üzenetére
Régen sok oldalt kezelt jól, legalább is nekem úgy tünt amiket használtam jol kezelte, majd valahol a 8 as verzió körül ha jól emlékszem de lehet már a 7 esnél egyre többel lett baj, majd most újra javul.
-
erdoke
titán
válasz
Már írtam, hogy jó. Ha zavar a felugró ablak, állítsd át erre az oldalra, hogy IE-nek maszkolja magát.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
10.10 es operán simán bejön win7en, bár kiirta hogy nem támogatott kliens.
Régebben oprát hazsnáltam én is de egy időben 8 as környékén osk oldal nem ment vele át álltam firefoxra annál ragadtam, de a unite miatt kipróáltam az új operát, keveset használom de eddig minden ment rajta.
-
törölt tag
válasz
Angyalifény #150 üzenetére
hotmail nekem gyönyörűen megy operából. Sőt, neptunnal sem volt semmi bajom a BME-n. Más egyetemek megoldásait meg nem néztem. Még eddig egyedül talán a facebook játékok akadtak meg, de ott is alapból elmegy, a eágyazott gombok már nem működnek, ennyi. Semmi mást nem találtam még, ami ne ment volna. és nem hazudja magát sehol semminek, mindenhol opera.
-
ntomka
nagyúr
válasz
Angyalifény #175 üzenetére
Ennyire nem akartunk mi "hit téríteni", csupán azért szóltunk, hogy nyitott szemmel kell járni.
A keresős kérdésedre: ha már egy ilyen óriást, mint a Google, ilyenekkel vádolsz, akkor mi az alapod rá, hogy a többivel nem teszed ezt?
Válaszd ki, amelyik szimpatikus. A lényeg annyi, hogy válogasd meg, hogy milyen adatokat bízol rá ezekre a multikra...
-
Penge_4
veterán
válasz
Angyalifény #176 üzenetére
Én nem, meg a Google-t jobban is szeretem, csak azt mondtam, hogy ha már Google, akkor számomra nem a kereső a legnagyobb érvágás, hanem a Gmail...
-
ntomka
nagyúr
válasz
Angyalifény #167 üzenetére
De hülyeséget sem beszél...
-
julius666
addikt
válasz
Angyalifény #161 üzenetére
Pontosan. Egy ilyen multinacionális cég esetében a legfőbb vásárlóvonzó erő maga a cég neve (arculata - PR marketing). Egy ilyen tettel - ahol bizonyítható lenne hogy visszaélnek a felhasználóik adataival - gyakorlatilag öngyilkosságot követnének el, pillanatok alatt milliók hagynák ott őket. Én biztos vagyok benne hogy erre marhára vigyáznak, pont a róluk elterjedt negatív kép miatt, ha valami ilyesmi kiderülne, a média akkora botrányt rendezne, amilyet még nem látott a világ. Arról nem is beszélve, hogy milyen büntetéseket akasztanának a nyakukba, lásd az EU-s ügyek.
Erős a gyanúm, hogy ezt a visszaélősdit a gugli valamelyik ellenlábasa terjesztette el (valamelyik a sok közül - lehet válogatni
), mert nem tudott jobbat kitalálni (ugyanaz a módszer, mint a politikusok démonizálása - az emberek inkább hallgatnak érzelmekre, mint a észérvekre), de ezt csak halkan mondom, mert még bannolnak a végén
-
julius666
addikt
válasz
Angyalifény #159 üzenetére
Reklámtól nehezen tudom elképzelni, esetleg olyan oldalra vihet ha rákattintasz, ahonnan már bepróbálkozhat vmi okosság. De hát az a honlap, aki engedélyezi hogy ilyen helyek reklámozzák magukat rajta, az hagy ne mondjam milyen.
Meg egy normális tűzfalnak/vírusírtónak úgyis blokkolnia kell (kéne).Az egyetlen előny az ilyen reklámblokkolókban, hogy nem tölti be a gyakran az oldal méretét többszörösen meghaladó villogó flash-marhaságokat, amik nem mellesleg a procit is gyakran terhelik, mert szarul vannak megírva.
Hogy tiltod-e vagy sem, azt döntsd el te, én tiltottam
-
julius666
addikt
válasz
Angyalifény #157 üzenetére
Pontosan, még senki sem tudta normálisan elmagyarázni, hogy nekem mitől jobb, ha a Microsoft, T-com, iwiw tárolja az adataimat, és nem a google.
Őket biztos nem a szabadkőművesek irányítják.
-
julius666
addikt
válasz
Angyalifény #154 üzenetére
Ajánlom a videót a jobb oldalon a figyelmedbe!
Ha komolyabb szinten foglalkozol webszerkesztéssel (ajax, különböző javascript okosságok), hihetetlenül hasznos tud lenni. Bár nekem jelen pillanatban nincs rá sok szükségem, de ez a jövőben még könnyen megváltozhat, úgyhogy leszedtem előreAz adthwartot nem hiába tiltottam le, itt chrome-n nem érzek akkora sebességbeli visszaesést az oldal reklámos/nem reklámos változata között (meg nem mellesleg nem is hasonlítható az adthwart az adblock+hoz hatékonyságban), így meg nincs értelme elvennem a honlapoktól a bevételi forrásukat, engem annyira nem zavarnak a reklámok.
-
Cyrin
addikt
válasz
Angyalifény #131 üzenetére
de pont ezért nincs értelme összehasonlítani a többi részesedésével, mert nem egy szintről indulnak.
-
ntomka
nagyúr
válasz
Angyalifény #115 üzenetére
Úgy érted, hogy az ablakmérethez igazítja alapból, mint az FF? Nemtom, még nem kerestem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest