- Telekom mobilszolgáltatások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Mobil flották
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Yettel topik
- Légies iPhone halvány színei
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Speeedfire #35 üzenetére
Sehol, egy szóval nem említetted milen piacról beszélsz. Nem kukacoskodás, csak az általánosságban kinyilatkoztatott dolgok helyretétele volt.
-
törölt tag
válasz
Speeedfire #24 üzenetére
Csak úgy belemondod a nagyvilágba, hogy piacvezető. Milyen téren? Mert azért piacvezető desktop területen a Win, bármit is mondunk. Linuxok között lehet, hogy a legnépszerűbb, de attól még minden, csak nem az, amit te általánosságként kijelentettél. Népszerűségre nézve sem. Debian és a társaverziói is csak a linux felhasználási területen belül piacvezetőek, nem globálisan.
Népszerűvé kiforrni valami magát hogy tudja?
-
törölt tag
válasz
Speeedfire #20 üzenetére
Mármint milyen csúcsról beszélsz debian esetében?
Azért az ubuntu és a kiforrta magát szerintem pöttyet megmosolyogtató. népszerűvé kiforrni magát meg kacagtató szerkezet.
-
Psychonaut
veterán
válasz
Speeedfire #16 üzenetére
Végigolvastad a cikket egyáltalán? Világátlagban több, mint 2x annyi az IE részesedése, mint a Rókáé.
SZERK: és a cikk is világszerte vizsgálta őket.
-
moonman
titán
válasz
Speeedfire #16 üzenetére
"Ahhoz az MS-nek csődbe kéne mennie.
érdekes az FF legyőzte" -
törölt tag
válasz
Speeedfire #16 üzenetére
Hol győzte le? Világszerte még mindig az IE a szinte permanens kötelező vállalati böngésző.
-
Csakénvagyok
őstag
válasz
Speeedfire #16 üzenetére
VMen és in kipróbáltam, van még mit rajta fejleszteni, de ne feledjük el hogy mit tudott a Chrome böngésző egy évvel ezelőtt. Ugrásszerű javulás várható, nem mellesleg hogy Linux kernelje van, sokmindent már megcsináltak, csak integránliuk kel. Tudják Googleék hogy mit csinálnak. Én még azon sem lepődnék meg ha a ChromeOS pár (2-4) év alatt a legnőpszerűbb Linux disztróvá avanzsálná magát.
-
törölt tag
válasz
Speeedfire #10 üzenetére
Saccra mennyien használnak FF-et? Én pár millióra tippelném. Így a 800k letöltött plugin igen vékonyka a teljes mennyiséghez képest. S a piacvezetőséghez le kéne gyűrni az IE-t is, ami szerintem a lehetetlen esemény kategória. Ahhoz az MS-nek csődbe kéne mennie.
Egyébiránt a "statisztika alapján" elmondható, az Opera bázisa stabil, s az azt használók nem nagyon akarnak másra váltani, a Chrome sem tőle vette el a felhasználókat, hanem valami mástól.
-
Csakénvagyok
őstag
válasz
Speeedfire #10 üzenetére
A Chrome majd akkor előzi meg az FFet Linuxon, amikor a Google komolyabban beleáll a saját OPrendszerébe. Majd rengeteg netbook előtelepített Chrome OSal fog érkezni és Mozilláéktól is levágják majd a pénzt.
-
válasz
Speeedfire #10 üzenetére
Nézz utána miért fagy, nálam hosszú évek óta hibátlanul működik. A béták omlottak össze összesen 3-szor.
Amúgy tetszik a Chrome később lehet megnézem, de nincs okom más böngészőt használni.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Speeedfire #10 üzenetére
A chrome kicsi egyszerű stabil, és jó szerintem is, én csak azt akartam leírni, de nem jól sikerült ezekszerint, hogy lehet piacvezető de az nem feltétlen a pluginok miatt lesz hanem azért mert alapból jó. Firefoxot használok régen operát használtam, előtte meg netscapet, operával valamelyik frissitése után lett gondom sok oldal nem akart bejönni jól ég a 8.5 ös körül, áttértem firefoxra, amivel nagyobb baj nincs de pl flashes játékot ha tolok melohelyen volt hogy 700-800 mega memoriát evett ami szeirntem sok. Szóval jó a chrome és nekem pont az tetszik benne hogy kicsi és egyszerű nincs benne sok extra nem is kell, legyen sima egyszerű böngésző. Nem használok add onokat firefoxban sem csak ami muszáj a weboldalakhoz nincsenek ad blockerek meg egyéb dolgok bele pakolva, nem érzem nagy szükségét, elég gyorsak már a netek és a gépek ahhoz hoyg ne lassitsák észrevehetően egy egy oldal betöltését. Szóval simán elképzelhető hoyg piacvezető lesz a chrome de az az egyszerűsége miatt szerintem.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Speeedfire #8 üzenetére
Nem hiszem hogy a plug inek miatt lenne piacvezető mármint attól hogy van hozzá, mert a többség az átlag nem használ pluginokat csak mait muszáj hogy megtudja nyitni a kedvenc oldalait.
-
ntomka
nagyúr
válasz
Speeedfire #6 üzenetére
Pedig itt is cikkeztek róla: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fűnyíró topik
- Gitáros topic
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest