- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
Új hozzászólás Aktív témák
-
ntomka
nagyúr
válasz
Sweet Lou 6 #70 üzenetére
Akkor próbáld ki ezt. Telepíted, és elfelejted. Heurisztikus algoritmusokkal működik. Te netezel, ő meg blokkol.
Egyedül az iwiw-en vannak megjelenési problémák vele, de annyi baj legyen.
-
Csakénvagyok
őstag
válasz
Te, én nem tudom hogy milyen oldalakon mászkálsz, de ahol én járok ott minden reklámot megfog a Chrome. Pedig nemkem jó a netem, csak a reklámokat nem szeretem. Mindegy, még reklámostul is gyorsabb a Chrome.
-
Bluegene
addikt
válasz
az a gond hogy a levegőbe beszélsz
míg én alá tudom támasztani vmivel, te csak dumálsz hasonlóan wondercsaoo és voyage-hez
egy pillanatra se hittem el, nyugoodj meg
erre az ADbock-ra meg nem tudok mit írni, tény h felpattanó ablakok nemigen vannak, de ennek a google chrome gyorsaságához semmi köze, már egy éve használom a chrome-t, FF-ről és sokkal jobb tőle hidd el
sdrafrakex: azért a mellékelt videókon is látszik h igenis számít a böngésző
, nem csak a net sebesség, hanem ezt mind dekódolni és megjeleníteni kell
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
A legtöbb ember nem használ ad blockert és egyéb pluginokat, csak böngésznek, nem használják az opera sok funkcióját se. Egyébként pedig 1Mbitesnél lassabb net már nincs, lassan 2M alatti nem lesz, de sok szolg ad több tíz megabitet ott meg már mind1 hoyg be kell tölteni egy reklámot vagy nem, a mai gépek birják nem gond nekik a netek is gyorsak, az ilyen reklám letiltásoknak szerintem lassú neteknél van értelme egyedül.
-
ntomka
nagyúr
válasz
Sweet Lou 6 #62 üzenetére
Ja, igen, de ez csak egy erre kitalált weboldal szolgáltatását használja ki, ami opera kivételével (erre ugye felesleges lenne) minden böngészőre létezik kiegészítő formájában: [link].
Szerk.: Végül is operára sem lenne hülyeség, mert ilyen szolgáltatásokkal meg lehet oldani a böngészők közötti könyvjelző szinkronizálást egyszerűen (és ezen van a hangsúly, mert ugye ha akarja az ember, megoldható máshogy is).
-
ntomka
nagyúr
válasz
Sweet Lou 6 #59 üzenetére
"a beta-szintű kiegészítők között is van olyan, ami az Opera Linket koppintja"
A könyvjelző szinkronizálásra gondolsz? Az fícsör a Chromeban is, nem kieg...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xbox tulajok OFF topicja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Építő/felújító topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest