- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Légies iPhone halvány színei
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Penge_4
veterán
Én is próbálkoztam már vele úgy unalmamban, RSS-ét a lassúsága miatt nem használom, Maps-t nagyon ritkán, akkor is inkább a StreetView-t, a keresőt még megszoknám a Bing-et, analytics scriptek eleve blokkolva, ezen kívül pedig semmit nem használok (blogger acc évente 1-2 alkalommal jól jön ha valahol hozzá akarok szólni, youtube-ot nem is társítottam a Google Acc-al, ha valaki confirm-es tartalmat linkel, akkor bugmenot, Picasa csak gépen van tűzfalban letiltva (a zoomja verhetetlen), Google Docs bugos xar, meg Operával nem kompatibilis, nem használom, a Docs-t max PDF olvasásra (nem kell desktop cucc, mikor azt is kb kéthavonta 1-2 alkalommal nézek), meg vicces PPS-ek megtekintésére (mivel utálom a zenélő áttűnő MS PPT-t), szóval annyira nem vagyok Google függő.
Viszont a Gmail-ről addig nem tudok lemondani, amíg máshol nincs meg az a fícsörkészlet (IMAP) na meg 1-2 googlegroups-os lista is befigyel."mondjuk hozzátartozik, hogy én nem blokkolok semmit"
Akkor az Analytics szépen nyomon követ IP alapján, hiába a Bing-ről mész, ha azokat az oldalakat böngészed, ahol fut az AdSense/AdWords script. Na meg gondolom neked is van jópár Gmail-es ismerősöd.
-
tildy
nagyúr
Megcsinálom neki , persze. De ha senki nem csinálná meg neki, nem lenne elvárás, ergo előbb utóbb kénytelen lenne az ie is igazodni a szabványhoz megfelelően.
Természetesen próbálok minél több mindent letesztelni minél több böngészőn, de így is van, hogy az IE-s bugot kijavítani egy nagy szívás. Szó szerint. És vannak olyan bugok, amikre nincs is megoldás.... Ilyenkor pedig lehet nekiállni másképp megoldania problémát, és ez nagyon rossz, remélem érted miért.
Többi böngészővel miért nincs ilyen probléma?Mindezek mellett amit operán fejlesztettem, az ugyanúgy jól jelent meg mobilon is. Márpedig egyik szolgáltató "wap" oldalához van közöm "egy kevéske" .
Képzelheted milyen úgy fejleszteni, hogy x csillió készülék x féle böngészőjével jó legyen az xhtml lap.(többféle css kellett) ÉS jó volt az esetek többségében. (Motorola V3on nem, egyszerűen az is úgy kezeli az oldalt, hogy falnak megyek tőle) -
Speeedfire
félisten
ritkán szoktam olvasni az itcafe-t
ezt is csak a PH percről percre rovatában láttam, gondoltam elolvasom
meg írok valami okos megjegyzést, erre látom h milyen link van
így nem kell sok idő h akár vezető legyen a piacon
közel egy hónapja használom a notimon a crom-ot és eddig nagyon stabil gyors volt
viszont az apró plugin-ek nagyon hiányoztak, amik nem elengedhetetlenek viszont hasznosak a mindennapi netezés közben -
Speeedfire
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Medence topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 5
- OLED TV topic
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Klaus Duran: 2025 dude
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest