- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
NGA
addikt
"Beüzemelésnél, ha fiókot akarok aktiválni, akkor miért logikus az, hogy későbbre halasztom, ahelyett hogy felajánlaná a wifi bekapcsolást?"
Mert így írták meg.
"A rapdialer pedig szinkronizálás felirattal szorakoztat, majd kilép. Mivel akar szinkronizálni egy 3rd party app wp esetén?"
Nekem tökéletesen elindul, semmi baja. Nem lép ki. A kapcsolatokat szinkronizálja egyébként, nekem ezt kb 2 mp-ig teszi. Még az is előfordulhat, hogy valami gáz van a névjegyzékedben, az egyik névjegy hibás. Erre nem gondoltál esetleg?
"kicsit gyorsan merül, egy nap alatt 30 százalékkal úgy hogy az elmúlt 24 órában nem nyúltam hozzá, wifi es mobilnet sem volt."
Nekem 2 napig simán birja. Éjjel 6%-ot merül.
Új hozzászólás Aktív témák
- új iPhone 17 Pro 512GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- iPhone 16 Pro 128GB white titanium fehér titán független Apple 1 hét garancia
- új iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 17 Pro 512GB Kék Színben Kártya-független,12 Hónap Garancia,Bontatlan 0 Perces Készülék
- Vadiúj AM5 procik! Több darab kèszleten! Kamatmentes rèszletre is!
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 91% Akkumulátor
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest