- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- iOS alkalmazások
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Nem lesz iPhone 19
- 2.1-es Bose sztereó hangrendszer a Redmi K90 Pro Maxban
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
Új hozzászólás Aktív témák
-
NGA
addikt
"Mondjuk a beállítások menü almenüi rendszeres.... betöltés.... felirattal indultak. Erre mondtam hogy ez kicsit így lassú."
Végignéztem a beállitások menü elemeinek a betöltését. Mielött leirnám a tapasztalatot, előtte valamit megjegyzek. Én a WP-t az LG Optimus 7-el kezdtem, ennél volt olyan lehetőség, hogy a registry kulcsainak átirásával ki lehetett ütni a telefont, igy bármilyen app-ot rá lehetett telepiteni. Volt rá egy app, ami a csempe szineket engedte szabadon szinezni, új szineket is lehetett hozzá adni. Feltelepitettem, majd nem jelent meg a listában. Még 2x próbáltam, de mindig azt irta, hogy már fel van telepitve. Nem foglalkoztam a dologgal, mig egyszer a beállitásokban bóklászva, ott találtam rá. Azaz beépült oda, mint a játékok a játékokhoz, külső appként. És ez magyarázza meg azt amit fikáztál.
Tapasztalatok: Minden MS beállitási menüpont azonnal bejön, teljesen smooth. A Nokia által hozzáadott menüelemek, amik külső appok, azoknál kiirja, hogy betöltés... majd egy pillanat után betöltődik. Azaz ezek pont ugyanúgy töltődnek be, mint egy általad feltelepitett külső app.
Remélem tudtam segiteni, és várom az újabb megjegyzéseidet.
Tehát a rendszer smooth a legkisebb vason is, csak a külső appok betöltéséhez idő kell, mint ios-en, droidon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Absolum teszt
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Parfüm topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Synology NAS
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- További aktív témák...
- IPhone 16 Pro gyári független 100% hibátlan 2026.04.30.Apple jótállás
- TÖBB DB ELÉRHETŐ!! Huawei P Smart Z 64GB / 4GB RAM Zöld
- TÖBB DB ELÉRHETŐ!! Samsung Galaxy A13 64GB / 4GB RAM
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple biztosítás
- TÖBB DB ELÉRHETŐ!! Redmi Note 10C 64GB / 4GB RAM
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest