Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• NGA

addikt

válasz drzsoo1 #166 üzenetére

"-auto rotation on off a kijelző beállításokon belül kerestem, hiába. Ha forgat akkor jó lenne ha tile is forogna, vagy egyáltalán ne forogjon."

Ezt most nem tudja. Az infok szerint a GDR3-ban lesz benne.

"-gmail fiókból nem akarom a leveleket szinkronizálni, csak a névjegyzéket"

belépsz a gmail fiokodba a beállitásoknál, ott a szinkronizálásnál kikapcsolod az email-t, meg a naptárt. Igy csak a névjegyeket szinkronizálja.

"-wifi és Bluetooth on off hogy oldható meg a főképernyőről"

Valóban, +1 lépés. Sokszor nekem is elfárad az ujjam, ha ki/be akarom kapcsolni :-)

"-ertesitesi sáv fixen mutassa a szükséges dolgokat nekem eltűntek a rajta lévő dolgok, miközben a sávot nem tudom használni, a fekete sav ott marad. pl nem látom hogy a wifi aktív vagy sem"

Használd a connection tiles-t, ott ha be van kapcsolva a wifi, akkor az általad megadott szinben van, ha ki, akkor meg a lapkaszinben. Baromi jó dolog.

"-értesítések kigyűjthetők egy helyre? tehát email hívás naptári esemény (részletek is), alkalmazás értesítő, frissítés értesítő előhívó egy helyről?"

Persze, a téged érdeklő csempéket kirakod a kezdőképernyőre, és máris látod őket:
    - email: Ha nagy csempét kérsz, az utolsó emailt mutatja
    - naptár: ugyancsak. De van másik naptár, az többet mutat
    - alkalmazás értesitő, frissités: ott van a szatyor csempe, az mutatja, hogy van frissités

"-rapdialer akkor frissíti a névjegyzékem ha manuálisan elinditom. ez igy gáz."
    Irj a programozónak, hogy neked igy nem tetszik. Ez nem a wp sara, ezt igy irta meg a programozó, akinek semmi köze a Microsofthoz.

"-nahyon som helyen gondolkodik az op rendszer, elég ha be akarok lépni a telefon infóba. Akadozik."

Nekem nem akadozik ott, 4x próbáltam.

Remélem tudtam segiteni.

Új hozzászólás Aktív témák