- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy A33 5G - a három az majdnem öt
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Sencsenben
- Bemutatkozott a Motorola vékonymobilja
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
Új hozzászólás Aktív témák
-
NGA
addikt
"-auto rotation on off a kijelző beállításokon belül kerestem, hiába. Ha forgat akkor jó lenne ha tile is forogna, vagy egyáltalán ne forogjon."
Ezt most nem tudja. Az infok szerint a GDR3-ban lesz benne.
"-gmail fiókból nem akarom a leveleket szinkronizálni, csak a névjegyzéket"
belépsz a gmail fiokodba a beállitásoknál, ott a szinkronizálásnál kikapcsolod az email-t, meg a naptárt. Igy csak a névjegyeket szinkronizálja.
"-wifi és Bluetooth on off hogy oldható meg a főképernyőről"
Valóban, +1 lépés. Sokszor nekem is elfárad az ujjam, ha ki/be akarom kapcsolni :-)
"-ertesitesi sáv fixen mutassa a szükséges dolgokat nekem eltűntek a rajta lévő dolgok, miközben a sávot nem tudom használni, a fekete sav ott marad. pl nem látom hogy a wifi aktív vagy sem"
Használd a connection tiles-t, ott ha be van kapcsolva a wifi, akkor az általad megadott szinben van, ha ki, akkor meg a lapkaszinben. Baromi jó dolog.
"-értesítések kigyűjthetők egy helyre? tehát email hívás naptári esemény (részletek is), alkalmazás értesítő, frissítés értesítő előhívó egy helyről?"
Persze, a téged érdeklő csempéket kirakod a kezdőképernyőre, és máris látod őket:
- email: Ha nagy csempét kérsz, az utolsó emailt mutatja
- naptár: ugyancsak. De van másik naptár, az többet mutat
- alkalmazás értesitő, frissités: ott van a szatyor csempe, az mutatja, hogy van frissités"-rapdialer akkor frissíti a névjegyzékem ha manuálisan elinditom. ez igy gáz."
Irj a programozónak, hogy neked igy nem tetszik. Ez nem a wp sara, ezt igy irta meg a programozó, akinek semmi köze a Microsofthoz."-nahyon som helyen gondolkodik az op rendszer, elég ha be akarok lépni a telefon infóba. Akadozik."
Nekem nem akadozik ott, 4x próbáltam.
Remélem tudtam segiteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Lelövi a Messengert a Facebook Windowson és Macen
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy A33 5G - a három az majdnem öt
- Milyen autót vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XT 20GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Vostro 3560 - i3-3120M I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3635,95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest