- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- iPhone topik
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Yettel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
oceanrush
senior tag
Folyamatosan 2-3 telefont hasznalok egyszerre, es eleg surun cserelgetem oket. Az evben volt mar Nokia Lumia 520/620, Nexus 4, Xperia Z, iPhone 5, 2x Galaxy S4 GT-I9505, Galaxy S4 Google Play Edition GT-I9505G, Galaxy S4 Active GT-I9295, illetve tavalyrol megmaradva egy Note 2.
Jelenleg az S4 + S4 Active komboval nyomulok, illetve van ugye tartalekban a Note 2. Szeptemberben tervezem a valtast/bovitest Note 3 + Galaxy Mega-ra.
Tudom, telefonbuzi vagyok, de ez van.
-
oceanrush
senior tag
válasz
#40993792 #134 üzenetére
Tudod, volt eddig 710, 900, 520, 620, es 3x820 Nokia Lumia-m, es mindegyikkel csak a bajom volt, azota csak igy tudok a WP-hez hozzaallni. Droiddal nem volt ennyi bajom, pedig volt mar jopar keszulekem. Persze lehet csak en voltam szerencsetlen a Lumiakkal, de ugye mas tapasztalataira nem alapozhatok
-
oceanrush
senior tag
De igenis tularazottak, de nem azert amiert te gondolod. Marhara teszek ra hogy milyen hardver van a telefonban amig jol mukodik... Ugy ertve tularazottak, hogy szolgaltatasokban szinte semmivel nem nyujtanak tobbet mint az 520/620. Oke, van nagyobb kijelzo, meg jobb kamera... es ennyi. Azert egy HTC One meg van pakolva szoftveres extrakkal is egy HTC Desire 200-hoz kepest, nem csak a kijelzo merete nagyobb meg a kamera minosege jobb. De ugyan ez a helyzet egy Galaxy Fame - > S4 eseteben is.
WP8-as Lumiak eseteben viszont, egy 620-rol 1020-ra valo valtas annyit jelent hogy jobb kijelzo+jobb kamera. Szoftveresen nulla extra, sot, ha 620-rol valtasz 720-ra, akkor meg a HERE+-t is bukod.
Azzal is tisztaban vagyok, hogy sok HTC/Samsung/etc droid tularazott, de ez itt most semmit nem jelent.
Szerk.: Plusz droidon az erosebb hardver miatt tobb 3rd party porgram lesz elerheto a telefonodra, mikozben WP-n ez ugye nem igaz (na jo, talan az appok 1%-a csak 1GB RAM-on megy, de az szinte semmi.)
Egyebkent nem erdekel hogy melyik OS (droid/WP) jobb/rosszabb, csak a velemenyemet irtam le.
-
oceanrush
senior tag
Nincs ezen mit csodalkozni, jo telo jo aron. (Azt mar csak zarojelben hogy ezen meg a 620-on kivul az osszes WP8-as Nokia tul van arazva.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen autót vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kerékpársportok
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Időnként túlmelegedhet a Switch 2?
- Xbox Series X|S
- Anime filmek és sorozatok
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest