- Magisk
- Mobil flották
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
NGA
addikt
"Mondjuk a beállítások menü almenüi rendszeres.... betöltés.... felirattal indultak. Erre mondtam hogy ez kicsit így lassú."
Végignéztem a beállitások menü elemeinek a betöltését. Mielött leirnám a tapasztalatot, előtte valamit megjegyzek. Én a WP-t az LG Optimus 7-el kezdtem, ennél volt olyan lehetőség, hogy a registry kulcsainak átirásával ki lehetett ütni a telefont, igy bármilyen app-ot rá lehetett telepiteni. Volt rá egy app, ami a csempe szineket engedte szabadon szinezni, új szineket is lehetett hozzá adni. Feltelepitettem, majd nem jelent meg a listában. Még 2x próbáltam, de mindig azt irta, hogy már fel van telepitve. Nem foglalkoztam a dologgal, mig egyszer a beállitásokban bóklászva, ott találtam rá. Azaz beépült oda, mint a játékok a játékokhoz, külső appként. És ez magyarázza meg azt amit fikáztál.
Tapasztalatok: Minden MS beállitási menüpont azonnal bejön, teljesen smooth. A Nokia által hozzáadott menüelemek, amik külső appok, azoknál kiirja, hogy betöltés... majd egy pillanat után betöltődik. Azaz ezek pont ugyanúgy töltődnek be, mint egy általad feltelepitett külső app.
Remélem tudtam segiteni, és várom az újabb megjegyzéseidet.
Tehát a rendszer smooth a legkisebb vason is, csak a külső appok betöltéséhez idő kell, mint ios-en, droidon.
-
NGA
addikt
Szánalmas ez az erőlködés részedről (ezt vedd nyugodtan személyeskedésnek). Az, hogy neked mik az igényeid, az teljesen irreveláns ebben a topicban. Szánalmas azért, mert mindenáron azt akarod bebizonyítani, hogy azért, mert neked nem felel meg, akkor annak a negyedévente 7 millió embernek sem felel meg, akik megveszik a wp8 készülékeket. Azt látom, hogy keresztes háborút folytatsz a WP vagy akár az MS ellen, életcélodnak tekinted azt, hogy ezeket fikázd. Ha valami problémádra megoldást irunk, akkor az úgy nem jó neked, mert ez a baj, az a baj. Tudod mi a baj? Hogy egy szánalmas figura vagy, aki ebben éli ki magát.
ui. Nyugodtan mehetsz a modikhoz, kitilthatnak.
-
NGA
addikt
válasz
Vassili_Zait #170 üzenetére
Frissitették, és ez a ficsör
-
NGA
addikt
"-auto rotation on off a kijelző beállításokon belül kerestem, hiába. Ha forgat akkor jó lenne ha tile is forogna, vagy egyáltalán ne forogjon."
Ezt most nem tudja. Az infok szerint a GDR3-ban lesz benne.
"-gmail fiókból nem akarom a leveleket szinkronizálni, csak a névjegyzéket"
belépsz a gmail fiokodba a beállitásoknál, ott a szinkronizálásnál kikapcsolod az email-t, meg a naptárt. Igy csak a névjegyeket szinkronizálja.
"-wifi és Bluetooth on off hogy oldható meg a főképernyőről"
Valóban, +1 lépés. Sokszor nekem is elfárad az ujjam, ha ki/be akarom kapcsolni :-)
"-ertesitesi sáv fixen mutassa a szükséges dolgokat nekem eltűntek a rajta lévő dolgok, miközben a sávot nem tudom használni, a fekete sav ott marad. pl nem látom hogy a wifi aktív vagy sem"
Használd a connection tiles-t, ott ha be van kapcsolva a wifi, akkor az általad megadott szinben van, ha ki, akkor meg a lapkaszinben. Baromi jó dolog.
"-értesítések kigyűjthetők egy helyre? tehát email hívás naptári esemény (részletek is), alkalmazás értesítő, frissítés értesítő előhívó egy helyről?"
Persze, a téged érdeklő csempéket kirakod a kezdőképernyőre, és máris látod őket:
- email: Ha nagy csempét kérsz, az utolsó emailt mutatja
- naptár: ugyancsak. De van másik naptár, az többet mutat
- alkalmazás értesitő, frissités: ott van a szatyor csempe, az mutatja, hogy van frissités"-rapdialer akkor frissíti a névjegyzékem ha manuálisan elinditom. ez igy gáz."
Irj a programozónak, hogy neked igy nem tetszik. Ez nem a wp sara, ezt igy irta meg a programozó, akinek semmi köze a Microsofthoz."-nahyon som helyen gondolkodik az op rendszer, elég ha be akarok lépni a telefon infóba. Akadozik."
Nekem nem akadozik ott, 4x próbáltam.
Remélem tudtam segiteni.
-
NGA
addikt
"Beüzemelésnél, ha fiókot akarok aktiválni, akkor miért logikus az, hogy későbbre halasztom, ahelyett hogy felajánlaná a wifi bekapcsolást?"
Mert így írták meg.
"A rapdialer pedig szinkronizálás felirattal szorakoztat, majd kilép. Mivel akar szinkronizálni egy 3rd party app wp esetén?"
Nekem tökéletesen elindul, semmi baja. Nem lép ki. A kapcsolatokat szinkronizálja egyébként, nekem ezt kb 2 mp-ig teszi. Még az is előfordulhat, hogy valami gáz van a névjegyzékedben, az egyik névjegy hibás. Erre nem gondoltál esetleg?
"kicsit gyorsan merül, egy nap alatt 30 százalékkal úgy hogy az elmúlt 24 órában nem nyúltam hozzá, wifi es mobilnet sem volt."
Nekem 2 napig simán birja. Éjjel 6%-ot merül.
-
NGA
addikt
válasz
Vassili_Zait #26 üzenetére
wp8-ra is van torrent.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 256GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP394
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP381
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP397
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP398
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest