Új hozzászólás Aktív témák
-
zombinyul
addikt
Gonosz.
(#102) Naughty9011: másokat nem tisztelsz meg azzal hogy helyesen írsz. Remélem már érted. Igen, jöszünk a helyesírással, mert rohadt idegesítő ha valakinek nem megy. Nem mentség ha telefonról írsz, én is szoktam, de ügyelek a helyesírásra. Meg rengeteg másik ember is. Nem ártana tartani egy színvonalat. Arról nem is beszélve, hogy gépről is csapnivalóan írsz.
Mindentől függetlenül nekem WP7-esen se 100-as a push üzenetküldés, ami iPhone mellett még mindig néha bosszantó kicsit, de együtt lehet vele élni.(#105) blackmajesty: pontosan, ezért használom a YoutubeHD nevű appot. Azon belül még nem botlottam ebbe a hibaüzenetbe.
(#106) Zsolt_72: engem érint, vastagon, de egyszerűen annyi pluszt nyújt a telefon (sebesség, stabilitás, stb), hogy emiatt nem volna indíttatás a váltásra.
Azon pedig nem győzök röhögni, hogy sokan azzal dobálóznak, hogy a WP mennyivel egyszerűbb mint az Android, és ezért elég alá a gyengébb HW. Hát nem, OPTIMALIZÁCIÓ, kéremszépen. Mitől is bonyolultabb pár widget, ami meg se moccan (ritka a kivétel), mint az állandóan mozgásban levő csempék? Ahol ilyen hardverek vannak, ott már ilyen nüansznyi különbségek a világon semmit sem számítanak. Inkább tanulni kellene a Windowstól, ahelyett hogy a Droidosok már jönnek flamet kelteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 13 Red 128GB Független
- Apple Iphone 13 Pro Max 256gb Sierra Blue megkímélt állapotban.
- Apple iPhone 16 128 GB Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3461, 96% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3399, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest