- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lall
veterán
A RapDialer nem jó mert 2 mp-ig szinkronizálja a névjegyeket 1x, majd utána azért nem jó, mert manuálisan kell szinkronizálni a névjegyeket. Facepalm?
Bezzeg az, idézem: "végtelenül profira csiszolt megbízhatóan működő androidot. 2.3",ha rányom a névjegyzékre csak olyan 5-6 mp kell várni minden belépésnél. Hogy indul a troll traktor? Trololollolo...
-
drzsoo1
aktív tag
Tárcsázókat végignéztem, ez volt az egyetlen használható, ami tud magyarul. Köszönöm az infókat, még edzenem kell a telefont. Közben rájöttem, hogy mi a problémám. A wp rendszert felülről néztem. Használok egy végtelenül profira csiszolt megbízhatóan működő androidot. 2.3 és eszembe se jut frissíteni, semmivel sem kapok tobbet a 4.1 v 4.2 verzióval, sőt bizonyos pontokon visszalépés lenne. Ezt vártam el a wp rendszertől és csalódtam. wp7-et próbáltam korábban az nem vált be. A wp8 minimális pluszt hozott ehhez képest. Ha alulról nézem, és egy feature phone ról váltanék, biztos más lenne a véleményem. Egy Trabant után egy zsiguli maga volt a csoda, csakhogy nekem egy golfból kellene visszaülni. A wp két nagy erőssége a sebesség és a fagyás mentesség nekem nem akkora plusz (sőt ahogy írtam meg kevés is) mint az elveszett funkciók tömege. A telefont pár nap múlva tovább adom a közvetlen kolléganőmnek, ő Nokia fan, egy Android one touch ot használ, kíváncsi leszek az ő véleményére.
-
MaUser
addikt
Skype kliens konkrétan egy nagy nulla Androidra (is). Sajnos ez van, mióta MS átvette őket, nulla fejlődés van azon kívül, hogy immár MS supernode-ok vannak. Ami meg kb. semmit nem jelent user oldalról.
Egyébként haveri körben egy szem SGSIV-et leszámítva, csak 512MB RAM-mal szerelt Sony Droidok vannak 4.x.x-szel. Senki nem problémázik és nem is igen akaródzik senkinek telót cserélni. Bár tény, hogy az offline navi nagy pirospont Nokiánál, de aki napi szinten navigál, annak simán megéri inkább a gmaps-hoz kifizetni az a havi ezrest adatkapcsolatra a tényleg használható közlekedés info-k miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest