- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android szakmai topik
- Mobil flották
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Magisk
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fókuszban a One UI 8 és a biztonság
Új hozzászólás Aktív témák
-
drzsoo1
aktív tag
A sebesség probléma a százból csak egy. Ezt csak azért említettem. mert mindenki a gördülékeny működését emeli ki. Természetesen ettől még nagyon jól használható marad. Többszöri almenübe lépés esetén is kiírja a betöltés szöveget, valóban 1-2 mp. További bajaimmal a lumia 520 topikot terhelem.
-
drzsoo1
aktív tag
válasz
stbtamas #195 üzenetére
Köszönöm. Ha visszaolvasol nem esztétikai hibák, hanem érthetetlen hiányosságok voltak a problémáim. A sorstársak ezt nem vették jó néven és próbálták személyes síkra terelni vitát. Engem a wp érdekel. Kolleganőm nagyon örült egyébként a lumianak. Telefonálás sms whatsapp. Ha ezeket stabilan hozza, már jó. Mondjuk a beállítások menü almenüi rendszeres.... betöltés.... felirattal indultak. Erre mondtam hogy ez kicsit így lassú.
-
drzsoo1
aktív tag
válasz
Vassili_Zait #178 üzenetére
Saját magatok is elismeritek, hogy a wp korlátozottan használható. A korlát maga a ms, aki bizonyos okokból a saját wm rendszere alá lőtte be a wp tudását. Ahogy írtam alap feladatok sem végezhetők el vele. Lehet gúnyosan leszólni, de attól tény hogy én vagyok fenn az igény szintemmel, a wp meg lenn a tudásával.
-
drzsoo1
aktív tag
Tárcsázókat végignéztem, ez volt az egyetlen használható, ami tud magyarul. Köszönöm az infókat, még edzenem kell a telefont. Közben rájöttem, hogy mi a problémám. A wp rendszert felülről néztem. Használok egy végtelenül profira csiszolt megbízhatóan működő androidot. 2.3 és eszembe se jut frissíteni, semmivel sem kapok tobbet a 4.1 v 4.2 verzióval, sőt bizonyos pontokon visszalépés lenne. Ezt vártam el a wp rendszertől és csalódtam. wp7-et próbáltam korábban az nem vált be. A wp8 minimális pluszt hozott ehhez képest. Ha alulról nézem, és egy feature phone ról váltanék, biztos más lenne a véleményem. Egy Trabant után egy zsiguli maga volt a csoda, csakhogy nekem egy golfból kellene visszaülni. A wp két nagy erőssége a sebesség és a fagyás mentesség nekem nem akkora plusz (sőt ahogy írtam meg kevés is) mint az elveszett funkciók tömege. A telefont pár nap múlva tovább adom a közvetlen kolléganőmnek, ő Nokia fan, egy Android one touch ot használ, kíváncsi leszek az ő véleményére.
-
drzsoo1
aktív tag
Nem a készülék rossz, hanem az op rendszer kevés. Leírom milyen hibákkal hiányosságokkal szembesültem hátha lehet rajta javitani.
-auto rotation on off a kijelző beállításokon belül kerestem, hiába. Ha forgat akkor jó lenne ha tile is forogna, vagy egyáltalán ne forogjon.
-főképernyő tileoat lehessen lépteti oldalanként, ne csak görgetni, hogy a 40 csempe közül konnyen megtaláljam a nekem szükségeset.
-gmail fiókból nem akarom a leveleket szinkronizálni, csak a névjegyzéket
-wifi és Bluetooth on off hogy oldható meg a főképernyőről
-ertesitesi sáv fixen mutassa a szükséges dolgokat nekem eltűntek a rajta lévő dolgok, miközben a sávot nem tudom használni, a fekete sav ott marad. pl nem látom hogy a wifi aktív vagy sem
- szöveget az Office Word doc esetén kijelző méretre igazítja de nem nagyítható, android Office esetben újraigazítja az oldalhoz, itt nem
-értesítések kigyűjthetők egy helyre? tehát email hívás naptári esemény (részletek is), alkalmazás értesítő, frissítés értesítő előhívó egy helyről?
-rapdialer akkor frissíti a névjegyzékem ha manuálisan elinditom. ez igy gáz.
-nahyon som helyen gondolkodik az op rendszer, elég ha be akarok lépni a telefon infóba. Akadozik. -
drzsoo1
aktív tag
Igy két nap használat után kb 100 sebből vérzik a wp.
Maga az 520 as korrekt darab, kicsit gyorsan merül, egy nap alatt 30 százalékkal úgy hogy az elmúlt 24 órában nem nyúltam hozzá, wifi es mobilnet sem volt. -
drzsoo1
aktív tag
válasz
CyberPunk666 #155 üzenetére
Beüzemelésnél, ha fiókot akarok aktiválni, akkor miért logikus az, hogy későbbre halasztom, ahelyett hogy felajánlaná a wifi bekapcsolást? A rapdialer pedig szinkronizálás felirattal szorakoztat, majd kilép. Mivel akar szinkronizálni egy 3rd party app wp esetén? Gondolom, a készülékből a névjegyzékem kiolvasása nem tart eddig.
-
-
drzsoo1
aktív tag
Ami van, az lehet választani, hogy kell vagy sem. Az ÉN eldöntöm hogy szükségem van rá vagy sem. Igazad van a semmit nem lehet kiválasztani, de attól hogy másnak esetleg nem kell azért nekem még kellhet. Android vonalon a legnépszerűbb keyboard a magyar ékezetes, tehát vsz nem neked van igazad.
Azt hittem összerakja a 2 hozzászólást, sry
Olyan kell ami magától elindul a bejövő vagy kimenő híváskor.
-
drzsoo1
aktív tag
Mielőtt agyon istenítenénk a Lumia 520 telefont, a rajta futó wp még mindíg tele van bugokkal. Például: Első üzembe helyezésnél nekem nem ajánlja fel a wifi hálózathoz csatlakozást csak a mobilnetet miközben fiókot akar aktiválni! Normális?!
Ki akarom kapcsolni, rajta van a töltőn, erre magától visszakapcsol. Nekem olyan érzésem van ennek kapcsán, mintha egy trabantba ültem volna vissza egy mercédesz után. Okos is meg telefon is de a kettő együtt nincs meg. Aki pedig azt mondja hogy a marketplace-en is elérhető minden, akkor csak 3 programra kérek tippet.
-jegyzetelő alkalmazás, call note, azaz telefonhívás közbeni infókat tudom vele rögzíteni, úgy hogy a telefonszám ill névjegyhez hozzákacsolja.
magyar ékezetes billentyűzet, nem kell nyomva atartani az ékezetért az adott betű gombját.
rendes tárcsázó, együtt tárcsázó+híváslista.
Ezek alap funkciók. -
drzsoo1
aktív tag
válasz
AlexTheCube #59 üzenetére
Ez nem több mint városi legenda. Az biztos, hogy a wp ezzel a nulla grafikus felülettel kevesebb eséllyel fog fagyni, bár nekem a 610 es az 520 at is sikerült kifagyásra bírni. Cégünknél 15 androidos teló van, többségében Samsung és sony, senki sem panaszkodik, kivéve az a pár t one touch ami lassan ki fog kopni.
-
drzsoo1
aktív tag
Ennek örömére en is vettem egyet. A beüzemelésnél sikeresen le is fagyott. Kézne véve a 610 anno minőségibb darabnak hatott, ez a full polikarbonát kevéssé az. Azt gondoltam, az 520 ára nagyon erősen támogatott, most mar nem gondolom azt. Kb egy Samsung g ace2 tudása és ára, sőt van amiben az erősebb. Lehet hogy csak nekem tűnik úgy, de az 520 ason a wp8 eléggé akadozik, az animációk nem olyan pörgősek mint vártam volna. Szóval jó telefon, de csak a korábbi Nokia kínálatból emelkedik ki ár érték arányban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Házimozi belépő szinten
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Linux kezdőknek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Android szakmai topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- További aktív témák...
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP393
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával! Alpesi kék!
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 128B Pink Gold. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP388
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Napirajz könyv
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest