- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
válasz
Tuninger #552 üzenetére
Én nem aggódnék a gyári hiba miatt. Az egy dolog, hogy találtak 1-2 ilyen készüléket.
De azt mondani, hogy mindössze 10% hibátlan az baromság. Ilyen a legótvarabb kínai kiscég sem engedne meg magának, nemhogy az Apple.
Én a menet közbeni kopás miatt jobban aggódnék. Az komoly valós probléma lehet.Másrészt ha online rendeled akkor 8 napon belül szó nélkül visszaküldheted és kötelesek visszafizetni az árát. Ez minden "távoli felek között kötött szerződés" esetén így működik. Én is "használtam" már párszor, sehol se szóltak egy szót se, kérdés nélkül cserélték a terméket.
De ha nagyon tutira akarsz menni, akkor bemész egy üzletbe és ott veszed meg. Előtted kibontják, lecsekkolod ha jó akkor fizetsz, ha nem akkor kérsz egy másikat.
Ezek után én nem aggódnék. : ) Nyugodtan rendeld meg.
-
ouzohuto
senior tag
-
vipnolf
aktív tag
-
vipnolf
aktív tag
válasz
Tuninger #102 üzenetére
ez már rég nem presztízstelefon. már kitárgyaltuk párszor szerintem, hogy ami minden iskoláslány kezében van az nem presztízs...
a 4-t még én is nézegettem, tetszett. de nem vettem meg, mert vártam hátha jön 16:9be a 4S. nem jött. állította az apple h a 4:3 az isten. és a 16:9 felesleges. ezt tolják évek óta. erre most kiadnak egy 4St 16:9es kijelzővel és ez az atyaúristen, mert már nem is olyan jó a 4:3, hanem 16:9 kell.
parasztvakítás. de komolyan. és aki ezt nem veszi észre az meg is érdemli.
szánalom. felsőfokon.és kiemelten megjegyezném: nem Apple utáló vagyok, mert az ipad3 pl tetszik. ez az üzletpolitika az undorító, ami az iphonet övezi.
ez nem presztízs.
amikor meglátod valakinél a buszon rögtön az jut eszedbe h 24 havi részletre vette a T-nél. szánalom... nembaj... facebookra jómaga a készülék nem ér függetlenül 150nél többet. ez az igazság. a hardver nem kiemelkedő, a szoftver viszont nyilván igen a kiváló optimalizálás miatt. szóval egy átlagos felsőkategóriás készülék, ami manapság igenis 150k... a többi túlárazás és parasztvakítás
a 4s sem ért ennyit. és ez sem.FIZESSETEK
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Linux kezdőknek
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Filmvilág
- Bemutatkozott a Lexar legfrissebb, strapabíró memóriakártyája, a Blue Plus
- További aktív témák...
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest