- Azonnali mobilos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
Ha normál használat mellett csúnyán kopik, az bizony garanciális probléma. Majd jól levideózom/fényképezem, ha megjön, és rendszeresen csinálok róla képeket. Ha kopik, és nem cserélik, verem a tamtamot.
Egyébként október 1-et ír a T honlapja szállítási időpontnak. Ma délután 15:30-kor vitték fel a rendelést... 0006 + rendelési azonosító nálam nem létezik a GLS-nél.
-
geri|
aktív tag
-
Gadgetfan_
senior tag
Pöröghetsz még a témán de akkor sem tartozik ide a fizetés. Eredetileg is arról volt szó, hogy mekkora genya a T-mobil, hogy milyen felháborítóan drágán adja az ájfónt, bezzeg a UK-ben mennyivel olcsóbb. Hát mint kiderült nem sokkal olcsóbb, ennyi. A fizetések nem ide tartoznak még egyszer mondom!
Én ezzel be is fejeztem a témát, mindent leírtam már erről, nincs kedvem ismételgetni, ha nem érted meg akkor nem. Ez van. -
Malachi
veterán
hát, ez a fém unibody ház tényleg nem túl karcálló. viszont van egy másik teszt, amiben a fickó négyszer dobja le a járdán és bár horpad és kopik, de nem törik és nem reped a touchscreen. egy fém hátlapot kicserélni biztosan olcsóbb lesz, mint egy képernyőt. szóval horpadjon és kopjon csak, ha ettől nem törik.
és olyat nem lehet - de ez csak egy ötlet - hogy nem teszel a telefon mellé a zsebedbe semmilyen kemény fémtárgyat? ami koptatja és karcolja a hátlapot? vagy ez lehetetlen?
(mióta van telefonom, azóta soha nem hordok mellette semmit, már tíz éve. mert kényelmetlen és azért is - nahát - hogy ne csessze össze a telefont. szóval ez a szakértő tanácsom - ne tegyél a telefonod mellé kemény fémtárgyakat, ahogy a napszemüveged tokjába se teszel.)
-
Malachi
veterán
nem akarom OFFba elvinni, de...
"Hardverileg meg tökmindegy milyen van benne" - igaz, és tudom, hogy érted, de nekem a napokban esett le, milyen k*rva nagyot gurítottak ezzel az új A6-tal. 2 mag, alacsony órajel, alacsony fogyasztás és simán a 4 magos bikák szintjén mozog. bekapcsolt LTE, meg wifi mellett kb. 10 óra folyamatos videolejátszás? egy telefontól? ez valami kegyetlen nagy. ja, kisebb méret mellett. ááá...
összességében nem vagyok elájulva az ötöstől, de ez, ez tényleg nagyon komoly. az a kár, hogy ez kívülről nem látszik, specifikációkkal meg nem lehet villantani.
-
Tuninger
addikt
Ma ha megnézed a tiniket, mindenkinél iphone 4 van. Szerintem elenyésző azok száma akik i4s-el rendelkeznek, csakhát távolról ugye nem lehet megmondani hogy AZ most melyik telefon.... Szerintem még egy év múlva is relatíve kevés embernek lesz i5 a kezében, tehát ebből lehet presztízs telefon.
Azért külföldön is 670 euró egy telefonért az nem számít kevésnek, hogy jól emlékszem a Galaxy S III 600-on nyitott, és azért az sincs mindenkinek... pedig állítom hogy a legsikeresebb droid...
-
Peterson_
addikt
Nagyon igazad van, és rátapintottál a lényegre.
Sokan bele is szaladnak az ilyesmibe, és ha nincs havi jövedelem, akkor még a havi 5000 is sok.
Ha az ember otthon lakik persze más, mert akkor nagyrészt amúgy sem arra keres, hogy a számlákat ő fizesse be, max tehermentesít, meg belead a kajába, rezsibe.
Nekem médiamánia S-em van 2 év hűség ofkorsz.
Általában mindig többet fizetek, mégsem merek nagyobbra váltani, mert ha gebasz van, mindenképp többet kellene fizetni, így meg azért spórolhatok, ha szűkösebb a büdzsé.
Ja és így vettem a Play-em webshopból 58000Ft-ért, úgy hogy 15k-t mobil előleg címszó alatt.
Pedig nem új voltam, csak nem előfizus.
Nonszensz. -
Nem emiatt linkeltem be - még csak ne mis néztem az árakat - csak az egységes arculatot mutattam be vele. Nem akarok vitát kelteni az árak különbözőségéből (is).
MOD
Már kezdődik is. De akkor már én is álmodozok: De szeretnék 10k alatt olyan csomagot, amivel bármennyi hívás és sms kezdeményezhető. -
mindthecrap
aktív tag
azért sokan ki tudják fizetni hidd el, főleg pesten... elég ha azt nézem, az ismerőseim fele bulizásra elkölt ennyit egy hónapban simán, ha nem többet és ők nem is pénzesek. arról nem beszélve ha mondjuk a szifon kedvéért leszoksz a cigiről, havi 20 doboz áráért hazaviheted az i5-öt inkább és tüdőrákot sem kapsz
én inkább azt nem értem, ki az aki kifizeti a tárhely felárat, szerintem a 16 GB elég kéne hogy legyen. ha úgy lenne, hogy 2-4-8 akkor még érteném.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen routert?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Trollok komolyan
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Milyen légkondit a lakásba?
- World of Tanks - MMO
- Ford topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest