Új hozzászólás Aktív témák
-
Így igaz. A felhasználók nagy része nem akar kimagasló értékeket a kamerájától (persze senki sem bánja, ha jó). Azt várja, várjuk el, hogy legyen olyan a kép, amin meg tudom mutatni azokat az emlékeket, amik fontosak számomra. Erre egy középkategóriás telefon kamerája is elég, nem hogy egy iPhone 4s vagy 5 kamerája.
-
-
Passz. Nem nézegetem a store-t, itt néztem a leendő árakat.
Közben megkérdeztem őket, quad-band, tehát működik, jól tudtam.
(Fura is lett volna, ha nem, hiszen a másik itt dolgozó amerikai egy iPhone 4-et használ, amit odahaza vett és az itteni T-s kártyával használja most azt a telefont) -
650 dollár a független változat kint.
Mivel itt egy spéci flottás céges csomagot kapott, ha azzal veszi meg, akkor az alap előfizus árat kellene fizetnie, így kint a függetlent megvennie olcsóbb lenne, mint itt a két éves előfizuval.
MOD
Már be is regisztrálta magát a feleség az új készülékre, csak a férj nem szívesen ad ki ennyi pénzt pluszba, ha nem muszáj. Bár ők úgy tervezik, itt lesznek még legalább 2-3 évig, de persze nem csak az ő döntésükön múlik, így ez is egy indok számára. -
Egy kérdés, hátha tudja valaki a választ:
Amerikai barátom itt lakik kiküldetésben és a felesége szeretne egy iPhone 5-öt. Nem tudjátok, ha odahaza veszi (mivel olcsóbb), de elromlik valami, akkor érvényes neki itt a garancia, vagy küldheti vissza? 2-3 havonta ugyan hazajár, de ha épp rossz időben adja be a kulcsot, akkor nem biztos, hogy akar várni rá. Viszont azért ő sem akar bő 40k-s felárat kifizetni érte. (Ha nincs hozzáértő, megkérdem az almaboltot, de hátha valaki tudja)
sanyijedi#207
Számomra viccesebb az, hogy ott szerepel valami az aláírásában, ami a zsebében még nem -
válasz
BossBoss #108 üzenetére
Azért az remélem feltűnt már, hogy ez egy téves következtetés, ami feltételezhetően tájékozatlanságból vagy egyszerűen csak tudatlanságból fakad..
Nincs olyan, hogy ami kint ennyi dollárban, az ugyanennyi Európában Euróban az Apple (vagy bármely más cég) árazásában.
Egyszerűen arról van szó, hogy mivel más és más az ÁFA Amerika különböző államaiban, ezért ott a nettó árat adják meg (pl a Nexus 7-esem kint 200 Dollár +8,5% ÁFA volt), addig Európában már a végső, bruttó árat adják meg.
Ehhez még azért elmondom, hogy kint sem 400 dollár az iPhone 5 ára, hanem $649 (16GB), $749 (32GB) and $849 (64GB).Nunder #71
Sok mindenből fakad ez. Része a kisebb piac, az adótételek, a teljesen különböző távközlési szabályozás, a hívásvégződtetési díjak, de a legjobban abból látszik a különbség, hogy a 200 dolláros ár mellé többnyire nem írják oda a hazai hírközlésben, hogy 85 dollár az AT&T legalacsonyabb csomagdíja havonta. (Nem igazán értem, hogy a médiának hosszú távon miért jó az, ha az emberek bosszankodnak és elégedetlenek)
-
Nem emiatt linkeltem be - még csak ne mis néztem az árakat - csak az egységes arculatot mutattam be vele. Nem akarok vitát kelteni az árak különbözőségéből (is).
MOD
Már kezdődik is. De akkor már én is álmodozok: De szeretnék 10k alatt olyan csomagot, amivel bármennyi hívás és sms kezdeményezhető.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola Razr 50 256GB 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest