- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Totheground
addikt
Ott már kerestem, de nincs ott
A rendelés átvevője/Személyi igazolvány száma/Telefonszám a rendelés
jóváhagyásához:/Más is átveheti:/Szállítási cím:/ A számlára kiállított cím: /Hová kért értesítést a rendelés állapotának változásáról? Email-ben / SMS-ben az Ön előfizetési hívószámára Megjegyzés a futárnakEzek vannak
-
Dany007
veterán
Nekem már bent volt a kezdetektől.
Csomagazonosítóval - ha az van - letudod kérdezni a GLS oldalán. Csak be kell írni a számsor elé, hogy 0006.
Legalábbis amikor én a webshopból rendeltem, kaptam automatikusan egy csomagszámot (rendelésszámot?) vagy minek nevezik ezt... és ezt beírva elég a 0006-tal a GLS oldala egyből kidobta, hogy mi a helyzet. Onnantól kezdve, hogy átadták a futárnak. Mikor ért a depóba, hány kiló... mikor adták át kiszállításra stb... -
geri|
aktív tag
Azt amúgy nézted kik kommentelnek? 16 - 14 éves lányok, fiúk. A hozzászólások színvonala is a gyök2 iq-s reality sztárok színvonalát veri természetesen nem felülről...
Nem vagyok beképzelt, sem nem nézem le őket, de ezt a társaságot nevelte ki az alma. És komolyan elgondolkodtató, hogy akarok-e olyan telefont, mint ami ennek a rétegnek a szintje...
-
geri|
aktív tag
hmm...itt semmi nyoma (még?)
-
ZooLee
senior tag
Én nem kapkodok, és bár megtehetném, nem megyek sehova el érte, ha van sor, ha nincs,
Hát, egy dolog miatt jobb beballagni személyesen, ugyanis a SIM-kártyát cserélni kell. Azt jobb ott helyben elintézni, nem hiszem, hogy futárral kiküldenének egy új SIM kártyát hozzá. Vagy igen?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Tesla topik
- Bittorrent topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- SSD kibeszélő
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest