- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple iPhone 11 - népalma
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vipnolf
aktív tag
válasz Tuninger #102 üzenetére
ez már rég nem presztízstelefon. már kitárgyaltuk párszor szerintem, hogy ami minden iskoláslány kezében van az nem presztízs...
a 4-t még én is nézegettem, tetszett. de nem vettem meg, mert vártam hátha jön 16:9be a 4S. nem jött. állította az apple h a 4:3 az isten. és a 16:9 felesleges. ezt tolják évek óta. erre most kiadnak egy 4St 16:9es kijelzővel és ez az atyaúristen, mert már nem is olyan jó a 4:3, hanem 16:9 kell.
parasztvakítás. de komolyan. és aki ezt nem veszi észre az meg is érdemli.
szánalom. felsőfokon.és kiemelten megjegyezném: nem Apple utáló vagyok, mert az ipad3 pl tetszik. ez az üzletpolitika az undorító, ami az iphonet övezi.
ez nem presztízs.
amikor meglátod valakinél a buszon rögtön az jut eszedbe h 24 havi részletre vette a T-nél. szánalom... nembaj... facebookra jómaga a készülék nem ér függetlenül 150nél többet. ez az igazság. a hardver nem kiemelkedő, a szoftver viszont nyilván igen a kiváló optimalizálás miatt. szóval egy átlagos felsőkategóriás készülék, ami manapság igenis 150k... a többi túlárazás és parasztvakítás
a 4s sem ért ennyit. és ez sem.FIZESSETEK
[ Szerkesztve ]
XPERIA PRO, DELL INSPIRON 16 PLUS
Új hozzászólás Aktív témák
- Terminátort idéző választ adott a Google AI, az emberek halálát kérte
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Építő/felújító topik
- Ukrajnai háború
- SSD kibeszélő
- Mini PC
- Xbox tulajok OFF topicja
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Politika
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm Sports objektív + táska ( Nikon )
- Nintendo Switch Oled / Farming Simulator Játékkal / Dokkolókkal / 12 hónap jótálással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Eladó Nintendo Switch V2 rengetek kiegészítővel + eladó játékok
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest