Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Totheground #520 üzenetére
Igen, myT-mobile-ba belépve, a rendeléseknél, és a részletesre kattintva.
-
Mondjuk a kopás azért nem 1-2 óra tapizás után jelentkezik, ezt eddig is tudtuk. Kíváncsi leszek, enyém mikor kezd majd el, nem fogom magamban tartani az információt.
Totheground,erdoke: Éjfélkor még nekem sem volt fuvarlevélszámom, most 5 perce beütve a kódot viszont már van, bár egyelőre csak annyi,hogy tegnap 22:23-kor rögzítették a rendszerben, hogy kiszállításra átvették a T-től. Szóval akinek ma reggel már van ilyen fuvarszáma, meg fogja kapni.
-
'ezt a társaságot nevelte ki az alma" Itthon Magyarországon mindenképp... és közel sem tudom, mekkora %-ban ilyen ez a réteg, a baj az, amit írtam is,hogy ezek alapján ítéli meg az emberek jó része az iPhone közösséget.
Áldom az eget,hogy 30 éves létemre már lassan 1,5 évtizede megtaláltam a párom, mert ha most kellene választanom ebből a értelmileg amőba szinten mozgó "masszából", lehet,hogy inkább egyedül maradnék. Tisztelet a kivételnek természetesen, mondjuk sokat biztos nem kellene számolni, hogy megtudjuk, mennyi ilyen van...
-
Elkezdtem átfutni a kommenteket, de látom, a szint a legtöbbnél az "ÚÚÚ, Amerikában 200 dollár, itt meg 200 ezer"... legtöbben azt sem tudják, miről beszélnek...
Én nem értem, miért menő bármit is ennyire fikázni, meg belemenni ilyen "vs" vitákba. Mindenki azt vesz amit akar és kész. Én sem fikázok mást, mert nem olyan cucca van, mint nekem, ha neki az jó, áldásom rá.
-
-
Azt azért ne felejtsük el, hogy milliós számban gyártott cuccról van szó... mindenki írja,hogy "tele van velük a világfórum", ami kb. ha azt nézzük, hogy 1 milliónként 1000 ilyen, akkor az is 0,001% hibás... ami nagyon nem sok, persze, most csak hasra ütöttem. Viszont ez azokat semmiképp sem vigasztalja, akik abba a 0,001%-ba tartoznak, ezt tudom. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy azért nem kellene úgy beszélni róla egyeseknek, mintha mindegyik ilyen lenne. Ezt most nem neked címeztem, általánosságban beszélek, csak épp a te hsz-odra reagálva írom.
-
Nézegetem a fórumot, ahonnan a képeket linkelitek, és mutatnak fekete iPod classic-ot,hogy az is kopik az éleken ,stb. Namost, nekem is volt fekete iPod classic-om, több, mint fél évig, (sőt, majdnem egy), és érdekes módon sehol sem kopott, széleken sem. Csak a hátulján volt invisible shield (a hülye króm miatt), de az a festett elejét és élejet nem érintette. Simán zsebben hordtam, tok nélkül, abban a zsebben pedig más nem volt. Mégsem kopott le a szépe sehol. Szóval nagyban függ a használati szokásoktól. Ha csak ennyire lesz tartós az i5 fekete festése, nekem rendben. Nyilván, ez is csak akkor ér valamit, ha nem gyárilag van lepattogva.
-
Ja, és a kép felett ott a szöveg: "Az üvegesre csiszolt keretkialakítás is tartós, de azért egy fémpénzzel zavarba tudták hozni:". Vagyis ha kaparják, mint állat.... persze, majd használat alatt derül ki, ha nem kaparod, akkor is lehet pár hónap és lekopik. Meg fogjuk tudni, mi a helyzet.
-
Én nem kapkodok, és bár megtehetném, nem megyek sehova el érte, ha van sor, ha nincs, inkább dolgozok, és pénzt keresek, minthogy bármennyi pénztől is elessek, mert nem tudok várni +2-3 napot
vipnolf: én sosem azért vettem iPhone-t, amiket írsz... 2007 vége óta használom, számomra a legjobb telefon. Tőlem minden évben nézhet ki ugyanúgy, nem érdekel (sokakkal ellentétben), hogy nem látják,hanyadik generációs telefon van a kezemben, sőt,ha valakinek idáig terjed csak az értékrendje, inkább elkerülöm a társaságát. Szóval tőlem,ha az iphone 20 is ugyanúgy fog kinézni, mint a többi, az sem érdekel.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Autós topik
- Vicces képek
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Milyen autót vegyek?
- Assetto Corsa EVO
- Egy óra, két rendszer
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- További aktív témák...
- HPE ProLiant DL380 Gen9 12LFF 2U rack szerver, 2x E5-2680v3, 64GB RAM,10G, ÁFA-s számla, garancia
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest