- Aurát vált a Vivo V60
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
cx29
tag
Elitthez tartozás:-) el tudom képzelni ahogy ez a "nagy elitt" jön ki az egyik mobilszolgáltatótól .... nagy az öröm ... megvan a telefon.. gyorsan kiveszi a dobozából hogy mindenki lássa mi is van neki ... hu de jó lesz otthon is mindenkinek megmutogatni.. csak ámulnak bámulnak majd... fut a busz után lélekszakadva hogy minél hamarabb haza is érjen ...felszáll majd előveszi a játéktelefonját.... kémlelő tekintetét hol jobbra hol ballra szegezi hátha valaki meglátja mit is nyomogat a kezében. de nem senki nem figyel mert mindenki a saját játéktelefonját nyomogatja .. na most mi legyen álhívást kezdeményez.. de még mindig senki nem figyel , mert a buszvezető túl hangossan mondta a következő állomás nevét ... na nem baj úgyis át kell szállni.... majd hátha másik buszon sikerebb lesz... megállás ... épp egy forgalmas út mellett van a buszmegálló ahol egy luxusterepjáró majdnem elüti és lefröcsköli vagy 30 liter esővizzel ami a mellette lévő óriáskátyúból verődött fel utánna kiabál hogy .....hülye barom nem látsz a szemedtől.. és valami furcsa érzése támad ránéz a kezében lévő telefonra de azon se kép se hang.... ez a barom eláztatta a 24 havi áruhitelre vásárolt telefonját amihez még szintén 24 havi 19350 Ft os előfizetés tartozik.... ajaj hősünk reméli hogy beázásra is van garancia :-) mert cseszheti az egész elitt klubbot ... életérzést...mert törleszteni azt bizony kell
-
Dany007
veterán
Na de az a gond, hogy azt a bizonyos presztízst lerombolja a fent említett jelenség.
Másrészt külföldön az átlagfizetéshez képest nem kiemelkedően drága. (bár ha jól tudom így is a legdrágábbak között van) Ezért boldog boldogtalan megteheti, hogy azt vesz. Márpedig ha már minden harmadik embernek az van akkor az már nem kuriózum már nem különlegesség. -
Cece04
tag
Hatalmas +1
Kapásból a két huszonéves lány szomszédom jut eszembe erről.
Az egyik kvázi arra használja a 4S-t,hogy fotókat lőjjön fel vele a Fb-ra..és még egy appot se húzott le rá, mert lassítja szerinte..
A másik meg csak azért ment el dolgozni, hogy vehessen egy iPhone-t..és most prepaid kártyával használja..2 havonta 3ezer feltöltéssel..net nélkül persze..Nincs bajom az Apple termékeivel, mert aki ki is tudja használni, az vegye meg, de, hogy egy bizonyos réteg mennyire meghülyült attól, hogy iPhone nélkül már nem is ember..
Na de ebben is az a gáz, hogy azokat az embereket akik nem menőzésre vették, azokat is azonosíthatják azzal.. -
geri|
aktív tag
flame gyanús.
egyébként ez a baj, hogy amikor engem meglátnak a telefonnal vagy géppel,rögtön ezt gondolják. Az fel sem merül, hogy mjuk már azóta használok macintosh-t, amióta a monokrómos iPod van, meg a cégem is ezt használja...és hogy nem azért használom,hanem mert tényleg ezt szoktam meg. Mint mondjuk más a nokiával vagy samsunggal.
én nem életérzést keresek de mégis így vagyok elkönyvelve...a baj azonban az, hogy nem csak én hanem más is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Mozilla Firefox
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Renault, Dacia topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Aurát vált a Vivo V60
- Nintendo Switch 2
- Kompakt vízhűtés
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG 32GR93U-B 144Hz 4K UHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG 38GN950P-B 160Hz QHD+ IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bontatlan MacBook Air M4 13"/16GB/256ssd/1 Év Apple Gar./p4372
- Apple Watch 8 41 mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 93%/p4371
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max , 128GB ,Kártyafüggetlen , 12 Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest