- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tuninger
addikt
köhh, te csak 100%--ban tudsz képet nézni? Egyből D800-al akarjuk összemérni? Vagy valamelyik Hasselbladdal?
Fog jönni a gsmarénán/phonearénán pixel szintű összehasonlítás, addigra találj ki valamit hogy "miért szar"
Látszik hogy a szinek korrektek, az élesség jó, a kontraszt jó, zajszűrés/részlet kiválló... Dinamikában az iPhone 4s a legjobbak között van, nem hiszem hogy azon rontottak volna... Egyébként meg ott a HDR.
Idézet a cikkből: "The new camera on the iPhone 5 is absolutely stunning. Let me be clear, it's one of the best cameras I've ever used on a smartphone — and a fine camera by point-and-shoot standards."
-
-
Passz. Nem nézegetem a store-t, itt néztem a leendő árakat.
Közben megkérdeztem őket, quad-band, tehát működik, jól tudtam.
(Fura is lett volna, ha nem, hiszen a másik itt dolgozó amerikai egy iPhone 4-et használ, amit odahaza vett és az itteni T-s kártyával használja most azt a telefont) -
650 dollár a független változat kint.
Mivel itt egy spéci flottás céges csomagot kapott, ha azzal veszi meg, akkor az alap előfizus árat kellene fizetnie, így kint a függetlent megvennie olcsóbb lenne, mint itt a két éves előfizuval.
MOD
Már be is regisztrálta magát a feleség az új készülékre, csak a férj nem szívesen ad ki ennyi pénzt pluszba, ha nem muszáj. Bár ők úgy tervezik, itt lesznek még legalább 2-3 évig, de persze nem csak az ő döntésükön múlik, így ez is egy indok számára.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- E-roller topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 1 / 2
- VoLTE/VoWiFi
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mobil flották