Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
kemalboy01 #261 üzenetére
Végülis mindegy. Ha szeretnéd esetleg 72Hz-en is használni, akkor talán érdemesebb DP-al hajtani.
Kalibrálni ugy viszonylag megfizethető árban én egy X-Rite ColorMunki Photo+X-Rite i1 Display Pro kombóval állnék neki.
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
gigabytman #231 üzenetére
Semmi probléma nem lesz.
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
El Kebir #225 üzenetére
Én ezt pontosan tudom,de ha a kedves vevő a saját érdekében oda viszi ahova kell, akkor nem rakódik rá a plusz 1-1 nap mig a bolt cibálja neki. Persze ismerem én nagyon jól a kedves vevőket, szeretik oda vinni ahol vették, mert nem biztosak benne, hogy a másik helyen ne gonosz zsákosemberek dolgoznak-e...
Arról már ne is beszéljünk amikor inkább beviszi a jelenlegi útviszonyok mellett, ahelyett hogy kihivná a szervizt helyszini garba, mert ő ott vette... Bizonyára megéri igy
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
gigabytman #222 üzenetére
Nem hiszem, hogy ezen sokat kellene rágódni, elég egyértelmű, hogy ez igy nemoké. Viszont nem a boltba kell ám vinned. Vagy szerviz, vagy helyszini gar. járt hozzá.
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
gigabytman #220 üzenetére
Ilyet még nem igen láttam. Szerintem meg kellene próbálkoznod kicseréltetni gariba. Erre szerintem simán kicserélik.
(Másik ötletem, hogy lehet érdemes lenne kissé megnyomkodnod... Volt már a praxisban olyan monitor ami gyak. nem volt összerakva, és miután helyére pattant a káva már minden oké volt (persze ott más volt a jelenség) ).
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
NagyDavid666 #70 üzenetére
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
Stauffenberg #47 üzenetére
Nem fogok veled ezen vitázni,de ha nagyon érdekel ez a kérdés priviben felvilágosítalak, mert látom vakon vagy.
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
Stauffenberg #44 üzenetére
Az ebben a hozzászólásodban irtakat ugyan honnan a balherémből vetted?
-
Nyugdíjas
nagyúr
Igazából azt mutatja a gyakorlat, hogy akik ebben a szegmensben és arra a felhasználásra keresnek monitort mint amire ez "ki van találva", azokat sokkal jobban érdekli, hogy LED háttérvilágítású-e a kijelző, mint hogy 3-5%-al szűkebb-e a gamut, vagy akár mondjuk sokkal érdekesebb a rendkivül alacsony input-lag. 60+Hz egy nagyon-nagyon szűk réteget érdekel mindössze, nem nagyon látom az esélyét, hogy a jövőben is a DELL, vagy báki az ő kedvükért fog fejlesztéseket eszközölni. Nem öröm,de nincs vele mit tenni.
Kicsit rosszabb a kalibrált értéke az újnak? Akik 50ért vesznek monitort (mert ez sajnos csak bizonyos helyeken számit prémium kategóriának), azok nem fognak ilyesmivel foglalkozni.
-
Nyugdíjas
nagyúr
Na erről beszélek. Figyelnek az okosok?
Nincsen a monitornak semmi baja. Van amiben rosszabb,de van amiben jobb, mint a 2311h. Inkább az volt érdekesen pozicionálva, ami jól jött nálunk, ahol kisebb pénzűek a népek, és ki lehetett ezt "használni", de most ez egy olyan monitor milyen kell ebbe a szegmensbe (már ahova tényleg szánták ezeket)...
-
Nyugdíjas
nagyúr
Azért még mielőtt "kiderül" az okosoktól, hogy ez egy xar, beszéljünk már arról, hogy mire való, és hogy mi alapján sikerült ezt eldönteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest