Új hozzászólás Aktív témák
-
attilav2
őstag
válasz
Nyugdíjas #223 üzenetére
Én a pcx-webshopba vettem és volt a monitor dobozán egy HRP-s garipapír ami a HRP és a Fixdirect címére szól, de nincs kitöltve, ki töltessem? Számla természetesen van.
Mi alapján intéződik a helyi gari? Gyári szám és számla elég? Kit kell hívni a helyi garihoz?
Semmi baja nincs még szerencsére, de jó lenne tudni ezeket az infókat ha valami gáz lenne. -
gigabytman
tag
-
El Kebir
őstag
válasz
Nyugdíjas #223 üzenetére
magyar szabályozás szerint, "a bolt" nem zárkózhat el a jótállás lebonyolításától, ha a "kedves vevő" ott akarja intézni, teljesen mindegy, hogy milyen szerviz vagy helyszini gar van hozzá... (habár már semmi se biztos, "CXCX" mennyiségű {és minnőségű} törvényt senki se tud pontosan nyomon követni
)
-
gigabytman
tag
válasz
Nyugdíjas #221 üzenetére
Köszönöm a választ.
Úgy látom a káva és a panel illeszkedik egymáshoz. Nincs mit össze-pattintani. Nyomkodni nagyon nem merem, nehogy még más baja is legyen. Az a vicces, hogy tavaly óta megvan már. Mivel másik készüléket nem láttam élőben, azt hittem ez típus jellegzetesség. Illetve valamilyen bevilágításról is olvastam a fórumon azt hittem erről van szó. De ezek szerint ez nem az a szokásos látható bevilágítás.
Kíváncsi leszek mit szólnak a boltban ez milyen hiba? A garancia mely pontja vonatkozik rá? -
-
Jan_01
csendes tag
válasz
Nyugdíjas #116 üzenetére
Érdekes, mint kiderült a hiba nem a kis zöld lesőkéimben van, mert egy sajnálatos másik problémának hála, szóval felkerült egy Ubuntu a gépemre és láss csodát, a monitor máris azt hozza, amit elvártam volna az elejétől fogva. Gyönyőrüek a betűk, minden zoom-ban, és végre úgy néz ki, ahogy szeretném. Windows alatt egyszerűen nem tudtam megfelelően beállítani.
-
darvak
senior tag
válasz
Nyugdíjas #107 üzenetére
á úgy semmi sem látszik pl. ebből a fórumból sem. a képernyő 1/3-a üres, egy csík bal- és jobboldalon, középen egy minisáv, ahol megjelenik az oldal, de nagyítás nélkül használhatatlan. azért vettem, ekkora monitort, hogy filmezzék és néha játszak rajta, de a windowshoz egyelőre nem sikerült még tökéletesen beállítanom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- FÓLIÁS! LG 32MR50C-B ívelt VA Monitor! 100Hz / FreeSync / 5ms
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítás
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest