-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
seniman
veterán
válasz
Gyuri27 #26038 üzenetére
Manapság épp elég azt elérni,hogy egy adott szolgáltatás,bolt,weboldal megőrizze a színvonalát.Ilyen ínséges időkben még dekadens módon magunk alatt vágni a fát kész öngyilkosság.Részemről ez a topik meg a "lakói" az egyetlen utolsó ok,hogy nem töröltem magam a rendszerből.A szakmai topikok nélkülöznek minden szakmaiságot,ráadásul hemzsegnek a helyesírási hibáktól.A videokártya,processzor tesztekben ugyanaz a sablon,bemásolt szöveg van,az épp tesztel hardver adataival behelyettesítve.Az apró magáért beszél,már elismert eladók hirdetéseiben is látom a lidérceket távol tartó szövegeket,gondolom nekik is elegük van már a "mennyit engedsz a feléből és a postát állod e?" kérdésekből.Eladni nem lehet,venni nem érdemes,mert a boltban olcsóbb és esélyesebb,hogy nem féltégla jön a csomagban.
(#26040) oriic
Edigitalban még mindig 50ropi a zsír új 500gigás,Forza Horizon 2-vel.
Blekkfrájdéj alatt csak 40 volt.Akkor érdemes a használttal rizikózni?A régi fat-okat kínálgatják 20-25-ért.
-
-
dugo_
veterán
válasz
Gyuri27 #25777 üzenetére
Nem az amd szar koma. A programozók meg a cégek búzák.
Mondjuk a végeredmény szempontjából tök mindegy. Ha tudvalevő, hogy ilyenek a programok és a szoftveres környezet nagyja, akkor gyúrhatna az AMD is az egyszálas teljesítményre. Ha nem gyúr és emiatt a kutyának sem kell, akkor így járt.
-
-
-
-
-
-
-
MK VII
veterán
válasz
Gyuri27 #25370 üzenetére
Nem nem... Természetesen nem erről szól a karácsony.. Sőt eleve ellene vagyok az anyagias karácsonyoknak..
Illetve még ehhez nálam hozzájön egy nagyfokú karácsonyutálat is.. Részemről az összes ünnepet eltörölhetnék a naptárból, a karácsonnyal az élen..Egyébként anyuék sem karácsonyra kapják meg a TV-t amúgy sem, mert addig is mit néznek ugye.. Csak ha már karácsony közeleg akkor olyan címszóval, egyúttal megvan oda is az ajándék.
(#25372) seniman
Blekkfrájdéjjel menjenek a boltok a csába.. Reggel 7 óta bújom az edigital meg a MediaMarkt ajánlatait és meg kell állapítsam, hogy nemhogy olcsóbbak lennének, de gyakorlatilag ugyan annyiért árulják 10-15-20%-os akcióban a TV-ket mint 2-3 héttel ezelőtt... Szóval erre a vonatra én nem szállok fel..
Illetve természetesen a 3-4 millós tévéket akciózzák be a legjobban.. A 60-80 ezres kategóriákat meg -6 meg -8%... Vicc kategóriaTudják ezek, hogy, hogy kell akciózni úgy, hogy sehogy se járjon jól a vásárló.
(#25374) Trailblazer
Ne is mond...
Pont néztem a Samsung 750 EVO 250GB-ot.. Mondom BF akcióban biztos 20 alatt lesz, mert kb 1 hónapja vettem havernak 21600ft-ért a PCX-nél...
Aha peeersze.. 28 ezerről volt akciózva 21800-ra, ha pontosan emlékszem.. Természetesen vitték mint a cukrot..
Én a 850 EVO-m vettem 26-27 ezerért fél éve.. -
MK VII
veterán
válasz
Gyuri27 #25165 üzenetére
Na ja... A gémer ott kezdődik, hogy 5 nap után lefejeli a billentyűzetet, mert a redbull-tól nem kapott tápanyagot a szervezete, fogyott 10 kilót és holtan esik össze... Nah az már gémer...
Ezek akikről te beszélsz... Na de az már a csúcsgémer..
A sima gémer még azért eszik is néha és alszik három naponta 2 órár IS... -
Laraxior
titán
válasz
Gyuri27 #24983 üzenetére
Én 4000-ért adtam el a Windforce-os GTX460-at.
Megjegyzem, szerintem csak valami forrasztás engedhette el, mert amíg hideg volt addig adott képet, aztán pár perc múlva jött a 8 bites kép
Mondjuk ahogy elnéztem a csávókámat, nem igazán a forrasztós típus.. mondjuk nekem azt mondta, hogy a hűtője miatt veszi meg. El is vitte.. 15k-ért vettem a VGA-t. Fél évet ment nálam -
-
-
-
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Gyuri27 #24315 üzenetére
áh, én azt a gépet max hálózati debugra használom. viszont anyám örül, mert megnyomja a gombot, aztán másodperceken belül megy a gép és reszponzív.
nekem van négy (öt), szóval tényleg neki vettem
.
lapos monitorja volt, másodikat meg nem akart, ő csak egy dolgot csinál egyszerre alapon.
-
3shae
aktív tag
válasz
Gyuri27 #23693 üzenetére
Anyagi kár nem ért. A csalódás fájdalmát érzem inkább. Becuccoltam a kocsiba otthonról, itt van 2 lap, táp, minden ami a szereléshez kell. Ha tudom, hagyom a túróba az egészet otthon. Úgy örültem hogy a három memória mellé lesz még egy ugyanolyan
Megégettem magam ez kétségtelenül igaz, de nem dobom fel, ha kell, ennek a kis közösségnek priviben megírom ki az, hogy elkerüljétek az esetleges csalódást.
-
MK VII
veterán
válasz
Gyuri27 #23440 üzenetére
Nem tudom ,hogy hogy fordult meg ennyire a világ. De minden téren.. Ahol régen neked voltak jogaid és Te voltál a kedvezményezett, ott most nagy harcok árán tudod a jogaidat érvényesíteni, sőt még keresztbe is tesznek, nehogy sikerüljön.
De hisz nem kell meglepődni.... Bűnözők a törvényalkotók és ahol a bűnözők kezében van egy ország ott a tisztességes emberek válnak bűnözőkké.. -
ViZion
félisten
válasz
Gyuri27 #23422 üzenetére
Ezen agyaltam én is, h mekkora arc kell már, hogy a tolvaj a jogsértést sérelmezi.
Asszem amcsiban volt, h betört a faszi, de nem tudott kijutni a garázsból, a tulajdonosok meg elmentek hétvégére és kutyakaját evett amíg megtalálták és perelni akart érte...Nah, ezt akartátok, lassan tényleg itt van amerika. Ezzel szemben az átkozott irakiak csak levágnák csuklóból a kezét.
Norb3rto: fury, a kispolgárhoz szóló garival... aham, kell.
-
ViZion
félisten
válasz
Gyuri27 #22933 üzenetére
ehh, nem akartam ezt leírni, de igazad van:
1: nem veszünk olyan holmit amire van törlesztő.
És nincs tovább. Aki qrvának áll, azt megbszák, ősi törvény. Belement, papír sincs, örüljön, ha különösebb tanulópénz nélkül kijön belőle. -
djculture
félisten
válasz
Gyuri27 #22817 üzenetére
Mit kapnál. Szerintem neki se ez az álmuk hogy állandó rendőrségi adatkérésekkel foglalkozzanak. De mi a francot lehet tenni ellene ha már ilyen dolgok történnek, mint hogy évekig valaki normális volt azután hirtelen a szerencsejáték az agyára megy és elkezd mindenkit behúzni itt aki ráragad a nem létező gtx 970 hirdetéseire...
-
Faterkam
addikt
-
Dr. Mózes
aktív tag
válasz
Gyuri27 #22001 üzenetére
Lehet, hogy csak szoftveres baja van, amit simán helyre lehet hozni akár otthon is. De egy bő három éves, hibás telefonért harmincat kérni, amikor már hw-esen is erősen az alsó közép kategóriába tartozik, egy kicsit túlzás. És még töltőt se ad hozzá... Kíváncsi lennék, hogy ha megkérdezném, hogy független vagy sem, akkor tudna-e rá felelni.
-
törölt tag
válasz
Gyuri27 #21986 üzenetére
Az biztos, hogy normálisabb összeszerelést, nem hányadék kijelzővel és kamerával. Szoftver se emészt fel annyit így az olcsóba belepréselt kis hardver is normális sebességet ad, kicsit több akkuidővel emiatt. Cserébe nincs rá minden sóhajra app és a 10-es bugos is, de nem instabil. A 8.1 pedig év végén el lesz kaszálva. Az Andorid hardveresen szar, a WP szoftveresen, 40 alatt.
Nem tökéletes, de inkább a WP, mint egy fakó pixeles, 8 éves telefonom kameráját hozó Dogi X5 pl. Legalábbis nekem, mert én nem töltöm a fél életemet a telefonon, így az alap appok teljesen elegendőek, bugba se futok.Eléggé elcsúsztak a telefon árak is, emlékszem anno mikor a Sony Ericcson K700-at vettem az egy fasza telefon volt és a minimálbér háromnegyedébe került kb újonnan és évekig bírta, ma mit kapsz a minimálbér háromnegyedéért és meddig bírja...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Óra topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Path of Exile (ARPG)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Nintendo Wii U
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest