- iPhone topik
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen GPS-t vegyek?
- Magisk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
-
-
-
-
KROK640
nagyúr
Amikor a telefonos boltban dolgoztam a cigók rendszeresen hordták be az ilyen részletes vadi új telefonokat. Volt amelyik 1 órája vette, már adná be nekünk, és csodálkozott, hogy nem kell.
Meg emlékszem embereket kerestek akik bemennek, vesznek telefont, és akkor kapsz 1500ft-ot (akkor amikor 300ft-os órabéreken dolgoztak az emberek). -
-
-
-
Én is... Mennyire meg szoktak lepődni a telefon only emberek
+írásban megy több dolog párhuzamosan, és ez alap nálam@Pikari : "A hirdetésben lévőre hogy emlékezzek? "
A hirdetésre is emlékszel, nem? A link meg ott van a privátok tetején@tope : Borzalmas állapotban van az itthoni társadalom
-
-
cidalain
veterán
A faxért nem lehet úgy írni hogy: eladó mee má nekem nem köll.
De ehelyett jönnek a blődségek: kihasználatlanság miatt eladó, szeretett, nagy becsben tartott, folyamatosan szervizelt, megvigyázott nike strandpapucsom.
Vagy újszerű állapotú bicikli, de a csavarfejek rozsdásabbak mint az 50 éves vaskerítés.
A másik amit utálok hogy minden elemes építőjáték a marketen Lego. Akkor is, ha kínai kompatibilis (látszik a képeken, hogy nincs Lego felirat belesütve), és akkor is ha totál más.
-
koby11h
őstag
8900-at MINDENKI gyártott annak idején, aki csak élt. Abból egy gyártó két darabja sem volt egyforma. Konkrétan egyszerre két boltból vásárolt 2 darabnál, ami elvileg ugyan az a márka volt, még a nyák kivitelezése sem volt azonos, de minden egyéb körítés teljesen!
Más ellenállások voltak rajta, más vezetékelés, de azonos cikkszámhcl: Tseng ET6000
-
-
-
koby11h
őstag
Nem tudom így látszik-e, ha érdekel:
Marketplace -
Ja, és van, akinél a wifi teljesen külön fogalom, pl. volt neki netelőfizetése, kábel only routerrel, és kérdezte, hogy wifi hogyan lesz, hogyan fogja neki egy szolgáltató adni
De olyan is volt, akinek tavaly magyaráztam, hogy attól, hogy megveszi a routert, nem lesz hálózati kapcsolata, elő kéne fizetnie
-
-
-
-
KROK640
nagyúr
Azért baj, hogy elengeded, mert elég lenne egyszer megcsinálni a kommentet bele a linkeket, elmenteni, és mehetne mindnek. Hátha egy idő után lejjebb nyomná az árakat!
Másik oldalról végülis annyiért árulja amennyiért akarja, elvégre lehet, hogy csak árulni akarja, nem eladni. -
Nekem ez úgy nézett ki, hogy asszony nevén a UPC TV, én telefonszámom megadva, mert én fel is veszem.
Rendszeresen hívtak, hogy nem akarok-e náluk netet?
Párszor megkérdeztem, mit tud mondani, ami kb. tudja azt, amit a Digi net, de mivel a közelében nem jártak 2x árral, így... -
KROK640
nagyúr
Nekem az volt a szövegem sokszor, hogy épp utazok külföldre (az adta az ötletet, hogy először tényleg az volt) és mindjárt átlépem a határt. Hívjon már vissza mikor jövök vissza. Jó, és az mikor lesz? bedobok egy 2-8 hét közötti határt neki. Soha, egyik sem hívott még vissza, nemhogy határidőre de utána sem.
-
-
-
-
Az még szebb...
@F.E.K. : De 10 ezernél meg már elvárás hogy tartós legyen. Itt melóban kis Logi M185-ös egerek vannak kiadva fémipari melósoknak, akkora lapátkezekkel, hogy egyben összeroppantaná, de még fizikailag törött is ha 1-2 darab volt, konkrétan elromlott meg kb. 1.
A vezetékeseket is csak néha törik össze (de az meg a legalapabb Dell, HP egerek). -
-
-
Gyárilag is voltak ilyen megoldások a korabeli lapokon, amikor lemaradt 1-1 fólia
Nem egy komplett gépet postáztam már, de nem kellemes. Mondjuk a vevő saját szakállára...Amúgy WTF ilyen olcsó a 386 lap, vagy csak a javítás miatt?
@opr : Asszonynak valami sztereó Gennyiusz fadobozos van, ami nem túl jó, de nekünk tök megfelel.
-
Szép munka! Amúgy nem tudom, ha kellően rutinos az ember, akkor akár rá is szánhatja. Én pl. azért csinálok meg mindenféle marhaságot, mert ha kidobom, akkor se hasznom nincs belőle (ha én használom), se pénz (ha eladom). És az is pénz. Ha nem csinálok semmit, akkor se kapok pénzt.
-
Nem tudom, nekem pont MX440-es és hasonló szintű gagyiventiknél volt az, hogy már kézzel nem lehetett forgatni, de műszerolaj után hangtalan
Amúgy ha nem indul a venti, akkor az egyik tekercse szakadt meg, vagy legalábbis a vezérlő IC nem ad rá impulzust. Ha egyszer elindul, akkor már a lendület miatt forog a maradékokkal is, csak lassabban (nem veszed észre).
-
-
fatpingvin
addikt
a megfogalmazásodból eléggé úgy tűnt, ezesetben elnézésedet kérem.
átfogalmazom akkor úgy, hogy egy ilyen kérdésben abszolút nem érdekel hogy mi mennyibe kerül és hogy változna a piaci értéke a kérdéses motyónak. egyedül az korlátoz le hogy mennyit tudok rászánni, de ez az én értelmezésemben egyenrangú mondjuk azzal a kérdéssel hogy milyen alkatrész van a fiókban bontásból. -
-
fatpingvin
addikt
úgy érzem gúnyolódsz, de ha ettől eltekintek akkor ja, egyetértek. nem gondolom egy megveszekedett pillanatig sem hogy a dolgok értékét az áruk/költségük diktálná.
ráfordított munkaórák... a hobbijaimmal/szabadidős tevékenységeimmel nem számolok el magamnak. ezekért élek, a pénzkereset egy ennek alárendelt eszköz a megvalósításra.
-
-
opr
nagyúr
Én itt leginkább azon vagyok meglepődve, hogy az értékelők közül mennyi szerint jó márka a genius, és hogy meg vannak lepődve rajta, hogy annak ellenére, hogy genius, szar.
Abszolút le vagyok döbbenve. Mióta számít a genius értékelhető márkának? Mindig is egy alsó polcos fos volt, picit a noname kínai gagyi felett, kb hama szinten, de a valamire való cuccok alatt. Mondjuk az tény, hogy alsó polcos termékek között általában ár-értékben jó volt, de ennyi. Szóval... Jah, teljesen le vagyok sokkolva most ettől.
-
KROK640
nagyúr
Ez nem tudom egyébként hogy hogy átlag. Villanyáram résznél a 210kwh nagyon kevés. Még senkivel sem beszéltem, aki ez alá esett volna, pedig beszéltem nem egy olyan emberrel is, ahol csak ketten élnek a háztartásban.
Érdekes egyébként, hogy amig a "rezsicsökkentett" fixált ár, magasabb volt mint a világpiaci ár (a rezsicsökkentés alatt szinte végig) addig nagy olt a ragaszkodás a "rezsicsökkentéshez"... most, hogy elszállt a világpiaci ár, rögtön elengedték a kezét a rezsicsökkentésnek. Már rögtön nem ragaszkodnak hozzá, rögtön nem számít a magyar családok védelme...Nyilván azért volt így meghatározva a keret, hogy szinte mindenki fölé essen a határnak és keljen világpiaci áron is fizetnie. Felfogható a rezsicsökkentés lépcsőzetes kivezetésének is.
-
-
-
-
koby11h
őstag
Nemtom, nem vaterázok, nem tudom, hogy ez hogyan van ott.
Csak a "csakis", "kizárólag", "hiánytalan", "karcmentes" dolgokra ugrik rá mindig a szemem, és ha azt írja valaki, akkor azt is gondolom.
Itt pl. ha később Félisten vagy Titán leszek (nem élek én addig), de még aktív tagként holnap kapok egy negatívot, attól az még negatív! És nem írom oda, hogy "csakis"
De ahogy írtam lehet csak kifogott egy nemnormálist....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest