- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Play - játék az árakkal
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
Igen, egyébként tényleg úgy viselkednek, mintha nem is tudnák, hogy el lehet fektetni a telefont.
Egyik ismerősöm még érvelt is azal, hogy mekkora okosság állítva fotózni/videózni mindent, mert úgy néz ki jól a telefonon. Aztán mondtam neki, hogy egyrészt nem csak telefon van, hanem tablet/laptop/számítógép is, másrészt ha elfordítja a telefonját akkor fektetve is jól néz ki, sőt még nagyobb is a felvett hasznos tér. (mert ugye az állítva filmezéssel az is ab aj, hogy sokszor az alsó és a felső sáv teljesen haszontalan ám)
És igen, tele van a hócipm, hogy a YT meg minden tele van állított viderókkal, a poén az, hogy ezek fele amúgy állított teelfonon sem igazán jó, fektetett telón/tablet/laptop/számítógép meg egyenesen pocsék.#104114 Pikari : na, az esküvői fotósok. Ők még szépek, iszonyú lóvéért jönnek, és általában nem csak a pénzt kapják, hanem egy kis ezt meg azt is. ismerek egy esküvői fotóst aki Ausztriába jár esküvőkre fotózni (persze kint él), a rendes munkája mellett hétvégénként csinálja, és elmondta, hogy jajj hát ő 600 €uro alatt nem vállal estét, de ebben azért benne van a végén némi ital, és a korlátlan kaja fogyasztás is. (érted bzmeg, 600 €uro itt egy havi fizetés). No ehhez képest a képeit teljesen átlagosnak mondanám, egy normális felszereléssel szerintem nem csak én (mert én tanultam fotózni) hanem egy átlag ember is tartaná a színvonalat... de még én is elvállalnám féláron
-
BiP
nagyúr
Kedvencem, hogy a péksütiknél a kifli meg a zsemle a lista végén van. Miért nem lehet a gyakoriakat előre tenni?
Meg pl.Lidl-ben lehet többfélét egy zacskóba tenni, és úgy beütni, de SPARban minden fajta péksütit külön zacsiba kell tenni, mert minden vonalkód után mérni akar. Agyfsz.Meg amúgy ja , ásványvíznél (lidl) megkérdezi, hányat rakok, de tejnél le kell csippantani egyenként az egész kartont, mert ott nincs ilyen opció. De már nem vagyok szívbajos, odahívom a kasszást , hogy ezt üsse be nekem. Nem fogok 8db rizstejet egyenként. Így is helyettük dolgozom.
-
Alusky
senior tag
Ha ásványvíz is van akkor nem megyek önkiszolgálóhoz, mert sokszor elkúrja a mennyiséget vagy a súlyát aztán meg is áll a gép miatta, szerkeszteni, visszatörölni nem lehet ez is egy ökörség. Ha duplán húzol le valamit véletlenül akkor se törölhető vissza. És még csak azt se lehet, hogy leszarom 150 Ft-os csoki, mert a súlyhiány miatt megáll a gép mindenképp. Olyankor már kell a csaj a kártyával, hogy kitörölje. Egyesével viszi jól vizet, kartonba már nem mindig, valamikor az a baja nem teszem fel, valamikor az a baja feltettem, de én meg nem akarom megbontani a kartont, akkor inkább megyek a szalaghoz.
A citromos sörhöz meg szintén kell a csaj, hiába 0.0%. És fel sem tudom fogni azt se, hogy magára a dobozra miért van a 18 piros karika rátéve. Dianás cukrot viszont vehet a gyerek is kartonszám. -
-
koby11h
őstag
-
-
-
BiP
nagyúr
lyály.
Nem vagyok egy minimalista mániás, de azért ez fúúúú.
Az enyémnek most előlapja sincs, se 5.25-ös hely, stb. nem hogy ennyi.
(még az usb-k sem elöl vannak, hanem felül. Amit eleinte nem értettem, de így, hogy a földre került a ház, még praktikus is lett) Corsair Carbide 400Q
Egy sulinetes Codegen nemtudomhányast váltott 8éve. -
Az ugyanaz
@cidalain : Nekem van LPT kártyám... az számít? Arduino bootloader íráshoz a legolcsóbb programozó az LPT-s, meg itt is jól jött.
De amúgy ja, PCIE kártya formájában tök elég. -
-
-
-
-
-
Aha. Ott a link. A későbbi Win verzióknál ha van háló, akkor pl. nincs ott.
Meg ha van, akkor is eléggé eldugva. -
-
fatpingvin
addikt
az első oké, G5 maccel megvolt
a második nagyon nem oké, semmilyen apple infrastruktúra dolgot nem fogok rajta használni, még akkor se ha semmilyen azonosítást nem kér (mint az apple id) azzal kapcsolatban meg komoly kétségeim vannak hogy ez a cucc technikailag fel van rá készítve hogy egy, az SSD-n a macostől jórészt függetlenül létrehozott 30 GB-os partíciót, a bootloaderen eszközölt módosításokat és egyebeket (azaz normális emberi definíció szerint a teljes lemezképet) elmentse. hogy a macos részével mi van az nem izgat, felőlem a bitdarálóba is mehetne ha az Asahi fejlesztői valami okból nem látták volna jobbnak fent hagyni. -
-
Migráns
tag
A legjobb az " Eu-s ingyenmilliárdok " észosztás volt!
Jó tudni, hogy azért léptettek be minket anno az EU-ba, hogy azután " ingyenmilliárdokat " adhassanak. Megnyugtató, hogy egy profitorientált gazdasági tömörülés tud és akar jótékonysági egylet módjára viselkedni......
Természetesen szigorúan önzetlenül, csak a ráfizetés öröméért - ahogy azt Móricka elképzeli.
-
-
Ciccuka
veterán
Igen van ilyenből Dell is persze az SLC:
D7D0V Dell 350GBEzek ilyen kínai SSD-k. Gondolom nagy gyártók hibás vagy sérült vagy teszt/béta Nand chip-jeit összegyűjtik aztán kreálnak hozzá egy vezérlőt.
Vannak ilyenből egész tűrhetők. Nálunk egyik gépben Mixza SSD üzemel hibátlanul kb. 2 éve.
-
-
Astroboy
őstag
Galaxis hülyéje, ilyen humanoiddal nem foglalkozok, a Xenomorphok is csak tologatnák a tányérjukon.
Neked viszont látom szép a bundid kancsal szmöre, vigyázz mert mostanában felment a prémek ára a Szíriuszon, én meg alig bírom kifizetni a Starlink havidíját...szóval érted.
-
-
DJGABI
addikt
na ez az, szerintem most nyáron is simán 25 fok fölött van ott a hőmérséklet, pont délre néző ablak mellett van.
ja, adattábláját megnézem, azt se tudom hány literes... kíváncsiságból megnézem mennyiért mennek, de ilyen 200 liter környéke E energiaosztály (régi a+++) 110k huf... kérdés kell-e egyáltalán ekkora, most is kb félig van.
(#93122) koby11h hmm, jó hogy mondod pár éve mondjuk pont ázott a pince, de szétesett az eresz csatorna, amiatt. azóta az javítva, egyszer sem volt víz, pár téglát azért lehet raknék alá emelésnek.
-
-
-
Csak azt az 1500-1600W számold át kWh-ra -> 5 percig megy naponta 4x pl., kijön, hogy 1 hónap alatt az sincs 1kWh szerintem
Az időtartam is számít.
A villanyos sütővel az a baj, hogy sül a cucc egy órát, és 2kW eszik a sütő, az 2kWh helyből.@fatpingvin : Tuti nem, te intelligensnek tűnsz
FP meg, én napi 2 kávét betolok, de pont macerássági és fogyasztási szempontokból ezzel.
Meg hideg kávét, 35 fokos nyári napok esetén.
Melóhelyen most ingyen van a kávé, és jó minőségűt kapunk, jó kávégéppel. -
"Darálós Delonghi kávéfőzőt off, majd őrölt kávét veszünk"
És French Press. Nekem az van régóta. Kissé híg, hosszú kávé, de a létező legegyszerűbb dolog."Mi addig, amíg össze lehetett vonni, addig mindet a helyi hentesnél költöttük el"
Amíg lehetett vele fizetni, addig csak arra vettünk kajátMeg betáraztunk a végén azokból, amik elállnak (kóla, ásványvíz (rohadna meg aki kitalálta), instant cuccok, KÁVÉ, tortadíszítő cuccok, ilyesmi).
Mosógép jaja, azon is nagyot lehet fogni (én is általában heti 1 mosással megvagyok).
Illetve lehet áztatni. -
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Medence topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Synology NAS
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Egyedül?!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest