- Google Pixel topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fotók, videók mobillal
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
BLiNk3r #3784 üzenetére
Ajánlhatok valamit? Én a táp problémára azt találtam ki hogy egy harisnyát méretre vágtam és a csavarokhoz rögzítettem. Bevált! Ritkán takarítom a gépet, ha oda keveredek mint pl 2 napja h kipucolom akkorra már a hőfokokkal is baj van. Az a harisnya annyi port megfog, hogy mérhető a vastagsága.
A gép elejében van egy 12-es venti, ahhoz van gyári szűrő, azon annyira vastagon szokott lenni, hogy a HDD-k már túlmelegedés határon vannak, onnan tudom, hogy portalanítani kell. Oldalt is van egy vetni, szintén szereti a port, oda is harisnyát tettem, meglepően jól néz ki, csak ügyesen kell betenni, hogy egyenletesen feszüljön és ne látszódjon az egyenetlen széle.
-
válasz
Reaper04 #3602 üzenetére
Szia! Hát akkor eddig kívül tartózkodott, a másik házban tized annyi volt ez fix. Nálam is laminált van, én hetente 1x szoktam takarítani. Nekem CM hyper 212 éppen nem ér hozzá az oldallaphoz, most szólj hozzá.
A feleséged nagyon házias hallode, becsüld meg!LW! Nekem a HDD-k éppen jók a gyári helyükön, max 40 fokosak ha dolgoznak.
-
Eltelt már pár nap mióta beköltöztem, most szétszedtem mert bekerült egy 12V kivezetés a ház hátuljába, egy hőmérő és egy neon. Ekkor vert ki a víz, a por minden létező helyre beette magát, úgy, hogy kívül rendes porréteget töröltem le, a ventik előtt már szürke volt a burkolat, na ez azért sok, a másiknál egy hónap alatt szedtem össze ezt. A táp kapott házi szűrőt mert ami por benne volt áá........... 2. körben éreztem úgy h szart vettem, nyersen. Jópont, hogy a kábeleket szépen el tudtam tüntetni oda a hova az abalkos oldal nem enged betekintést (még jó)! Biztos, csak idő kell és úgy fogom érezni: ez a ház NAGY, PORMENTES és nem macerás az ÉRINTÉSEKRE. Jelenleg e 3 dolog erősen basztrigálja a csőrömet.
Pedig csak a helyére tettem, kissé lett ronda ettől
: [link]
Kicsit hiányzik a régi: [link] -
válasz
Picturemaker #3597 üzenetére
Oké ha ti mondjátok!
-
Hova érdemes pakolni a ventiket ebbe a házban? Ablakos oldalam van ott egy venti van.
A VGA hőfokom nem változott, a CPU-m kicsit melegedett, a HDD-k szintén, de a CPU a bajosabb. Mindent hagytam a helyén, de érdekelne ti hova pakoltatok ventit. A hangja kellemes, nem zavaró, ezen nem akarok változtatni negatív irányban. -
Kérdésem az lenne, hogy a ház elejében lévő kék ledes venti mennyit forog. Köszönöm!
-
TI hova tuszkoljátok el ebben az álítólag nagy házban a kábeleket? Mert nekem feszül az oldallap h elférjen! Sajnos moduláris tápra nem futotta!
-
Hell topic!
Na elindítottam a rendelési procedúrát, ÁMEN! Csak jó legyen! Szept első hetére megvan az ablakos kivitel. -
válasz
betyarr #3432 üzenetére
A táp ventije lefelé néz nem? Alulról szívja be a levegőt, márpedig a magasító nem sok levegőt enged be. Nekem ezzel nem sok bajom lesz mert egy emelvényen lesz agép és a ház hosszúsága miatt jókora rész lelóg majd róla, kb a fél 14-es venti helye, lesz honnan szívni. Túl tárgyaljuk a dolgot.
Ezen áll a házam, erről hátul le fog lógni, ki van számolva minden. szűrőt én is teszek bele majd. [link]
-
válasz
betyarr #3409 üzenetére
Én akkor tudok nyilatkozni ha már megvan a ház, de van tippel a szellőzésre, sőt a táp szellőzés buta kialakításának javítása is megoldott elvi síkon.
PhoenixK! Na ez nekem így tökéletes lenne, gyönyörű! A kábelek egy része a ház mögött megy?
Legalább 33cm hely kell mert nem fér be a vga karim!
Nincs más át kell építeni a VGA-mat, nagyszerű! -
-
Csifi 550W-os tápom van, elég hosszúak a kábelek hogy pl az alaplapi 8-as tápcsatlakozót és a nagy tápcsatit be tudja kötni? Nem tudom lemérni a kábeleket mert annyira el van minden rendezve.
-
Ezt én is látom. És ezért ennyivel drágább?? Lehidalok, pofátlanság! Jó a sima is akkor, ***m!
-
Nagyon jó ház, DE nem plexis így kiesett!
Nincs ilyen plexisbe tök véletlenül?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Google Pixel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPad topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vízpart, vakáció és hardverek
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motoros topic
- További aktív témák...
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest