- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
BLiNk3r
senior tag
válasz
Kolondrum #3785 üzenetére
Köszönöm a tanácsot! /úgy néz ki harisnyarablás lesz a napokban
/
A gép elejében nálam is be van kötve a venti, a HDD hőfokok egyelőre rendben vannak. A táp melegedését hogyan tudod lemérni? Vagy csak érzésre állapítod meg a dolgot?Az oldalsó venti nincs bekötve, bár gondolom egyúttal az is elbír egy harisnyát.
Más: a mai napon tapasztaltam, hogy amikor egy pendrive-ot dugtam be a front panelba (ami itt ugye a ház tetején kapott helyet), belül egy narancssárga led kezdett világítani kb 5-10 másodpercig, aztán elaludt. A bedugáskor egy köszörülő hang is hallható volt. Ez valami feature? Nálatok is van ilyen?
-
Reaper04
aktív tag
válasz
Kolondrum #3608 üzenetére
Régen én ilyen "diszkó" őrült voltam ... Értsd: Teli mindenféle színes villogó fényes vacakkal a gépház... De mára szerencsére kinőttem ezt a korszakot
Most inkább a "legyen halk, de mégis szellős" a fontos. CM 690 nekem teljesen tökéletes volt.
Hogy kicsesztek velem közel 4 héttel ezelőtt.... Volt 2 olcsó (nevét nem mondom meg) webshop. Mind2ben összeállítottam a konfigom... közel ugyan olyan ár jött ki. Háznak a cm690 et jelöltem be. Rendelés előtt 1 nappal mind a 2 webshopból ELTŰNT a házikó. Azt hittem lefejelem magam...
Szomorú történet ....Üdv: Dave
-
LW
őstag
válasz
Kolondrum #3604 üzenetére
Üdv!
Nyárias időben elfordult nálam a 4 HDD 42 fokosra hevülése. Hát úgy voltam vele, hogy előbb utóbb úgy is kell, mert kinövöm a ház 5x3,5 kapacitását, meg előny ha hűvösen vannak. Amúgy rengeteget javít a vinyók hőmérsékletét 27-28 fokon vannak (kettő egymás fölött). A led az alsó venti fényerejéhez képest erősebb, és szembe világít, ezt a negatívumot orvosolnom kell, ugyanis filmnézés közben kivilágítja a retinámat.Kinézetre nagyon szép, és a venti fénye a plexin keresztül(Lekapcsolt neonnal a 3x5,25 "csőben" visszafele
) nagyon tuti. A konllúzió STB-3T4-E3-GP termékre értékelésem szerint:
Pozitívum:
- Nagyon jó hűtési teljesítmény
- Viszonylag könnyen szerelhető
- Gyönyörű Dizájn
- Alacsony ár
- Gyárilag porszűrővel ellátott
Negatívum:
- Puha, gyenge rosszminőségű anyag (tapad a fémkeretre a zsír pl. az újlenyomat is, azonnal karcolódik)
- Szúrós fényű ledek a ventillátorbanAz árát megérte, viszont összességében max. 7/10re értékelném.
-
Reaper04
aktív tag
válasz
Kolondrum #3599 üzenetére
Szia ! Nemlehet hogy nálatok van több por ? (nem gúnyolódásként mondom). Nekem is ilyen házikóm volt igaz csak kicsivel több mint egy évig, de közel nem volt ilyen poros mint ahogy ezt te leírtad
Nálam a szobába laminált padló van és a drága feleségem 2-3 naponta porszívózik én meg felmosok
Talán ezért nincs olyan sok por ?
Nálam jópár hónap után is szép ( nem mondom hogy por mentes ) volt belűl, a venti rácsa kívül pedig akor kezdett csak porosodni, szürkülni.
Ezután hogy megnéztem benn, hogy mi újság az oldal ventihez pakoltam egy textil szűrőt (valami lazább régi pólóból kivágtam egy akkora darabot ...azán go garázs és odabiggyesztettem.) Nekem igaz hogy házi barkács volt ,de a célnak megfelet. Nem is lett poros belűl.
Ellenben az elülső kék venti az szíjja a port a rácsra rendesen. De túl lehet élni, nem vészes. Párszor le kell törölni és végülis ennyi. Aznap szétkaptam a ház elejét ,megnéztem az elsülső venti porszűrőjét, viszonylag tiszta volt.Szerintem jókis házikó volt, nekem nagyon bejön. Most vettünk nemrég új gépet és ugyan ilyen házat szerettem volna, de egyik napról a másikra a kiszemelt webshop(ok) ból eltünt
Végülis Termaltake lett belőle, de "majdnem" hasonlítanak egymásra
A táp megoldás pedig kifejezetten teszett, ez volt az első házam amiben alúl kapott helyet a táp. Az hogy a cpu tápcsatija az a 4-8 pines (nemértek hozzá sry), hogy ért el alúlról teljesen leg felűlre... megoldotta a tápom
Mert a corsairnak (VX450) 60 vagy hány centis ez a kábele.
Rengeteg hely volt benne, pedig egy ASUS Silent knight II csücsült a procin.Én 10 / 10 -et adok nekijje
Bocsi a hosszú kommentért.
Üdv: Dave -
Zolás
addikt
válasz
Kolondrum #3579 üzenetére
Én most raktam össze az enyém és a következő módon hoztam össze hogy rámenjen az oldallap:
A másik oldalára boritod a gépet hogy a kábelek legyenek felül. Nagyjából elosztod a kábeleket hogy ne egy nagy csomót-köteget csináljanak hanem 3-4-5-6 kisebbet. Összekötöd a kisebb kötegeteket kábelkötegelővel és valahova lekötöd őket szintén kábelkötegelővel. Ahhoz hogy a kábelek a hátravezetésnél szintén ne egy nagy bumszlit csináljanak lehet hogy ujra vissza kell huznod az egészet és ujra nagyjából kötegek szerint hátravinned. Ha megvagy még amig fekve van ráteszed az oldallapot mert ugy egyszerübb meg ugyse tudod tökéletesen elosztani a kábeleket legfeljebb egy nagyon kicsit fog fesziteni az egész de annyi belefér.
Igaz nekem moduláris tápom van igy csak 3 kis köteget kellett csinálnom de több kis köteg is elfér ott hátul csak ügyesen kell csinálni.
Sok sikert. Minél tovább nézem annál jobban tetszik a ház szóval hajrá -
LW
őstag
válasz
Kolondrum #3553 üzenetére
Sziasztok! Hello SymbianOS.
Üdv a klubban!Nekem is csak Bécsből sikerült hoznom gyári ablakos CM690-et. Gratulálok hozzá.
A napokban rendeltem egy ilyen kiegészítőt hozzá. Ajánlja a Cooler Master is. Elszaporodtak a HDDk a házamban, remélem ez elcsitítja őket ha nem is teljesen. Arra gondoltam, hogy lehet leveszem az elejét és a rácsos 5,25 fedőhelyeken lélegezhetne a venti az elején, van valakinek a termékkel nagyvonalakban tapasztalata? Ha megjött, írok róla -
válasz
Kolondrum #3421 üzenetére
Nekem ennyire sikerült eltüntetni a kábeleket: [link]
A hátlapi kártyarögzítőktől a vinyókeretig 30,5 - 31 cm@betyarr: Én csak azt tudom mondani, ami nekem van, és működik:
1-1 db 12 Nexus NF-12P az oldallapon a vidkarinál (befelé szív), fent (kifelé fúj), hátul (kifelé fúj), valamint az eredeti az előlapon. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Gamepad
- Apple MacBook
- Milyen program, ami...?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- További aktív témák...
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest