Új hozzászólás Aktív témák
-
nebulo5
senior tag
válasz
zolee3000 #1901 üzenetére
Lehet, hogy érdemes oda egy ventit berakni.... nem tudom, nem próbáltam. De azt biztosan tudom, hogy ha üresen marad a helye, érdemes leblindelni. Egy méretre szabott öntapadós (fekete színű) tapétadarabbal tettem ezt. Így javult a kereszthuzat effektivitása, azaz nem kap fals levegőt a ház hátulján, és a tetőn elhelyezett 2 másik ventillátor.
Az érzékelők eredményeit megfigyelve, a blindelés után az alaplap hőmérséklete csökkent. -
engusz
veterán
válasz
zolee3000 #1897 üzenetére
A CM keret tényleg úgy fogyott, mint a cukor.
Hétfőn kapunk belőle újra, emléletileg marad raktárra is. (Nagyon sok előrendelés gyűlt össze.) Jól értettem, hogy egy CM690-esbe kellene szerelni, majd azt lefotózni?
MOD: Két kép segítségként itt és itt. Igaz, nem 690-esek, de segíthetnek beindítani a fantáziád.
-
zolee3000
tag
válasz
zolee3000 #1894 üzenetére
Bocs, mod időn túl...
Tudom a Scythe-keretből van fekete is, de azért az sokkal gagyibb ugyanazért az árért (gyengébb venti és porszűrő, a keret rácsozása nem méhsejt-szerkezetű...). Szóval nem szívesen venném meg, de ha esetleg látnám a gyakorlatban, házba beszerelve, és tudnám, hogy formában, színben biztos oké a dolog, talán rááldoznék. -
zolee3000
tag
válasz
zolee3000 #1892 üzenetére
Látom nem túl nagy a topik forgalma... Vagy csak senkinek nincs ilyen cucca?
Esetleg egy ilyen: Cooler Master 4-in-3 Device Module (STB-3T4-E3-GP) van valakinek beszerelve? Akinek van ilyen fényképe, ne habozzon megosztani velem és a fórumozókkal.Mod: Bocsi Zomb€€, nem frissítettem az oldalt, és csak akkor jelent meg a hsz.-ed, amikor már beírtam az enyémet.
Hát ez az, hogy nem igazán szeretnék házilag ügyeskedni. (Talán azért mert nem vaok ügyes.) Inkább rááldoznám a pénzt egy gyári megoldásra, amiből jelenleg kettő lenne elérhető: a CM HDD-keret és a Scythe ventifoglalat. Most azon filózok, melyik harmonizálna leginkább (vagy inkább melyik ütne el kevésbé) a házamtól. Kicsit zavar a CM keretnél az a vastag szürke csík, tekintve hogy a házam előlapja tök fekete lesz. (Tudom ez már bogár, de hát kinek nincs valami heppje...)
-
engusz
veterán
válasz
zolee3000 #1744 üzenetére
"Én az alsó helyre nem fogok ventit tenni, ezért az ahhoz adott gyári porszűrőt beraknám a táp alá. Meg lehet úgy oldani?"
Emlékeim szerint nem fogod tudni beszerelni a gyári szűrőt a táp alá. Jobban jársz a cikkben is látott alumínium szűrővel!
"Érdekelne még, hogy szerinted lehetséges-e komolyabb barkácsolás vagy a fedőlemez szétvágása nélkül valahogy egy 12-es ventilátort applikálni előre a gyári venti fölé, mondjuk egy műanyag porszűrős keretben?"
Nem tudom milyen perverzió vezérel benneteket, hogy egy hét ventilátor helyes házban (ahol akár négy 140mm-est is lehet használni), még barkácsoljatok egy nyolcadikat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest