Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pingvin1985
tag
-
-
-
LW
őstag
Szia.
A ventillátor szabályozásával úgy vagyok, hogy a gép elejére nem aggatok semmi tekerőt, mert evégre nem DJ pult
. Ami mindenképp ellene szól a vele keletkező kábeldzungel. Két féle ZM-MFC1 van az eredeti és az új (plusszos) változat. Ez utóbbi valóban klappol CM RC-690be. Az ventik nálam egy-egy ellenállással vannak szabályozva, fix fordulaton tartja őket és teljesen diszkrét. Szép darab az említett termék. Ha nincs plexi a házadon vagy és el tudod szépen rendezni a kábeleket, akkor mutatós lehet. -
kelzsoca
félisten
Ebbe a házba bele megy a 80,92,120 és a 140 mm-es venti is?
Belemegy, de elől és hátul a legnagyobb méret az 12cm-es lehet (fentre, oldalra, alulra mehet 14cm-es is)
Esetleg tudtok halk, nem túl drága és nagy légszállító teljesítményű ventit?
Ez így nem nagyon fog összejönni, halk is legyen, olcsó is, és nagy légszállítással is

-
Állj!!!
Hol lett zárlatos a ház? Hacsak nem a bekapcs gombnál (ami alap esetben csak kikapcsolásokat produkál) akkor ott valami más gebasz van... Én a tápra gyanakodtam volna, de mint látom, az is megadta magát! Nem lehet hogy a hálózattal van valami gond? Nekem tényleg furcsa, hogy egy ház zárlatos... Az, hogy eldeformálódik, az még oké, de hogy csak simán zárlatos...
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3889, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3253, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB GameMax STORM ADATA 600W
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3340M I 8GB I 500GB HDD I DisplayPort I 15,6" HD I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

/. Nekem semmi bajom a hőfokokkal
, igaz még van + 2 ventim fent is.