- Netfone
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Foreo FAQ 202 – LED it be!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pingvin1985
tag
-
-
-
LW
őstag
Szia.
A ventillátor szabályozásával úgy vagyok, hogy a gép elejére nem aggatok semmi tekerőt, mert evégre nem DJ pult. Ami mindenképp ellene szól a vele keletkező kábeldzungel. Két féle ZM-MFC1 van az eredeti és az új (plusszos) változat. Ez utóbbi valóban klappol CM RC-690be. Az ventik nálam egy-egy ellenállással vannak szabályozva, fix fordulaton tartja őket és teljesen diszkrét. Szép darab az említett termék. Ha nincs plexi a házadon vagy és el tudod szépen rendezni a kábeleket, akkor mutatós lehet.
-
kelzsoca
félisten
Ebbe a házba bele megy a 80,92,120 és a 140 mm-es venti is?
Belemegy, de elől és hátul a legnagyobb méret az 12cm-es lehet (fentre, oldalra, alulra mehet 14cm-es is)
Esetleg tudtok halk, nem túl drága és nagy légszállító teljesítményű ventit?
Ez így nem nagyon fog összejönni, halk is legyen, olcsó is, és nagy légszállítással is
-
Állj!!!
Hol lett zárlatos a ház? Hacsak nem a bekapcs gombnál (ami alap esetben csak kikapcsolásokat produkál) akkor ott valami más gebasz van... Én a tápra gyanakodtam volna, de mint látom, az is megadta magát! Nem lehet hogy a hálózattal van valami gond? Nekem tényleg furcsa, hogy egy ház zárlatos... Az, hogy eldeformálódik, az még oké, de hogy csak simán zárlatos...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro 256GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128 GB Graphite 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest