- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
Új hozzászólás Aktív témák
-
G4ga
őstag
bakker, ezzel hogy oldom meg az alaplap kábelt! félre értettük akkor egymást!
zsolt1129:
kemény, és nem olcsó táp, pláne most! ez au egyetlen gyenge pontja a tápnak! rövid az a kábel, max az lesz hogy levágom egy régi tápról az a kábelt, rakok rá egy ellen dogót azt vihar kabát!
kitalálok majd rá valamit! -
G4ga
őstag
válasz
Devil Smile #1988 üzenetére
sok képet láttam ahol nem látszott a kábel... ugyan azokon a hosszu lábú kábel felet volt a csati, de a P5E-be a hátsó ventihez kell kötni a dugót! Lehet a táp hibája... kajak rakhattak volna hosszabb kábelt rá ennyi pénzééé! a képekre kiváncsi vagyok, hátha tanulok belöle. sok ikhletet kaptam a linktöl
-
G4ga
őstag
nah... látván a képeket nekiestem én is a kicsimnek, és kicsit átkebeleztem a szerkezetett! mennyire igazuk volt azokbak akik kivették a kábel vezetöt. simán a házlap mögöt végighuztam minden kábelt és parádés! ha visszakapom a telómat lövök majd képeket is!
a zörgésre nem találtam gyógyirt elképzelésem se lehet mi zöröghet benne! majd megnézem még!
köszi mindenkinek!
-
G4ga
őstag
válasz
Devil Smile #1980 üzenetére
persze alap!
-
G4ga
őstag
Istételten felétek fordulok!
ojan problémával esetleg nem találkoztatok, hogy ma az összes venti hej bevan töltve, a ház teteje zörög?
iagzából a felsö rácsos lemez néha zörög mint az állat! picit ojankor megnyomom a tetejét, és abba marad! erre valami megoldás?
Váalszotok köszönöm! -
G4ga
őstag
Hali all!
A segitségetek kérném!
Adott CM RC690 házikó,
Adott 1db Xilence Pro Fan XPF 120BL
Adott 1db Alap CM Világitós 1200RPM
Adott 4db Slip Stream 1900RPM
Adott 1db 80x80x15 pici venti!
Kérdésem a következő lenne, a legjobb levegöáramlás érdekében hogy hejeznétek el a ventiket?
én erre a felállásra gondoltam:
Elöre bekerül a Xilence Pro Fan XPF 120BL - befuvó állapotba
Legalura egy SS 1900 - befuvó állapotba
Oldalra egy SS 1900 - befuvó állpotba
Hátulra egy SS 1900 - kifuvó állapotba
Tetejére egy SS 1900 - kifuvó állapotaba, és az alap kéken villogó CM venti
plussz a procin is van egy SS 1900!
Továbbá a pici ventit a ház ball oldalára lehet rakni, pont a proci alá, auz befuvó vagy kifuvó állapotba raknátok be?
Segitségetek elöre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest